2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aynen canım, hamilelikte nazara çok hassas oluyoruz. Benim de normalde yıldızım düşük zaten, hamileyken daha kötü oluyorum. Hamile olduğumu bile uzun zaman söylemedim kimseye

Biraz yürüyüş yapayım dedim. 5 dk yürümeden nefes nefese kaldım. Biraz fazla gitmişim eve zor yürüdüm dönüşte. Korktum açıkçası daha şimdiden böyleyse ben bitmişim. Aklıma tiroit geldi ama. En son 1.28 di. Doktor dozu düşürtmedi. Duruma göre bakarız demişti. Acaba 0 lara mı düştü değerim.

Güzelmiş canım ben de hayvanlı çizgi filmli bi şey istemiyorum böyle çiçekli olsun sade olsun istiyorum
Evet tatlım ben de o şekilde istemiyorum.. Bugün olduğum bölgede el işi sergisi vardı, aynen böyle işlenmiş el emeği takım vardı, gözüm kaldı resmen, keşke cinsiyet belli olsaydı alırdım ama malesef carsamba gidicem doktora bakalim gösterecek mi..

Evet yayık diye kız diyorlar.ayyy bakalım ne cikacak:)))

Bana da çok saçma geliyor bu karın tipine göre cinsiyet tahmini ama artık acaba doğru mu demeye başladım.. İlk ikisi erkekti benim ve ikisinde de top gibi karnım çıkmıştı. Şimdi simit takmışım gibi baya yayvan bir karnım var.. Henüz %100 denmedi ama 3 farklı doktorun da tahmini kız olduğu yönünde :)
yarın tekrar kontrolüm var belki kesinleşir diyeceğim ama önceliğimiz şu an erken doğum riskimin ortadan kalkması olduğundan cinsiyet merakına çok sıra gelemiyor kontrolde.. İnşallah yarın güzel şeyler duyarız da cinsiyete gelir sıra :)

Geçmiş olsun canim Yen'i gördüm yorumlar çok olunca arada okuyamadıkların oluyor. Şükür Bebis de iyiymiş o doktorun verdiği iyi gelir bende ilk aylar kullanmıştım dinlen yorma kendini dikkat et canim

Tatlım seninki kız mıydı? Ben de sade bisey bakiyorum, bunu buldum n11de, kiz olursa kesinlikle boyle bisey alcam, sana da fikir olsun..
kuzum bizim ki sağolsun göstermediği için cinsiyetimiz net değil ama dr erkek gibi dedi ben ayıcıklı arabalı istemiyorum hiç soft renkler olsun istiyorum malzemesi iyi olsun yeter :):)

Bana doktor prezervatif önerdi. Daha steril olur dedi. Zaten onlarin kendilerine ait kayganlastiricilari var, deneyin isterseniz. Ilk doktorum da kayganlastirici kullanabilirsin demisti, gleitgelen vardi evde, o olur dedi. Ama siz yine de sorun

Konuya çok sonra dahil oluyorum ama bir şey sormak istiyorum. İlişki hangi dönemler için uygun hangi dönemler için tehlikeli bilgilendirebilir misiniz biraz beni de.
Benim doktorum 28 36 arasında hersey yolunda olsa bile iliskiyi onermiyoruz dedi. Rahim agzi kasilmalarini tetikleyebiliyor dedi. 36 aydan sonra da korunmadan iliski istiyoruz, normal doguma faydali oluyor dedi

Cnm hayırlı olsun yeni gördüm msj..masallah size...ben tahminimde yanıldım :)

Biz henuz kimseye söylemedik cinsiyeti. Her goren guzellesmissin diyor. Cildim daha puruzsuz gibi geliyor bana da. Karnim belli olacak kadar çıkmadı ama ben anlıyorum, sadece ortada amerikan futbolu topu gibi ince uzun bi göbek boyum 175, su an 60 kiloyum. Insallah abartip cok almam ama birseyi iştahla yemeyi cooooooook ozledim
Esim inanılmaz hevesli, sürekli karnimla konusuyor. Bu sabah uyandim, esim ise gitmis ve benim kanrim boydan boya açık sevmis ve kapatmadan gitmis resmen sürekli oglum diye konuşuyor, sürekli birseyler almak istiyor. Ultrasonda gordukten sonra 3 gun ağzını hic kapatmadan güldü. Cok farkli bir ışık var gözlerinde. Meger ne cok istiyormus :) ama ufak bir olumsuzluk oldugunda yıkılıp gidiyor. Kendime mi yanayim, esimi mi toplayayim şaşırıyorum. Bu çok zor

Aynen canım, hamilelikte nazara çok hassas oluyoruz. Benim de normalde yıldızım düşük zaten, hamileyken daha kötü oluyorum. Hamile olduğumu bile uzun zaman söylemedim kimseye
Benimde yildizim dusuk canim benim kendi kendime bile nazarim deger berbat bir durum ama ben hic bisi saklayamam mutluluk paylastikca cogaliyor bana gore birde anne baba olmayinca onun eksikligide cok oluyor paylasma ihtiyacim oluyor. Ama gercekten kotu gozluler var buna ciddi ciddi inaniyorum artik

Bana doktor prezervatif önerdi. Daha steril olur dedi. Zaten onlarin kendilerine ait kayganlastiricilari var, deneyin isterseniz. Ilk doktorum da kayganlastirici kullanabilirsin demisti, gleitgelen vardi evde, o olur dedi. Ama siz yine de sorun
Prezervatif kullanıyoruz zaten de onların kayganlaştırıcısının faydası olmuyo bana. Gleitgelen bizde de var doktora sorup kullanayım bari

Oy masallah kuzuya onden gorunusu ogluma benziyor burnu ice gocuk gibi cikmis benimkininde esim soruyor neden boyle diye tecrubesiz adam alisamadiultrason goruntusune dedim durbakalim daha cok degisecek

kuzum bizim ki sağolsun göstermediği için cinsiyetimiz net değil ama dr erkek gibi dedi ben ayıcıklı arabalı istemiyorum hiç soft renkler olsun istiyorum malzemesi iyi olsun yeter :):)
Anladım canım, benimki de muallakta malesef, kız diyen doktor da oldu erkek diyen de.. Ama ben de erkek olursa yine sade şeyler bakmaya özen göstericem, belki yıldızlı falan şeyler olabilir ama beyaz ya da krem olacağı kesin.. Gerçi gözüm hep kız kıyafetlerine kayiyo ama hayırlısı bakalım

Oy masallah kuzuya onden gorunusu ogluma benziyor burnu ice gocuk gibi cikmis benimkininde esim soruyor neden boyle diye tecrubesiz adam alisamadiultrason goruntusune dedim durbakalim daha cok degisecek

Aynen cnm ultrasonda tuhaf cıkiyo ama tabii degisicek ilerde bizimkilerde pek anlamiyo gorüntulerden bisey ama ben hemen anliyorum ana yuregi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…