- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.601
Güzelmiş canım ben de hayvanlı çizgi filmli bi şey istemiyorum böyle çiçekli olsun sade olsun istiyorumTatlım seninki kız mıydı? Ben de sade bisey bakiyorum, bunu buldum n11de, kiz olursa kesinlikle boyle bisey alcam, sana da fikir olsun..
Aynen canım, hamilelikte nazara çok hassas oluyoruz. Benim de normalde yıldızım düşük zaten, hamileyken daha kötü oluyorum. Hamile olduğumu bile uzun zaman söylemedim kimseyebir şey diyeyim mi bana çok değiyor nazar valla nazar boncuğu ya da ayetel kürsi falan taşıcam üstümde dün nasıl güzel başladı bebişin cinsiyetini haber verdim akrabalarıma arkadaşlarıma sonra öğle yemeği yedim yarım saat geçmedi çıkardım ki ağır bişi de yemedim burda yazmadım ama boğulacaktım çıkarırken dün bütün gün boğazım yırtılmış gibi acıdı. kiminin gözü çok değiyor canım gerçekten dikkat etmek lazım nazar taşı bile çatlatırmış.
Evet tatlım ben de o şekilde istemiyorum.. Bugün olduğum bölgede el işi sergisi vardı, aynen böyle işlenmiş el emeği takım vardı, gözüm kaldı resmen, keşke cinsiyet belli olsaydı alırdım ama malesef carsamba gidicem doktora bakalim gösterecek mi..Güzelmiş canım ben de hayvanlı çizgi filmli bi şey istemiyorum böyle çiçekli olsun sade olsun istiyorum
Dur ben de teyzeler gibi dışardan bakıp yorum yapim :dd kız diyesim geldi canım kendi göbeğime benzettim çünkü :d hayırlısı olsun tabiki önemli değil cinsiyet
Bayıldım bu modele. Kolay gelsin tatlım bir an önce bitmiş halini de görelimEki Görüntüle 2000156 Kızlar battaniyeye başladım :)
Evet yayık diye kız diyorlar.ayyy bakalım ne cikacak:)))
Geçmiş olsun canim Yen'i gördüm yorumlar çok olunca arada okuyamadıkların oluyor. Şükür Bebis de iyiymiş o doktorun verdiği iyi gelir bende ilk aylar kullanmıştım dinlen yorma kendini dikkat et canimKızlar cok şükür geldim hastaneden kanama alani olusmus bendede. doktor allahtan rahim agzi kapali yoksa daha riskli olurdu dedi. Kendini yormussum herhalde yatip dinlenicen dedi progestan verdi. Kuzumu da gorduk masallah cok iyi babasida ilk defa gordu bugun is dolayisiyla gelemiyodu bugun mecbur geldi korktu bayagi o da.. kizim babasina gorunmek istemis Allahima şükürler olsun iyiymis ya.
kuzum bizim ki sağolsun göstermediği için cinsiyetimiz net değil ama dr erkek gibi dedi ben ayıcıklı arabalı istemiyorum hiç soft renkler olsun istiyorum malzemesi iyi olsun yeter :):)Tatlım seninki kız mıydı? Ben de sade bisey bakiyorum, bunu buldum n11de, kiz olursa kesinlikle boyle bisey alcam, sana da fikir olsun..
Bana doktor prezervatif önerdi. Daha steril olur dedi. Zaten onlarin kendilerine ait kayganlastiricilari var, deneyin isterseniz. Ilk doktorum da kayganlastirici kullanabilirsin demisti, gleitgelen vardi evde, o olur dedi. Ama siz yine de sorunAynen doktor düşük tehliken kanama alanın vs yok ilişki yasak değil dedi eskisi kadar sık olmasa da bırakmadık haftada 1-2 anca oluyo ama acılı oluyo kuruluk yüzünden bir dahaki kontrolümde soracağım doktora
Benim doktorum 28 36 arasında hersey yolunda olsa bile iliskiyi onermiyoruz dedi. Rahim agzi kasilmalarini tetikleyebiliyor dedi. 36 aydan sonra da korunmadan iliski istiyoruz, normal doguma faydali oluyor dediKonuya çok sonra dahil oluyorum ama bir şey sormak istiyorum. İlişki hangi dönemler için uygun hangi dönemler için tehlikeli bilgilendirebilir misiniz biraz beni de.
Gunaydin kizlar cinsiyetimiz belli olduoglum oluyor insallah ruyasi cikmayan ilk ana benim heralde cok edepsiz hemen ultrasonla bakar bakmaz gosterdi pipisini simdi kan sirasi bekliyorum. 3lu 4luye gerek yok ama omuriligi acikligi testi icin kan ver dedi AFP MOM diye bir test doktoru isteyen oldu mu? Bu arada vitaminleride yazdi doktorum
Benimde yildizim dusuk canim benim kendi kendime bile nazarim deger berbat bir durum ama ben hic bisi saklayamam mutluluk paylastikca cogaliyor bana gore birde anne baba olmayinca onun eksikligide cok oluyor paylasma ihtiyacim oluyor. Ama gercekten kotu gozluler var buna ciddi ciddi inaniyorum artikAynen canım, hamilelikte nazara çok hassas oluyoruz. Benim de normalde yıldızım düşük zaten, hamileyken daha kötü oluyorum. Hamile olduğumu bile uzun zaman söylemedim kimseye
Prezervatif kullanıyoruz zaten de onların kayganlaştırıcısının faydası olmuyo bana. Gleitgelen bizde de var doktora sorup kullanayım bariBana doktor prezervatif önerdi. Daha steril olur dedi. Zaten onlarin kendilerine ait kayganlastiricilari var, deneyin isterseniz. Ilk doktorum da kayganlastirici kullanabilirsin demisti, gleitgelen vardi evde, o olur dedi. Ama siz yine de sorun
Evet canim cok sukur ogrendik cinsiyetini. Sende iyimissin canim sevindim kanama alani bir cok kiside oldu geciyor hic takma kafana insallah dinlenince gecicekCnm hayırlı olsun yeni gördüm msj..masallah size...ben tahminimde yanıldım :)
Oy masallah kuzuya onden gorunusu ogluma benziyor burnu ice gocuk gibi cikmis benimkinindeKızlar cok şükür geldim hastaneden kanama alani olusmus bendede. doktor allahtan rahim agzi kapali yoksa daha riskli olurdu dedi. Kendini yormussum herhalde yatip dinlenicen dedi progestan verdi. Kuzumu da gorduk masallah cok iyi babasida ilk defa gordu bugun is dolayisiyla gelemiyodu bugun mecbur geldi korktu bayagi o da.. kizim babasina gorunmek istemis Allahima şükürler olsun iyiymis ya.
Amin insaAllahhhh :)saolasın canım amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin
Anladım canım, benimki de muallakta malesef, kız diyen doktor da oldu erkek diyen de.. Ama ben de erkek olursa yine sade şeyler bakmaya özen göstericem, belki yıldızlı falan şeyler olabilir ama beyaz ya da krem olacağı kesin.. Gerçi gözüm hep kız kıyafetlerine kayiyo ama hayırlısı bakalımkuzum bizim ki sağolsun göstermediği için cinsiyetimiz net değil ama dr erkek gibi dedi ben ayıcıklı arabalı istemiyorum hiç soft renkler olsun istiyorum malzemesi iyi olsun yeter :):)
Oy masallah kuzuya onden gorunusu ogluma benziyor burnu ice gocuk gibi cikmis benimkinindeesim soruyor neden boyle diye tecrubesiz adam alisamadiultrason goruntusune dedim durbakalim daha cok degisecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?