- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 123
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.621
Evet cok seker birine benziyor ama kendi doktorumuzdan vazgeçmemeliyiz yani kendi adama konusuyum vazgecemem galiba :))cok tatlı bi kadın ya instagramdan da takip ediyorum , pahalı olmadığını düşünsem gidip muayene olcam da yeri Fulya da pahalıdır
Ben tutmucam canim is yerimde binbir koku oluyor disari cikiyorum donunce 1 litre su iciyorum resmen kotu olursam bozmak zorunda kalirsam daha kotu olacak. Birde ben dayaniyorum lafini sevmiyorum ya icimizdeki can ne yapiyor acaba ben onun vebalini yuklenemem. Evde olsaydimda uykuya tutturmak olmazdi Rabbim odemeyi nasip etsin insallahKızlar selam oruç tutacak mısınız? Ben hayatım boyunca ilk kez tutmicam ama tutmak istiyorum
Amin canım. Ben de çok su içen biriyim eeeee şimdi de çok acıkıyorum artık. Tutmicam ama zor geliyoBen tutmucam canim is yerimde binbir koku oluyor disari cikiyorum donunce 1 litre su iciyorum resmen kotu olursam bozmak zorunda kalirsam daha kotu olacak. Birde ben dayaniyorum lafini sevmiyorum ya icimizdeki can ne yapiyor acaba ben onun vebalini yuklenemem. Evde olsaydimda uykuya tutturmak olmazdi Rabbim odemeyi nasip etsin insallah
Ben de çalışıyorum canım sabah 7 de en geç uyanıyorum.bu saatler beynim uyuyor resmen benim de.saat 9 da esnemeye başlıyorum.simdi yavaştan yatağa sızmayı düşünüyordum,oğlanlar uyudu , eşim TV izliyorKizlar buvsaatler oldu mu beynim uyuyor resmen ya sizlerde de oluyor mu erken kalktigim icin mi acaba evdekiler oglen uyuyor musunuz? Calisanlar sizinde erken uykunuz geliyor mu biktim uyumaktan ne zaman normale donecegim acaba o degil sabahin esselatinda uyaniyorum saat 5te ayaktayim
ben tutmıcam canım, benim için de ilk olcak ama inşallah Allah ilerde kazasını yapmamızı nasip eder..Kızlar selam oruç tutacak mısınız? Ben hayatım boyunca ilk kez tutmicam ama tutmak istiyorum
Erken kalktığın için canım bende her sabah 6 da kalkıyorum çok iyi anlıyorum. Benim işyerinde boş ofis var koltukta var gündüz çok uyku bastırırsa oraya geçip uzanıyorum ne yapayım. Hamileyim diye bayağı anlayışlı davranıyorlar.Kizlar buvsaatler oldu mu beynim uyuyor resmen ya sizlerde de oluyor mu erken kalktigim icin mi acaba evdekiler oglen uyuyor musunuz? Calisanlar sizinde erken uykunuz geliyor mu biktim uyumaktan ne zaman normale donecegim acaba o degil sabahin esselatinda uyaniyorum saat 5te ayaktayim
Bende tutmayacağım canım. Geçen ramazan mide rahatsızlığı yüzünden tutamamıştım zaten. Bu senede hamilelik yüzünden tutamıyorum. İleride bayağı zor olacak borçarı tutmak...Kızlar selam oruç tutacak mısınız? Ben hayatım boyunca ilk kez tutmicam ama tutmak istiyorum
Ben bi deneyeceğim. Zorlanirsam tutmam. Belki bir gun tutup, bir gun tutmam. Gun içinde zaten hiçbirşey yemeden geçiyor gibi birşey. Aşırı istahsizlik ve bulanti devam ediyor. Ama tabii ki bitkin hissedersem, zorlanirsam, israr etmem. Zaten çalışmıyorum. Evde klimanin karşısında yatarım. Şu aralar kalktığım yok zaten. Nasip bakalımKızlar selam oruç tutacak mısınız? Ben hayatım boyunca ilk kez tutmicam ama tutmak istiyorum
Ben de öyleyim en az 8-9 saat uyumazsam kendime gelemiyorum ki normalde 6 saat uyurdumKizlar buvsaatler oldu mu beynim uyuyor resmen ya sizlerde de oluyor mu erken kalktigim icin mi acaba evdekiler oglen uyuyor musunuz? Calisanlar sizinde erken uykunuz geliyor mu biktim uyumaktan ne zaman normale donecegim acaba o degil sabahin esselatinda uyaniyorum saat 5te ayaktayim
Arkadaşlar ben en geç 4 saatte birşeyler yemezsem midem bulanıyor sanki günlerdir açmışım gibi hissediyorum açlığa tahammülüm kalmadı hiç gece uykudan uyanıp birşeyler yiyip tekrar uyuyorum o derece :) bende bi anormallik mi var acaba siz acıkmıyor musunuz?Kızlar selam oruç tutacak mısınız? Ben hayatım boyunca ilk kez tutmicam ama tutmak istiyorum
Amin canım inşallahben tutmıcam canım, benim için de ilk olcak ama inşallah Allah ilerde kazasını yapmamızı nasip eder..
Aynen sonradan borçları tutmak zor geliyoBende tutmayacağım canım. Geçen ramazan mide rahatsızlığı yüzünden tutamamıştım zaten. Bu senede hamilelik yüzünden tutamıyorum. İleride bayağı zor olacak borçarı tutmak...
Dene bakalım belki ben de denerimBen bi deneyeceğim. Zorlanirsam tutmam. Belki bir gun tutup, bir gun tutmam. Gun içinde zaten hiçbirşey yemeden geçiyor gibi birşey. Aşırı istahsizlik ve bulanti devam ediyor. Ama tabii ki bitkin hissedersem, zorlanirsam, israr etmem. Zaten çalışmıyorum. Evde klimanin karşısında yatarım. Şu aralar kalktığım yok zaten. Nasip bakalım
Gün içinde ben de çok acıkıyorum ve çok susuyorum ama gece uyanıp yemek yeme huyum yok şimdilik.Arkadaşlar ben en geç 4 saatte birşeyler yemezsem midem bulanıyor sanki günlerdir açmışım gibi hissediyorum açlığa tahammülüm kalmadı hiç gece uykudan uyanıp birşeyler yiyip tekrar uyuyorum o derece :) bende bi anormallik mi var acaba siz acıkmıyor musunuz?
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Gunaydin kizlar cinsiyetimiz belli olduoglum oluyor insallah ruyasi cikmayan ilk ana benim heralde cok edepsiz hemen ultrasonla bakar bakmaz gosterdi pipisini simdi kan sirasi bekliyorum. 3lu 4luye gerek yok ama omuriligi acikligi testi icin kan ver dedi AFP MOM diye bir test doktoru isteyen oldu mu? Bu arada vitaminleride yazdi doktorum
Gece uyandığımda midem ağrıyor gibi hissediyorum birşeyler yemezsem midem bulanıyor öğürmeye başlıyorum. Birşeyler yiyince geçiyor..çok garip hayatımda hiç böyle şeyler yaşamadım çok iştahlı biri değildim normaldeGün içinde ben de çok acıkıyorum ve çok susuyorum ama gece uyanıp yemek yeme huyum yok şimdilik.
Bana da çok saçma geliyor bu karın tipine göre cinsiyet tahmini ama artık acaba doğru mu demeye başladım.. İlk ikisi erkekti benim ve ikisinde de top gibi karnım çıkmıştı. Şimdi simit takmışım gibi baya yayvan bir karnım var.. Henüz %100 denmedi ama 3 farklı doktorun da tahmini kız olduğu yönünde :)
yarın tekrar kontrolüm var belki kesinleşir diyeceğim ama önceliğimiz şu an erken doğum riskimin ortadan kalkması olduğundan cinsiyet merakına çok sıra gelemiyor kontrolde.. İnşallah yarın güzel şeyler duyarız da cinsiyete gelir sıra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?