2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
HAYIRLI olsun canım oğlan anası olmak ayrıcalıktır
Vallahi bi farklıyım. Rabbim yukarda ilk önce sağlıklı olsun sıhhatli olsun dedim ama yüreğimden bi yerden de erkek geçti. Babamı çok erken kaybettik. Sırf ismi yaşasın diye oğlum olsun istiyorudum.

Bende birden şişicem herhalde açlığa hiç tahammülüm yok hemen tansiyonum düşüyor yaz tatilinde yer yer otururum çalışmıcam da balon gibi olurum artık

Bende birden şişicem herhalde açlığa hiç tahammülüm yok hemen tansiyonum düşüyor yaz tatilinde yer yer otururum çalışmıcam da balon gibi olurum artık

Sanırım kaderimiz.
Benim boyumda minnak tam bir minyonum. 1-2 aya kadar yerlerde yuvarlanırım diye düşünüyorum

Testler sonuçlanmış, cinsiyetler belli olmuş ... maşallah. Kese muhabbetlerinden buraya geldik, yavaştan boyları , kiloları diye gelişimlerini yazmaya başlarız yakında inşallah.

di mi yaa.. boyunu somutlaştırmak için bir susam tanesine bakıyordum daha yeni.

canım çok teşekkür ederim :)
doktor bana plasenta şeklinden dolayı bebeğin hareketlerini bi nebze geç hissedebilirsin dedi. belki yapısıyla alakalıdır senin de.

yok canım tekme imkansız zaten hele biz ilk bebeklerine hamile olanların daha imkansız heralde ama sanki içimde böcek yürüyormuş gibi gıdıklanıyorum tatlı yediğimde daha fazla oluyor gaz değil artık eminim

bu arada kontrolüm sabahtı. aç karna gittim. hareketli olsun diye 2 madlen çikolata yedim muayene öncesinde. kana karışsın diye de su içtim
doktor bu taktiğe şehir efsanesi dedi çikolata yiyince hareketlenir diye bişi yok, olsa onu ye gel diye söylerdim dedi :)
nitekim kol ensede, hamak pozisyonunda yatıp duruyordu da kaç kere dürtünce lütfedip döndü

ben çok duydum hastanelerde sıra beklerken doktorun meyve suyu iç kek ye dediğini benim bebiş çoşuyor resmen içimde. ben doktora her şeyimi söylemiyorum her doktor bir değil kimi yasaklıyor kimi yapabilirsin diyor kimi şehir efsanesi der kimi yap der o konularda bari rahat olayım istediğim gibi davranayım dimi ama bu arada aç olduğun içinde hareket etmeyebilir ben aç gittiğimde de uyuyyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…