- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.761
Önceliğimiz bizim ve dolayısıyla bebeklerimizin sağlığı tabii ki. Emzirme dönemi için bebeğin yaşının önemli olduğunu söylemiş. Ama hamilelik için hiç dönem ayırt etmemiş. Mesela ilk 4 haftaya denk gelseydi ramazan, hamile olduğumuzu bile bilmeden tutardik. Benim sıkıntılarım 7.haftada başladı, 7 12 arasında 5 haftada 2 kilo verdim. O kadar berbat ki, açlıktan ağladığım oluyorduhala istahsizlik aşırı devam ediyor. Hem geçmiş donemde, hem su an, iki doktorum da, yemek için kesinlikle ısrar etme, yiyemiyorsan zorlama dedi. Kilo veriyorum, her yedigimi cikariyorum, acliktan agliyorum dedigimde bile, bu dönem için normal kendini zorlama falan dediler. Ben mi rahat doktorlara denk geldim nedir
Ay beşiğini çok beğendim çok tatlişşEki Görüntüle 2000609 Eki Görüntüle 2000610 selam kızlar ben bu park yatağı alacağım sanırım bana baya kullanışlı geldi sallanan beşiğü de var o da çok hoşuma gitti
Ay nasıl becermiş devirmeyi : ) açıklamasında güvenlidir falan yazıyo 5 ayağı varmış bi de ortasında ayak varmış. Evet ebebekte indirimli şu an kaçırmiyim diyorum zaten belirli bi aya geldikten sonra alt katta yatacaklar deviremez inşallah ben gibi olursa kızım devirebilir ama bak kararsız kaldım şimdi : )ben hasır beşik alıcam karar verdim hevesimi alayım 4-5 ay diyorumbu arada erkekler için ablam park yatağı önermedi oğlu devirmiş nasıl becerdiyse kuvvetli oluyorlar dedi bende oğlan anası olacağım ben malesef eledim park yatağı alternatifler arasında bu modelide çok beğenmiştim e bebekte görmüştüm fiyatıda çok iyi kızın olacaktı dimi prenses sakin sakin yatar heralde
İnşallah, bende de siyaha dönük oldu bitti ama 20.haftaya kadar progestan dedi. Beni şu durumda korkutan idrar yolu enfeksiyonu. Bir yanım da diyor bebek kese içinde ona bişey olmaz. İnş sağlıkla doğarlar korkularımız geçer. Yakınız senle. Hemen hemen aynı hafta kanama geçirmişiz.Ben 1-2 hafta öncesine kadar ağır kanamalı ve sancılı geçirmiştim canım. Doktorun dediğine göre ikiz bebişlerden biri gelişemediği için düştü. Baya kötüydü yatış vermişti ve tabi ki progestan. Vajinal yoldan aldım uzun bir süre. Kanamalarım devam etti bir arttı bir azaldı sonra kopkoyu kahveden siyaha çalan renge döndü. Sonrasında tamamen kesildi çok şükür. Çok küçük kanama alanımız var ama rahim ağzımız kapalı olduğu için şanslıymışız.
İnşallah sende tüm sıkıntılarını biran önce atlatırsın.
Merhabalarbir sıkıntı çıkmazsa ben de kasım annesi olacağım. Bir kaç defa konu açtım kimse yazmadı. 11. Hafta kanama geçirdim progestan hap başladım, şimdi de idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik verdi dr. Çok korkuyorum bişey olacak diye, doktorum on dk fazla yürüme dedi. Aranızda bu tip durumları atlatan var mı ? bi benim mi başıma geliyor
üst kattayken devirmiş canım yeni söylüyor bana da yeğenimde pehlivan gibiydi maşallahAy nasıl becermiş devirmeyi : ) açıklamasında güvenlidir falan yazıyo 5 ayağı varmış bi de ortasında ayak varmış. Evet ebebekte indirimli şu an kaçırmiyim diyorum zaten belirli bi aya geldikten sonra alt katta yatacaklar deviremez inşallah ben gibi olursa kızım devirebilir ama bak kararsız kaldım şimdi : )
İnşallah, bende de siyaha dönük oldu bitti ama 20.haftaya kadar progestan dedi. Beni şu durumda korkutan idrar yolu enfeksiyonu. Bir yanım da diyor bebek kese içinde ona bişey olmaz. İnş sağlıkla doğarlar korkularımız geçer. Yakınız senle. Hemen hemen aynı hafta kanama geçirmişiz.
Geçmiş olsun canım. Kanama hakkında bilgim yok ama idrar yolu enfeksiyonu düzenli olarak oluyorum maalesef :/ ne kadar dikkat etsem de su içemeyince oluyorMerhabalarbir sıkıntı çıkmazsa ben de kasım annesi olacağım. Bir kaç defa konu açtım kimse yazmadı. 11. Hafta kanama geçirdim progestan hap başladım, şimdi de idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik verdi dr. Çok korkuyorum bişey olacak diye, doktorum on dk fazla yürüme dedi. Aranızda bu tip durumları atlatan var mı ? bi benim mi başıma geliyor
Sana da geçmiş olsun canım. İkiz miydi senin. Ben de ikiz bekliyorum ödüm kopuyor birşey olacak diyeBen 1-2 hafta öncesine kadar ağır kanamalı ve sancılı geçirmiştim canım. Doktorun dediğine göre ikiz bebişlerden biri gelişemediği için düştü. Baya kötüydü yatış vermişti ve tabi ki progestan. Vajinal yoldan aldım uzun bir süre. Kanamalarım devam etti bir arttı bir azaldı sonra kopkoyu kahveden siyaha çalan renge döndü. Sonrasında tamamen kesildi çok şükür. Çok küçük kanama alanımız var ama rahim ağzımız kapalı olduğu için şanslıymışız.
İnşallah sende tüm sıkıntılarını biran önce atlatırsın.
Evet cnm bendim doktora mı Gittin nasıl düzelmiştir inşaallah doktor neler söyle diEslemM001 canım plasentanın yukarı çıkma durumunu doktor kontrolünden sonra haber alınca söyle diye sen mi sormuştun bana?
Sana da geçmiş olsun canım. İkiz miydi senin. Ben de ikiz bekliyorum ödüm kopuyor birşey olacak diyeAllah bu bebişini bağışlasın sana.
cnm burdakı takvımım tam doğru değil benım doğum tarıhıne 9 aralık gösteriyor burası ama sata göre 6 aralıkgel tabi tatlım ama daha 12. haftanın içinde görünüyorsun yani 11+lardasındır bu önde olmak yanıltmasın seni arada geri olur önde olur tam anlamıyla doğum tarihi son aylarda belli oluyor. ama herkese kapımız açık
Ay bende kız cocuguna cok hevesliydim ama hayırlısı olsun diye dua ettik hayırlı olacak inşallahAhahah
Kız annesi olmayı çok isteyen biri olarak bende aynen böyle düşünüyorum.
cnm burdakı takvımım tam doğru değil benım doğum tarıhıne 9 aralık gösteriyor burası ama sata göre 6 aralık
doktor dün 11+6 normalde ama bebek 12+6da dedi ondan geleyım mı buraya dedım cnm bnde:)
Hosgeldiniz aramiza ❤ ben aşılama gününden itibaren 7.haftaya kadar progestan kullandım. Sonra kafama gore bıraktım. 12.haftaya kadar kullan dedi doktorum ama bi sorun yoktu, sirf aşılama olduğu için tedbirdi. Açıkçası bi sorun olmayinca bıraktım. 12.haftadaki idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı. Idrar kulturunde ureme çıkmadı. Doktoru hiç aramadım sonuclar için. Arasam kesin antibiyotik verecekMerhabalarbir sıkıntı çıkmazsa ben de kasım annesi olacağım. Bir kaç defa konu açtım kimse yazmadı. 11. Hafta kanama geçirdim progestan hap başladım, şimdi de idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik verdi dr. Çok korkuyorum bişey olacak diye, doktorum on dk fazla yürüme dedi. Aranızda bu tip durumları atlatan var mı ? bi benim mi başıma geliyor
HAsır dediğin sepet beşik tarzımı canım?? Bende düşünüyorum beşik işini ne yapsam diyeüst kattayken devirmiş canım yeni söylüyor bana da yeğenimde pehlivan gibiydi maşallahonun gözü korkmuş şimdi benimde oğlan ya sakın alma diyor seninkini ver deneyeyim dedim yok vermem atcam dedi
İdrarda yanma olmadı ama kasık ağrısı baskı şeklinde, sağ sol yumurtalık kısmında ve rahimde sanki batmalar oldu. Belime vuran ağrılarım oldu kısa kısa ama en rahatsız edeni batmalar ve baskıydı. Antibiyotik geçirecek inş. İlaç kullanmak istemedikçe böyle oluyor maalesef .Doktor bana ne kadar süre kullanmam gerektiğini söylemedi. Sabah akşam 200mg alıyordum. Ama kanamamın kesildiğini görünce açıkçası ben kendiliğimden bıraktım. Çünkü kendimden tiksinmeye başlamıştım. Her lavaboya girdiğimde ilaçla birlikte akan düşen akıntı mı tam olarak bilmiyorum. Ama kokuya tahammül edemiyordum.
İnşallah kısa dönemde atlatırsın enfeksiyonunu falanda. Enfeksiyon nasıl bir şey peki? İdrarda yanma mı olmuştu? Akıntıdan mı anladınız.
Dediğiniz gibi ben de yoruluyorum yürüdüğümde ama doktorum on dkkadan fazla yürüme deyince korktum fazla bişey de soramadım doktora gidince donuyorum sanki ...ben de transferden önce jel başlamıştım kanama olunca on gün progestan iğne ve sonrası hapa döndük. Günde iki defa kullanırken enfeksiyondan sonra doktorum günde üç defa kullan dedi. Hayırlısı ile sağlıkla doğsunlar inşallahHosgeldiniz aramiza ❤ ben aşılama gününden itibaren 7.haftaya kadar progestan kullandım. Sonra kafama gore bıraktım. 12.haftaya kadar kullan dedi doktorum ama bi sorun yoktu, sirf aşılama olduğu için tedbirdi. Açıkçası bi sorun olmayinca bıraktım. 12.haftadaki idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı. Idrar kulturunde ureme çıkmadı. Doktoru hiç aramadım sonuclar için. Arasam kesin antibiyotik verecekureme olmadigini görünce rahatladım.
Yurume konusunu sormadim doktora ama uzun yuruyemiyorum. 20 dk yurusem hemen dinlenme ihtiyaci hissediyorum.
Aslinda hepimizin basina benzer seyler geliyor
HAsır dediğin sepet beşik tarzımı canım?? Bende düşünüyorum beşik işini ne yapsam diye
Yaa o sepetleri çok beğeniyorum ben. Çok masalsı duruyor. Ama bizim ikiz olunca malum masraf iki kat oluyor. Hem sepet hem beşik alamıcaz o yüzden.evet canım sepet beşik tarzıama modele karar veremedim bir türlü
Culle var ya ben ona bayılıyorum. Ama 4-5 ay kullanılır en fazla. Sonra yine karyola tarzı alıcam mecburen ne yapsam bilmiyorumevet canım sepet beşik tarzıama modele karar veremedim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?