2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben tutmayi düsünüyodum ilk basta 1 tane kendimi denerim dedm ama internette tutmayin diyor sakincalarida baya tehlikeli durumlar.tutan tutuyor tadigim tutmustu snradan tutmasi zor olur die sükur bisey olmadi kafa karistirici bi durum kararsızım

Herkesin bünyesi farklı. Arkadaşım tam son ayında tutmustu geçen sene. Hepimiz yalvardik, bebegin tam kilo alacağı zaman, günler uzun ve sıcak. Ama tuttu. Zorlanmadığını söylüyordu. Şimdi 1 yaşına yaklaşıyor oğlu :) ama bazı insanın da 5 saat aç kalsa şekeri tansiyonu düşer. O yüzden bu tamamen kişiye bağlı.
Ben kilo verdim, agzima hic lokma girmedeb geçen gunler oldu. Iki doktorum da, yemiyorsan zorlama yeme, sadece suya dikkat et dedi. Çalışsam asla cesaret edemem. Çalışmadığım için denemeyi düşünüyorum ama belki de ilk günden dayanamazsam bozarim bilmiyorum.

Uzanmıştım sağıma sol tarafıma dönmek isterken bi ağrı girdi tamda doktorun bebeğe baktı yere ilk defa böyle bi ağrım oldu bi anda korktum 1-2dakikalık bi şeydi ama geçti sizce neden oldu ilk bebeğim korkuyorum .oda daha tam dönmemiştim yavaş bi harekette böyle oldu bilgilendirirseniz sevinirim

Günaydın kızlar.bende 4 gündür geçmeyen bir ayak üşümesin ve karın ağrısı var.daha doğrusu ayağımın usumesinden karnım kasiklarım ağrıyor.dun aksam sıcak su torbası aldım ayağımın altına o şekilde rahatladım.sebebi ne acaba,sizlerde de varmi böyle ayak usumesi?

Canım ne 4 saati ben en geç saat başı bisiler atistiriyorum.ama sana tavsiyem geceleri alıştırma vücudunu yemek yemeye.hamilelgin ileriki dönemlerinde sana mide yanması ekşimesi,reflu,olarak geri dönüyor.aksam yatmadan bir saat önce fln doyurucu şeyler mesela sutlac ya da muz gibi şeyler ye yat.gece illa acikirsan mini bi bisküvi al ağzına uyu.ya da su iç yat.mide için çok kötü oluyor hamileliğin ileriki dönemlerinde.ben önceki hamileligimde öyle yapmıştım çok pişman oldum 6.7.ayda mide yanması başlayınca.

Ben uyandim bile nerdesiniz hatunlar disarda martilar otuyoroglum icimde kipir kipir.sukurler olsun uyandik bugunde

günaydın canım benim ayyyy oğluşunu yisinler senin maşallah ben yine berbatlığımla uyandım allerjiden anası hapşırmaktan çocuk içerde taklalar atıyor iyidir inşallah

ben kolay kolay üşüyen biri değilim bende de tam tersi sıcak basması oluyor sıcak torbası iyi fikir

günaydın canım benim ayyyy oğluşunu yisinler senin maşallah ben yine berbatlığımla uyandım allerjiden anası hapşırmaktan çocuk içerde taklalar atıyor iyidir inşallah

bende hapşuruyorum durmadan ama artık senelerce alıştığımdan sorun etmiyorum tek sorun arada hapşururken kasığıma ağrı girmesi. bebişler iyidir korkma valla çarşamba günü gördüğümde rahatı gayet iyiydi maşallah

Aniden ayağa kalktığımda ya da hapşırdığımda bana da olurdu canım o şekilde. Geçtiyse sorun yoktur.

hapşurmaya alıştım canımda geniz akıntısı göz kızarması kaşıntı bedenimi yoruyor hapşurunca kasığıma ağrı giriyor arada idrar bile kaçırıyorum iyidir inşallah yavrum

canım uzanırken yatarken sağ tarafı önermiyor doktorlar belki uzunca süre sağ tarafında kaldıysan onun bir ağrıması olabilir ama geçtiyse sıkıntı yapma bebişlerimiz iyidir ağrın tekrarlarsa için rahat etsin diye gidersin doktora

Genellikle sola yatarım acıkmıştım bi şeyler atıştırdım geldim yatağa sağ tarafıma uzandım sola dönüyüm derken az bir şey kımıldattım bi anda bi sancı ama öyle böyle değil hapsururken bile böyle ağrı girmedi ama geçti şükür çok dikkat ediyorum.Belkide bu korku Bebek kaybedişimden

hapşurmaya alıştım canımda geniz akıntısı göz kızarması kaşıntı bedenimi yoruyor hapşurunca kasığıma ağrı giriyor arada idrar bile kaçırıyorum iyidir inşallah yavrum
Daha once soyledim mi bilmiyorum. Hapsurmaya başlayınca durmak bilmiyorum, 10 20 30... Tere otundan 2 dal yiyince hem hapsurmam tamamen kesiliyor hem de 5 dk icinde goz yasarması, geniz akıntısı vs bitiyor. Cok tavsiye ederim

Daha once soyledim mi bilmiyorum. Hapsurmaya başlayınca durmak bilmiyorum, 10 20 30... Tere otundan 2 dal yiyince hem hapsurmam tamamen kesiliyor hem de 5 dk icinde goz yasarması, geniz akıntısı vs bitiyor. Cok tavsiye ederim

CANIM aklımda o çarşıya çıkınca mutlaka alıcam burdaki marketlerde bulamıyorum

Evet alıştırmak lazım vücudu bir şekilde. Yoksa kilo da alıp başını gidecek yani bu gidişle :)

Ben uyandim bile nerdesiniz hatunlar disarda martilar otuyoroglum icimde kipir kipir.sukurler olsun uyandik bugunde
uuuuw cok erken uyanıyosunn =) 7 bucukta sürünerek uyanıyorum ben, gece 1 kere zorunlu wc kalkması dısında tabi =)
akşamlarıda cok erken uyuyorum senin gibi , işten 5 gibi cıkıyorum ben eve gider gitmez uyku bastırıyo zaten =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…