2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar meraba aralık annesi grubundayım ama dün doktora gittim bebeğin 1 hafta önden gittiğini söyledi kasımın son haftası da olabilir doğum tarihi yani buraya da gelebilir miyim o yüzden:)

gel tabi tatlım ama daha 12. haftanın içinde görünüyorsun yani 11+lardasındır bu önde olmak yanıltmasın seni arada geri olur önde olur tam anlamıyla doğum tarihi son aylarda belli oluyor. ama herkese kapımız açık

yok tere farklı canım roka gibi acımsı o da ama yaprakları rokadan daha küçük oluyor pazarda ya da markette sorarsan verirler
İbrahim saraçoğlu ndan bir çok defa duydum bu tereyi alerji için hep öneriyor. Kızlar bi sorum olacak göğüs hassasiyetiniz ne durumda? Benim çok fena sizliyor bu hep devam ederse yandım.

hamişlikte zararlı değildir demi maydanoz dere otu rahimde açılma yapıyor diye okumuştumda kafamda deli sorular

canım ben ot tarzı şeyler pek tüketmemeye gayret ediyorum o nedenle tere için bir şey diyemeyeceğim sen dereotuyla karıştırdığın için yazayım demiştim

Hayirli sabahlarr tam senin iletini okurken sanki icimde bi seyirme hissetttim❤❤❤❤ay haydi Bismillah

bebiştir bebiş artık büyüdüler hafif hafif hissettirmeye başladılar kendilerini ben buradayım diyorlar

İbrahim saraçoğlu ndan bir çok defa duydum bu tereyi alerji için hep öneriyor. Kızlar bi sorum olacak göğüs hassasiyetiniz ne durumda? Benim çok fena sizliyor bu hep devam ederse yandım.
benim hafif uçlarda var bu dönemlerde azalıyor hatta yok oluyor ağrılar diyorlar ama herkesin bünyesi farklı sonuçta

Benim de uçları sızlıyor. Ve daha önce hiç bu kadar büyük olmadığından mıdır nedir etrafı çok kaşınıyor

Kızlar ben 50 kilo ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum neden bu kadar hızlı kilo almış olabilirim. Yeme içme durumum iyi fakat çıkarıyorum da. Aranızda böyle olan var mı?

Kızlar ben ara ara seyirmeler hissediyorum hareketlerimi doktorum erken daha dedi ama göbeğimin altına doğru pıt pıt diye bişey sizece hareketlerimi

Canım aynısını bende hissediyordum. Bebeği hissettiğimede emindim hatta ultrasondayken tam altında hissettim doktor bana da imkansız hissedemezsin demişti. Ama ben hala miniğim olduğunu eminim açıkçası. Çok hareketliydi. O gün doktor öyle diyince baya moralim bozuldu bir dahada hareket falan hissedemedim. Sonraki ultrasonlarda da bebişin hareketleri oldukça yavaşladı.

Canm senin 4 saat iyiymiş yine ben saat başı yiyorum ha böyle koca öğün yemiyorum az sık yiyorum henüz kilo almadım ama iştahım gittikçe artıyor inşallah kontrolden çıkmayız

Canm senin 4 saat iyiymiş yine ben saat başı yiyorum ha böyle koca öğün yemiyorum az sık yiyorum henüz kilo almadım ama iştahım gittikçe artıyor inşallah kontrolden çıkmayız

Bende sizler gibi yiyorum. Saat başı acıkıyorum. Yemezsem kramplı mide bulantıları oluyor. Ve bu mide bulantılarını kontrol edemiyorum. Üstüne bişey yerkende çok zorlanıyorum. Ama siz şanslısınız. Ben çok kilo aldığğğmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…