2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
cok tatlı bi kadın ya instagramdan da takip ediyorum , pahalı olmadığını düşünsem gidip muayene olcam da yeri Fulya da pahalıdır
Evet cok seker birine benziyor ama kendi doktorumuzdan vazgeçmemeliyiz yani kendi adama konusuyum vazgecemem galiba :))

Kizlar buvsaatler oldu mu beynim uyuyor resmen ya sizlerde de oluyor mu erken kalktigim icin mi acaba evdekiler oglen uyuyor musunuz? Calisanlar sizinde erken uykunuz geliyor mu biktim uyumaktan ne zaman normale donecegim acaba o degil sabahin esselatinda uyaniyorum saat 5te ayaktayim

Kızlar selam oruç tutacak mısınız? Ben hayatım boyunca ilk kez tutmicam ama tutmak istiyorum
Ben tutmucam canim is yerimde binbir koku oluyor disari cikiyorum donunce 1 litre su iciyorum resmen kotu olursam bozmak zorunda kalirsam daha kotu olacak. Birde ben dayaniyorum lafini sevmiyorum ya icimizdeki can ne yapiyor acaba ben onun vebalini yuklenemem. Evde olsaydimda uykuya tutturmak olmazdi Rabbim odemeyi nasip etsin insallah

Amin canım. Ben de çok su içen biriyim eeeee şimdi de çok acıkıyorum artık. Tutmicam ama zor geliyo

Ben de çalışıyorum canım sabah 7 de en geç uyanıyorum.bu saatler beynim uyuyor resmen benim de.saat 9 da esnemeye başlıyorum.simdi yavaştan yatağa sızmayı düşünüyordum,oğlanlar uyudu , eşim TV izliyor

Erken kalktığın için canım bende her sabah 6 da kalkıyorum çok iyi anlıyorum. Benim işyerinde boş ofis var koltukta var gündüz çok uyku bastırırsa oraya geçip uzanıyorum ne yapayım. Hamileyim diye bayağı anlayışlı davranıyorlar.

Kızlar selam oruç tutacak mısınız? Ben hayatım boyunca ilk kez tutmicam ama tutmak istiyorum
Ben bi deneyeceğim. Zorlanirsam tutmam. Belki bir gun tutup, bir gun tutmam. Gun içinde zaten hiçbirşey yemeden geçiyor gibi birşey. Aşırı istahsizlik ve bulanti devam ediyor. Ama tabii ki bitkin hissedersem, zorlanirsam, israr etmem. Zaten çalışmıyorum. Evde klimanin karşısında yatarım. Şu aralar kalktığım yok zaten. Nasip bakalım

Benim aşırı uyku ve yorgunluk hallerim geçti eskiden ben de akşam 8 gibi uyuklamaya başlardım son bi haftadır falan 12 den aşağı uyumaz oldum sabah erken kalkmama rağmen. Eskisi kadar yorgun da hissetmiyorum artık çok şükür. Bu arada ben de oruç tutmayacağım az ve sık beslenmemiz gerekiyor malum hem aç kalınca vücut bir madde üretiyormuş o da bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş.

Ben de öyleyim en az 8-9 saat uyumazsam kendime gelemiyorum ki normalde 6 saat uyurdum

Arkadaşlar ben en geç 4 saatte birşeyler yemezsem midem bulanıyor sanki günlerdir açmışım gibi hissediyorum açlığa tahammülüm kalmadı hiç gece uykudan uyanıp birşeyler yiyip tekrar uyuyorum o derece :) bende bi anormallik mi var acaba siz acıkmıyor musunuz?

Dene bakalım belki ben de denerim

Gün içinde ben de çok acıkıyorum ve çok susuyorum ama gece uyanıp yemek yeme huyum yok şimdilik.

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Gün içinde ben de çok acıkıyorum ve çok susuyorum ama gece uyanıp yemek yeme huyum yok şimdilik.
Gece uyandığımda midem ağrıyor gibi hissediyorum birşeyler yemezsem midem bulanıyor öğürmeye başlıyorum. Birşeyler yiyince geçiyor..çok garip hayatımda hiç böyle şeyler yaşamadım çok iştahlı biri değildim normalde

Canım inşa sağ salim kavuşursun bebeğine. Bende hamileliğimin ilk dönemlerinde öğrendim bu karın şekli meselesini o ara arkadaşıma baktım kesin erkek dedim arkadan asla belli olmuyordu. Ama kızı olacak. Bakalım cumartesi belli olacak inşallah. Bide cinsiyet tahminleri çok mutlu ediyor beni ama başında ooo yanların çok çıkmış türü sinir bozucu imalar yapmasalar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…