2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ay benim eşim sanki hiç sorumluluk almıcak gibi geliyo banaadam çok sakin sanırsın 4. çocuğumuz falan adam cooldeli ediyor bazen sakinliği. ama sanırım bir taraf panikken bir tarafında sakin olması daha iyi
Aynen benim eşim de aşırı rahat babası falan diyom dur daha baba anne olmadık sen daha anne değilsin anne adayısın diyo neymiş nazar değermiş doğmadan baba, anne falan demeyelim dedi : ) ben bi şeyler alalım diyorum hiç heves etmiyo alırız daha ilerde diyo ama ben anlıyorum onu ultrasonda bakarken benden daha heyecanlı öyle bi gülüyo ki gözleri hele doktor kız diyince acayip mutlu oldu ama cool luğundan ödün vermemeye çalışıyo :d

Resimden anlamadım ama benim rüyalarım tuttu hep kız görüyordum hatta bi kere erkek gördüm rüyamda biri o senin bebeğin değil seninki kız olacak demişti tuttu :dd

Benim eşimde oyle demekki boyle oluyolar ilk zamanlarda :) biseyler alalim va diyince oda aliriz acele etme hallederiz diyo. Nazardan asiri korkuyor. Sosyal medyaya koymayalim diyo boydan fotolar falan gorende herkes bana nazar degdirmeyi bekliyor zanneder. Ilk bebegimiz kimyasal gebelikti o yuzden cok korumaci yaklasiyor olaylara

Bende 1 kiz 1 erkek gordum ruyamda. disaridan bakan oglun olacak diyor hep :) bakalim tahminler tutacak mi
Dış görünüşe bakılıp yapılan yorumlar çok komik. Bazen gına geliyor. Hamile olduğumu bilen herkes deli gibi süzüyor beni. Ve bi anda vücudumun herhangi bir yerine yorum yapıyor. Hoşuma gittiğini söyleyemem.

Dışardan bakanlar anlıyorlar genelde sanırım erkekte sadece göbek çıkıyormuş kızda karnın her yeri hatta benim yanlarım bile genişledi

Suan boyle gorunuyorum :) arkadan falan bakildiginda zaten pek anlasilmiyo hamile oldugum. Tahminler hosuma gidiyo sadece cinsiyeti onemsemiyoruz esimde bende sadece bebegimize kavusmak istiyoruz sag salim :)

Eklentiler

• IMG-20170517-WA0042-1.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 101
Dışardan bakanlar anlıyorlar genelde sanırım erkekte sadece göbek çıkıyormuş kızda karnın her yeri hatta benim yanlarım bile genişledi
Benim arkadaş 7 aylık hamile ve sadece göbekten oluşuyor ama kızı olacak. Ben çok inanmıyorum. Herkesin bi kilo alma şekli var ve o oluyor. Kız yada erkek olması tamamen tesadüf bence:)

Sen benim tam aksimsin bak :) abartmamak sartiyla yorumlar kabulum ama bi tanidik insallah ilki oglan olur gibi medeniyetsizce bi yorum yapmisti bana. Baya kizmistim. Erkek olunca noluyo sanki hayirli evlat istemek lazim once. :)

ben eşime babasııı diyince hoşuna gidiyor ama sanki acil bişi olsa üstesinden gelcek gibi benim elim ayağıma dolanır heralde normalde tam tersidir ben soğuk kanlıyımdır ama konu bebek olunca hem duygusalım hem pimpirikli. benim eşimde ultrason zamanı ekrana bakarken kendinden geçiyor hele bu sefer direk erkek dedi ya telefon elinde videoya almayı unutmuş Allahtan kız kardeşim almış

Suan boyle gorunuyorum :) arkadan falan bakildiginda zaten pek anlasilmiyo hamile
Sen benim tam aksimsin bak :) abartmamak sartiyla yorumlar kabulum ama bi tanidik insallah ilki oglan olur gibi medeniyetsizce bi yorum yapmisti bana. Baya kizmistim. Erkek olunca noluyo sanki hayirli evlat istemek lazim once. :)
Canim ben kilo verme surecindeyken kazara hamile kaldım. Yana yakıla verdiğim kiloları en istemediğim yerlerden alınca hassaslastim galiba.okulda ogrencilerimë yasak koydum 100 kilo dahi olsam bana aaa hocam ne kadar zayifsiniz diyeceksiniz dedim.

Ben 73 kg ile hamile kaldim. 1.trimesteri 2 kg vererek tamamladim. Boyum 170. 80 82 ye kadar yolu var diyolar :) bakalim kac kg ile tamamlariz. Ya ne tatlisin :) doverim ben o kilo almissin diyenleri :)

bir şey diyeyim mi bana çok değiyor nazar valla nazar boncuğu ya da ayetel kürsi falan taşıcam üstümde dün nasıl güzel başladı bebişin cinsiyetini haber verdim akrabalarıma arkadaşlarıma sonra öğle yemeği yedim yarım saat geçmedi çıkardım ki ağır bişi de yemedim burda yazmadım ama boğulacaktım çıkarırken dün bütün gün boğazım yırtılmış gibi acıdı. kiminin gözü çok değiyor canım gerçekten dikkat etmek lazım nazar taşı bile çatlatırmış.

Bende göbek çok yok. Zaten normalde 1 kilo bile alsam simit bölgesi ve basenden alırım. Şimdide böyleyim. Benim minik yanlamasına büyüyor kanımca

Eklentiler

• IMG-20170524-WA0002.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_20170525_175202.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar cok şükür geldim hastaneden kanama alani olusmus bendede. doktor allahtan rahim agzi kapali yoksa daha riskli olurdu dedi. Kendini yormussum herhalde yatip dinlenicen dedi progestan verdi. Kuzumu da gorduk masallah cok iyi babasida ilk defa gordu bugun is dolayisiyla gelemiyodu bugun mecbur geldi korktu bayagi o da.. kizim babasina gorunmek istemis Allahima şükürler olsun iyiymis ya.

Eklentiler

• IMG-20170525-WA0002.webp
    10 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG-20170525-WA0001.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 113
sizlerden cesaret geliyor valla hafta sonu bir kıyak geçebilirm eşime
yaa bendeki işin tersliği ne olacak, ilk üç ay hiç bir sorunum yok nasılsa diyerek libido tavan yapmıştı, ne zaman ki öğrendim ilk trimester bitti , bende de herşey bitti kötü bir durummuş. yani ilk trimesterde istek azalır sonraki süper derler ya hanii.. bende neden ters tepti anlamadım

kızlar ben hastane çıkışlarına bakıyorum ama sade güzel bir şey bulamıyorum ya doğduğunda ilk giyeceği kıyafeti özel olsun istiyorum ama yok bulamadım
Tatlım seninki kız mıydı? Ben de sade bisey bakiyorum, bunu buldum n11de, kiz olursa kesinlikle boyle bisey alcam, sana da fikir olsun..

Eklentiler

• Capture+_2017-05-25-17-56-51-360x598.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 118
Ben 73 kg ile hamile kaldim. 1.trimesteri 2 kg vererek tamamladim. Boyum 170. 80 82 ye kadar yolu var diyolar :) bakalim kac kg ile tamamlariz. Ya ne tatlisin :) doverim ben o kilo almissin diyenleri :)
Benim de boyum 1.75 gecen pazar 71 kilo çıktım. 70 ile hamile kalmıştım. Bulantı dönemi 2 kilo verdim. 80 i geçmezsek bizden iyisi yok. :)))

Suan boyle gorunuyorum :) arkadan falan bakildiginda zaten pek anlasilmiyo hamile oldugum. Tahminler hosuma gidiyo sadece cinsiyeti onemsemiyoruz esimde bende sadece bebegimize kavusmak istiyoruz sag salim :)
Dur ben de teyzeler gibi dışardan bakıp yorum yapim :dd kız diyesim geldi canım kendi göbeğime benzettim çünkü :d hayırlısı olsun tabiki önemli değil cinsiyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…