2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar merhabalar tam iyi oldum derken tekrar başladı bulantılar rahatsızlıklar
1 hafta 10 gün iyiydim ama son 3 gündür felaket kötüyüm bulantı iştahsızlık bunlara ek olarak ağızda çok pis bir tat var çok iğrenç bi tat birde geniz akıntısı eklendiği zaman hepten bulantılar felaket oldu yok mu bir Öner'iniz bu ağızdaki tatla ilgili 14+5 haftalığız bu arada ne zaman geçecek

Selam hanımlar 2 gündür doğru düzgün giremedim buraya, maşallah cinsiyetleri öğrenenler olmuş gözünüz aydın darısı biz öğrenmeyenlere olsun.

Bu arada bana taşınma işi çıktı, harıl harıl ev arıyorum. Hergün başıma ağrılar giriyorbulaydım bu stresten kurtulaydım biTürkiyeden annemler gelecek onlar gelene kadar taşınayım istiyorum, yoksa hiçbir acelem yok.

mormelodi canım hoşgeldin geçmiş olsun. Kanama ve enfeksiyon ikisi bir arada kötü olmuş senin için, umarım hepsi geçecek, zaten ilaçta yazmış doktorun. Progestanı kendi kafana göre bırakma derim. Çünkü enfeksiyon zaten düşük riski demektir. Progestan rahmi besleyerek bunu önler. Bende kanama geçirdim, bitmesine rağmen halen progestana devam ediyorum. Genital bölgede hijyen çok önemli zaten söylememe gerek yok biliyosundur, bu aşamada bol su tüket, iç çamaşırlarının hepsini topla kaynatmaya at giymeden önce ütüle. En kısa zamanda umarım herşey yoluna girer, tekrar geçmiş olsun.

Hayırlı olsun canım. Benim bu tarz sorunlarım olmadı çok şükür. Olan arkadaşlar yardımcı olur umarım...

Benim 1 haftadir bulantilarim biraz azaldı. Ama agzimdaki o acı su ve o ekşi tat hiç gitmiyor. Naneli şeker yiyorum surekli. Bir de bana doktorum rennie tablet verdi, o iyi geliyor. Isterseniz sorun doktorunuza.

Ben varım. Panik olma :) ben senden beter durumdayım çünkü rahim ağzında açılma da vardı, oğlumda erken doğum riskim olmuştu ilaçla ötelenmişti şimdi de erken doğum riskim baş gösterdi.. 10 dakikadan fazla yürüme değil de uzun yürüyüş yapmam yasak, uzun süre ayakta durmam yasak, ağır iş yapmam yasak falan falan. 2 haftadır magnezyum, progestan fitil ve 1000lik antibiyotik dahil 5 ilaç kullanıyorum. Bugün kontrolüm vardı, şükür rahim ağzındaki açılma normale dönmüş ama riskim devam ediyormuş. Yani olabiliyor :) halen riskli diye düşüneceksin dedi doktorum, rahim ağzındaki açılma düzeldi diye laylaylom yok dedi. İlaçlarıma da devam edeceğim.. Düzelecek ama inşallah :)

Yok canım erkek olmasıyla alakalı değildir bence, modelle alakalı olabilir belki. Ben de annemde oğlum için park yatak kullanıyorum, park yatakta dediğin gibi bir problem olmadı ki içinde yatağı varken bir ucundan annem bir ucundan ben tutup taşıyoruz yani tek kişi tutup kaldıramaz. Ben e-bebekten almıştım, baby&plus marka benetton model park yatak. Çok hafif ve basit birşey mi acaba ablanınki? Ben sadece yattığı zeminin çok aşağıda ve derinde olmasından ötürü çok eğilmekten şikayetçiyim.

aynen aynı seyden bahsedıyoruz cnm haklısın doğum zmnı netleşir neyse uzaktan takıp edrım bnde sızı o zmn

Bendede aci tat var uzunca bir zamandir ve hicbir sey care degil birtek sabah kalktigimda yok ama bir sey yiyip icmeye baslayayim aci tatta basliyor

Kizlar azonce gobegimin deliginin sag tarafinda 4 parmak kadar asagisinda gidiklanma hissettim tam kasidim bir baktim sepsert orasicok hafif ovusturdum oksar gibi sonra o sertlik gitti ya bebegim olabilir mi? Cok acayipti ilk defa denk geldim

Kızlar şuan biraz alakasız olabilir ama aklıma takılan bir soru var :) daha önce ki doğumum devlet hastanesindeydi. Bunu özelde düşünüyoruz kısmet olursa. Eşim benle kalabiliyor mu acaba doğumdan sonra o gün veya gece yoksa bayan olması mı lazim bir de oğluşumun da kalmasını isterim ya onsuz bir gün ayrı kalmadım ya o gün hep onu düşünürüm kesin bu akşam yine duygusalligim tuttu.. daha erken bunları konuşmak için ama merak ettim akşam akşam. İnternete de ne yazıp arayacağımi bilemedim belki burda bilgisi olan anneler vardir diye yazayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…