2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar son kontrolüm de dr kan ilacı yazdi gyno diye başlayan kanımda falan sorun yok şükür yine de vercem dedi ben pek kullanmadim kuru üzüm falan yiyorum zaten ama o ilacın içinde b12 ve demir de var ilaç biraz büyükçe diye içeşim gelmiyo açıkçası içeyim ama di mi ya

Kızlar ben ara ara seyirmeler hissediyorum hareketlerimi doktorum erken daha dedi ama göbeğimin altına doğru pıt pıt diye bişey sizece hareketlerimi

kızlar bebişiniz olsa da olmasa da siz mutlu olun mutluluk hormonu salgılayın valla ben 10. haftamdan beri bişiler hissediyorum ilk baloncuk patlaması gibiydi sonra pıt pıtlara döndü şimdi bildiğiniz debeleniyor içimde birde erkekler daha güçlü oluyormuş benim ablamda 10. haftasında hissetmiş benimde oğlum olacak belki sizlerinde erkektir stres yapıpta bebişinizi etkilemeyin boşverin doktorların dediklerini nasıl olsa kuvvetlenip o tekmeleri yiyeceğimiz günler yakın

benimde hala değerlerim iyi ama doktor haftan ilerliyor yazacağım dedi sende iç canım takviye bebişin ihtiyacı olanı kullanıyor olan anneye oluyor ben kilo verirken bebişim 130 gr olmuş bile benim yüzüm çöktü maşallah paşanın keyfi yerindeydi ayakta durmamız için kendimize iyi bakmamız lazım artık sebzelerden meyvelerden vitamin alındığına inanmıyorum ben

listenin ilk başında yazanlara göre bilgilerini yaz buraya ekleyeyim senide

gyne ferro sanol =) evet kocaman ama sabah uyanınca atıyorum ağzıma bi tane nolur nolmaz

Benimde tesaduf mudur bilinmez cok rahat bi hamilelik geciriyorum toplamda 5 kere falan kusmusumdur. Ama denk geldi hep soranlar oldu kusman falan var mi diye. Her sorana yok kusmuyorum cok iyiyim dedikce 1 saati gecmeden kusuyorum. O yuzden bir garip oblomov abla sen dogru soyluyorsun. Nazar almak icin illaki muhtesem guzellige vs ihtiyac yok. Iyiyim demek bile basli basina nazar sebebi bana kiziyolar soranlara iyiyim deme diye. Eheheh. Saat 13.30da randevum var insallah hayirli haberlerle gelirim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine.

ben jean istiyorum lcwden bir tane siyah aldım diğerlerini beğenmemiştim dur girip bakayım sitesine ee olacak mı acaba denemeden
olmazsaaaa iadeee , eşim kargo şirketinde calışıyo, benim için rahat oluyo tabi ,beğenmedin mi iade et falan geri gönder işleri=)=) sen dene en iyisi mağazadan

listenin ilk başında yazanlara göre bilgilerini yaz buraya ekleyeyim senide

Bende de pek çok eksik bilgi var. Ama inşallah pazartesi akşamına tamamlarım :)

Son adet tarihi: Hiç bilmiyorum(adet olamadığım dönemlerde %1 oranlık süpriz gebeliğim :):):)
Doğum tarihi: Eski doktor 18.11.2017 dedi fakat yeni gitmeye başladığım doktor pazartesi yeni bir tarih vericek sanırım. Çünkü ultrason ölçümüzde değiştir
Cinsiyet: Doktor %99 kız dedi (%1lik oranla inşallah değişmez :)
Bebek : ilk
İsim: -
Başlangıç kilo:50 Şuan: 56

Aynen öyle canım. Ben iyide olsam kötüde olsam hep midem kötü diyorum. Eşim sağolsun iyi ya bişeyi yok diyor. Özellikle kendi tarafına. Sonrasında tüm gece lanetli oluyor
Gözü olanın gösü çıksın. Nazarla bakana geri dönsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…