2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ay senin cinsiyet netleştimi canım hadi gözünaydın :):) günlerimiz aynı seninle ama bizimki göstermedi ya off

evet canım dün öğrendik şükürler olsun edersiz oğlum hemen gösterdi darısı başına inşallah çok ayrı bir duyguymuş

Doktor tehlikeli demediyse olabilir aslında canım. Korkuyorsun dimi ben de çok çekiniyorum birşey olur diye 4 ayda 4 kere olmamıştır

valla korkuyom canım birde akşamları kasık ağrım çok oluyor çalıştığım için dinlenemiyorumda magnezyum yazdı bakalım kullanayım akşamları ağrım kesilirse bende haftada 1 kere olsa da olsun istiyorum hem eşimi çok ihmal ettim hemde normal doğum istediğimden yararı var diyorlar ee artık bende istiyom özledim eşimi

kesin sor canım kendi başına bişi kullanma. birde özel olmazsa korunuyor musunuz? ben soracaktım doktora unuttum sperm erken doğum riski yapıyor diyenler var

biz bi de yeni evliyiz haftada 3-4 falan oluyo bi zararını yaşamadım şuana kadar, zaten son aylarda sıkıntı olacak , ilk 3 ayda cok abartmadan hatta pek yapmadık,yapabiliyosanız şu 1 kac ayı değerlendirin sonra uzun bi süre lohusalık vs dahil olunca olmayacak :) sperm erken doğum muhabbeti son aylar için gecerli olabilir ben de okumuştum, şuan bizler için bi sıkıntı yaratacağını sanmam, bi de 15.haftadan itibaren hormonlardan dolayı libidonun arttıgını okumuştum, doğru olabilir :)

Konuya çok sonra dahil oluyorum ama bir şey sormak istiyorum. İlişki hangi dönemler için uygun hangi dönemler için tehlikeli bilgilendirebilir misiniz biraz beni de.

Yarin insallah bende ogrenirim cinsiyetini :) darisi basima :) saglikla sihatle gelsin yavrularimiz. Kiz olsun erkek olsun fark etmiyorda aileler cok merakli cok :) herkes hazirlik yapmak icin merakla bekliyo

Doktor tehlikeli demediyse olabilir aslında canım. Korkuyorsun dimi ben de çok çekiniyorum birşey olur diye 4 ayda 4 kere olmamıştır
Kizlar bende aksine hic korkmuyörümcek ama eşim çekiniyor.hamile olduğumu ogrendiginden belli çok azaldı isteği. Birde kabul etmiyor ama çocugün sorumluluğu da etkiledi onu bence

biz 4 senelik evliyiz ama bizim düzenimiz çocuk istedikten sonra oturdu ben 3 gün üst üsteyle hamile kaldım birde düşün 3,5 aydır ilişki olmuyor ama yok abartmıcam eşime de bana da yazık korkunun ecele faydası yok bebişim iyi çok şükür baya karnıma baktı kanama alanı sonradan oluşan var mı falan diye şükürler olsun hiç sıkıntı yok tek sıkıntım sağ kasık ağrım inşallah o da magnezyumla geçer

Kizlar bende aksine hic korkmuyörümcek ama eşim çekiniyor.hamile olduğumu ogrendiginden belli çok azaldı isteği. Birde kabul etmiyor ama çocugün sorumluluğu da etkiledi onu bence
ay benim eşim sanki hiç sorumluluk almıcak gibi geliyo banaadam çok sakin sanırsın 4. çocuğumuz falan adam cooldeli ediyor bazen sakinliği. ama sanırım bir taraf panikken bir tarafında sakin olması daha iyi

Kızlar cinsiyeti öğrenmedim daha deli gibi merak ediyorum.bu 13. Haftada ki resmi.sizce nedir? Birde dün rüyamda bi bebek getirdiler bu senin kızın dediler. Rüya görmeyi hiç beklemiyordum.acaba tuyacak mi yoksa tersi mi cikacak

Eklentiler

• 1495894664428-1758798017.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 51
ay benim eşim sanki hiç sorumluluk almıcak gibi geliyo banaadam çok sakin sanırsın 4. çocuğumuz falan adam cooldeli ediyor bazen sakinliği. ama sanırım bir taraf panikken bir tarafında sakin olması daha iyi
Sakinlik iyidir bence.böyle olağanüstü durumlar da.
Bizim surpriz oldu bebişimiz. Açıkçası bi kaç yıl daha dusunmuyorduk. Başlarda eşim çabuk benimdedi ben panikledim şimdide o değişmeye başladı. Umarım bebeğimiz faydali olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…