2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aynen hamilelik çok değişik bi durum muş gerçekten :) çok şükür hiç şikayetçi değilim

Yaa aslında bende cok nadir hissediyorum ama bence o bebeğin hareletleri ya doktorun hepsi hissetmezsin diyor sen moralini bozma Can'ım büyümeleri ve ilerde tekmelerini daha cok hissedeceğimiz zamanlar gelecek inşallah :)

Ikili testimizin sonucunu aldik sizinle paylasmak istedim. Ama malesef cinsiyeti ogrenemedik :) yan donmus benim bebegim sanki sandalyede oturuyo saglik olsun 1 ay sonraya kaldi.

Eklentiler

• 1495797691413-1590491586.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 61
Maşallah aramiza yeni cinsiyet öğrenenler katılmış ❤ abilerime coook düşkünüm o yüzden ilk cocugumun hep erkek olmasını istemişimdir. Tabii önceliğimiz sağlıklı olması ama gönlümde erkek vardı. Şimdi de ikinci kız olsun diye dua etmeye başladım hissetmeyi o kadar hevesle bekliyorum ki, bazen nefesimi tutuyorum acaba hisseder miyim diye, sonra da çocuğun oksijenine mani oluyorum diye korkuyorum ultrasona girdigimde çok aç ve psikolojik olarak bitiktim ama doktor aşırı hareketli dedi :)
Detaylı ultrason 20-24 hafta arası bakılıyor diye biliyorum. Biri sormuştu sayfalar arasında kaybettim etiketleyemedim

ya kızlar bugün o kadar güzel bir gün kiSabahı Cuma, Akşam Teravih var,Gece Sahur,Ertesi Gün de Ramazan Ramazana kavuşturan Allah'a şükürler olsun
aminn canım , hepmize hayırlı ramazanlar olsun.. bol bol dua edelim bebeklerimize, allahım sağlıkla, hayırlısıyla ne muradımız varsa versin.

Arkadaslar hayirli cumalar biliyorsunuz dortlu testim riskli cikmisti 23 hazirana ayrintili usg icin profesor bir perinatologdan randevu aldim.Rabbime tevekkul etmekten dua etmekten baska yapabilecek bir seyim yok.4444 salati tefriciye okumaya basladim rica etsem sizler de okurmusunuz benim icin.bir iki farketmez müminin mümin giyabinda ettigi dualar kabul olurmus.eger vaktiniz olur okursaniz cok sevinirim.Okumak isteyen olursa ismim Hilal.Allah hepimizin yavrusuna saglik versin insallah :)

Son dönemlerde yemek konusunda kendime hiç bir şekilde dur diyemiyorum. Açıkçası bu yola girsem açlıktan daha fazla çıkardığım için istemsizce bozulmuş olucak diye düşünerekten tutamicam ben.

Önceliğimiz bizim ve dolayısıyla bebeklerimizin sağlığı tabii ki. Emzirme dönemi için bebeğin yaşının önemli olduğunu söylemiş. Ama hamilelik için hiç dönem ayırt etmemiş. Mesela ilk 4 haftaya denk gelseydi ramazan, hamile olduğumuzu bile bilmeden tutardik. Benim sıkıntılarım 7.haftada başladı, 7 12 arasında 5 haftada 2 kilo verdim. O kadar berbat ki, açlıktan ağladığım oluyordu hala istahsizlik aşırı devam ediyor. Hem geçmiş donemde, hem su an, iki doktorum da, yemek için kesinlikle ısrar etme, yiyemiyorsan zorlama dedi. Kilo veriyorum, her yedigimi cikariyorum, acliktan agliyorum dedigimde bile, bu dönem için normal kendini zorlama falan dediler. Ben mi rahat doktorlara denk geldim nedir

Merhabalar bir sıkıntı çıkmazsa ben de kasım annesi olacağım. Bir kaç defa konu açtım kimse yazmadı. 11. Hafta kanama geçirdim progestan hap başladım, şimdi de idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik verdi dr. Çok korkuyorum bişey olacak diye, doktorum on dk fazla yürüme dedi. Aranızda bu tip durumları atlatan var mı ?bi benim mi başıma geliyor

Eki Görüntüle 2000609 Eki Görüntüle 2000610 selam kızlar ben bu park yatağı alacağım sanırım bana baya kullanışlı geldi sallanan beşiğü de var o da çok hoşuma gitti

ben hasır beşik alıcam karar verdim hevesimi alayım 4-5 ay diyorum bu arada erkekler için ablam park yatağı önermedi oğlu devirmiş nasıl becerdiyse kuvvetli oluyorlar dedi bende oğlan anası olacağım ben malesef eledim park yatağı alternatifler arasında bu modelide çok beğenmiştim e bebekte görmüştüm fiyatıda çok iyi kızın olacaktı dimi prenses sakin sakin yatar heralde

Ben 1-2 hafta öncesine kadar ağır kanamalı ve sancılı geçirmiştim canım. Doktorun dediğine göre ikiz bebişlerden biri gelişemediği için düştü. Baya kötüydü yatış vermişti ve tabi ki progestan. Vajinal yoldan aldım uzun bir süre. Kanamalarım devam etti bir arttı bir azaldı sonra kopkoyu kahveden siyaha çalan renge döndü. Sonrasında tamamen kesildi çok şükür. Çok küçük kanama alanımız var ama rahim ağzımız kapalı olduğu için şanslıymışız.
İnşallah sende tüm sıkıntılarını biran önce atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…