2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

bende kötüyüm dersem sanki yalana girer kötü olurum gibi geliyor ablamda alışmış artık nazar değmesin diye oğlunun ayını hep büyük söylüyor çünkü iri bir bebek sanırım bizde alışacağız

Aynen oyle :) hani kendimi dunyadaki tek hamile benim moduna sokmadim hic aman nazarlik ne halimiz var diyorum ama goz iste okuzu bile devirirmis Allah muhafaza :) benim esim fazla pimpirikli iste :) ama kotuyum demekte vicdanen iyi hissettirmiyo banada aynen. Herkes gibiyim falan diyorum artik rutin hamilelik gunleri :)

Bende önceden iyiyken kötüyüm demeye korkuyordum. Çok şükür bugün daha iyiyim falan diyordum. Sonrasında hastalık hastası olunca anladım ki hiç bişey demiceksin.

Bende önceden iyiyken kötüyüm demeye korkuyordum. Çok şükür bugün daha iyiyim falan diyordum. Sonrasında hastalık hastası olunca anladım ki hiç bişey demiceksin.

Aynen oyle valla hic bisey demeyelim :) baktik ki kotu goz mu geliyo hemen bi ayetel kursi okuyalim ♡ allah tum hamileleri nazarlardan korusun

Ayy allahim cok heyecanliyim :) saat yaklasiyo kizlar insallah bende ogrenirim ya ♡ tabi daha onemlisi 2li testimin sonucuda hayirlidir umarim.
Dediğim gibi Allah gönlünden geçeni sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah
İkili testinde hayırlıdır umarım (amin)
Ben yaptırmadım.

Dediğim gibi Allah gönlünden geçeni sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah
İkili testinde hayırlıdır umarım (amin)
Ben yaptırmadım.

Buyuk konusmak istemiyorum ama 3 lu 4 lu testleri yaptirmayacagim. Bu 2li testi doktora cok guvendigim icin yaptirdim en azindan 1i olsun dedi. O arada gorumcemi evlendirdik test sonucumu dusunmekle kafayi yemedim Allahtan. Dugundu kinaydi derken vakit gecti. Sebebi ozel degilse sen neden yaptirmadin ?

Oncelikle hayirli olsun saglikla kucagina al kizinii :) ardindanda sen yasiyor musuun diyorum sana ablacim. :) nerelerdesin yahu

çok teşekkür ederim canımm:)
ya bu aralar seyrek girebildim haklısın. çoğunlukla iş yerinde giriyorum ama geçenlerde baya bi yoğunlaştım hiç açamadım. o ara da çok sayfa ilerlemiş konulardan kopmuşum. arada arada yine bakıp yazıyorum elimden geldiğince, akşam tavuk gibi uyuduğum için bakamamıştım:)

Özel değil canım, ben dışarıdan çok etkilendim bu konuda özellikle ablamdan. Oda yeni doğum yaptı daha testleri yaptırmadı çok şükür hiç bir sıkıntısı yok şuan. O bana 'arkadaşının bu testi yaptırdığını ve bebeğin bilmem kaç oranında down sendromlu olduğunu söylemişler' dedi. Alalım diye seçenekte sunmuşlar. Ama kadın aldırmamış öyle de böylede doğurucam demiş. Ama doğuma kadar bunu düşünmüş durmuş. Bebeği çok sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmiş.
Bu testi yaptırsam, hiç bişey olmadığı halde sonuç böyle çıksa sadece geri kalan hamilelik dönemlerim bana zehir olur diye düşündüm açıkçası. Çok uzattım ama böyle bir çok hikaye dinledim. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…