2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

bu tarz konuları imanlı bir doktorla konuşmak daha iyidir banu hanımda kendince kurandan öğrekler vererek hem tıbbi hem dini yönden yazdığı için paylaştım yoksa doktora gidilip sorulsa kesinlikle tutma der savar başından. ben tutamadığım zamanların fidyesini hep verirdim bu ay 30 gün vereceğim demek ki dinimiz kolaylık dini şükürler olsun biz insanlar her şeyi zorlaştıranlarız

Ay nasıl becermiş devirmeyi : ) açıklamasında güvenlidir falan yazıyo 5 ayağı varmış bi de ortasında ayak varmış. Evet ebebekte indirimli şu an kaçırmiyim diyorum zaten belirli bi aya geldikten sonra alt katta yatacaklar deviremez inşallah ben gibi olursa kızım devirebilir ama bak kararsız kaldım şimdi : )

İnşallah, bende de siyaha dönük oldu bitti ama 20.haftaya kadar progestan dedi. Beni şu durumda korkutan idrar yolu enfeksiyonu. Bir yanım da diyor bebek kese içinde ona bişey olmaz. İnş sağlıkla doğarlar korkularımız geçer. Yakınız senle. Hemen hemen aynı hafta kanama geçirmişiz.

burda bir çok kişi atlattı canım kanama olayını başından beri progestan kullananlar oldu yardımcı olacaklardır sakın bir beni mi buluyor tarzı düşünme olumlu ol hem bebişine hem sana stres yaramaz. Rabbim sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı bu arada enfeksiyon için bol bol su iç. bu sözü duymaktan bize 9 ay fenalık gelecek ama su gerçekten şifa

üst kattayken devirmiş canım yeni söylüyor bana da yeğenimde pehlivan gibiydi maşallah onun gözü korkmuş şimdi benimde oğlan ya sakın alma diyor seninkini ver deneyeyim dedim yok vermem atcam dedi

Doktor bana ne kadar süre kullanmam gerektiğini söylemedi. Sabah akşam 200mg alıyordum. Ama kanamamın kesildiğini görünce açıkçası ben kendiliğimden bıraktım. Çünkü kendimden tiksinmeye başlamıştım. Her lavaboya girdiğimde ilaçla birlikte akan düşen akıntı mı tam olarak bilmiyorum. Ama kokuya tahammül edemiyordum.
İnşallah kısa dönemde atlatırsın enfeksiyonunu falanda. Enfeksiyon nasıl bir şey peki? İdrarda yanma mı olmuştu? Akıntıdan mı anladınız.

Geçmiş olsun canım. Kanama hakkında bilgim yok ama idrar yolu enfeksiyonu düzenli olarak oluyorum maalesef :/ ne kadar dikkat etsem de su içemeyince oluyor bol bol su iç.

Sana da geçmiş olsun canım. İkiz miydi senin. Ben de ikiz bekliyorum ödüm kopuyor birşey olacak diye Allah bu bebişini bağışlasın sana.

Sana da geçmiş olsun canım. İkiz miydi senin. Ben de ikiz bekliyorum ödüm kopuyor birşey olacak diye Allah bu bebişini bağışlasın sana.

Sağol canım amin
İkizlermiş. ama biz zaten kanamalardan sonra gördük kesesini. Sonrada baya sancılı bir şekilde düştü. O yüzden pek anlayamadık.
Allah yavruşlarını sana bağışlasın. Korkmamaya çalış pozitif düşün

cnm burdakı takvımım tam doğru değil benım doğum tarıhıne 9 aralık gösteriyor burası ama sata göre 6 aralık
doktor dün 11+6 normalde ama bebek 12+6da dedi ondan geleyım mı buraya dedım cnm bnde:)

cnm burdakı takvımım tam doğru değil benım doğum tarıhıne 9 aralık gösteriyor burası ama sata göre 6 aralık
doktor dün 11+6 normalde ama bebek 12+6da dedi ondan geleyım mı buraya dedım cnm bnde:)

aynı şeyden bahsediyoruz canım bende bu haftalarda 11+6 ya da 12+6 olmak bir şey değiştirmiyor diyorum bebişinin geri kaldığı zamanlarda olacaktır ama bu demek değildir ki bir sorun var normal gidişat bu yani biizm kapımız herkese açık gel istersen 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerini ver hemen ekleyeyim seni

Hosgeldiniz aramiza ❤ ben aşılama gününden itibaren 7.haftaya kadar progestan kullandım. Sonra kafama gore bıraktım. 12.haftaya kadar kullan dedi doktorum ama bi sorun yoktu, sirf aşılama olduğu için tedbirdi. Açıkçası bi sorun olmayinca bıraktım. 12.haftadaki idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı. Idrar kulturunde ureme çıkmadı. Doktoru hiç aramadım sonuclar için. Arasam kesin antibiyotik verecek ureme olmadigini görünce rahatladım.
Yurume konusunu sormadim doktora ama uzun yuruyemiyorum. 20 dk yurusem hemen dinlenme ihtiyaci hissediyorum.
Aslinda hepimizin basina benzer seyler geliyor

üst kattayken devirmiş canım yeni söylüyor bana da yeğenimde pehlivan gibiydi maşallah onun gözü korkmuş şimdi benimde oğlan ya sakın alma diyor seninkini ver deneyeyim dedim yok vermem atcam dedi
HAsır dediğin sepet beşik tarzımı canım?? Bende düşünüyorum beşik işini ne yapsam diye

İdrarda yanma olmadı ama kasık ağrısı baskı şeklinde, sağ sol yumurtalık kısmında ve rahimde sanki batmalar oldu. Belime vuran ağrılarım oldu kısa kısa ama en rahatsız edeni batmalar ve baskıydı. Antibiyotik geçirecek inş. İlaç kullanmak istemedikçe böyle oluyor maalesef .

Dediğiniz gibi ben de yoruluyorum yürüdüğümde ama doktorum on dkkadan fazla yürüme deyince korktum fazla bişey de soramadım doktora gidince donuyorum sanki ...ben de transferden önce jel başlamıştım kanama olunca on gün progestan iğne ve sonrası hapa döndük. Günde iki defa kullanırken enfeksiyondan sonra doktorum günde üç defa kullan dedi. Hayırlısı ile sağlıkla doğsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…