2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba kızlar otuc tutanınız varmı ben dayanamıyorum aksam bulantılarım oluyor sadece gunduz yiyebiliyorum bide riskli gebelik yaşadığım için tutmamaya karar verdim oruc tutanları merak ediyorum durumlarınız nasıl

Özel de eşin kalabilir. Yani benm oyleydı. Ka.valide isterse kalabilirdi. Gitti . Eşim ben 2 gün gcrdik. Beben olsa o dà kalabilrdı bence .sorun olmaz die düşünüyorum
çok teşekkürler kızlar cok sevindim inşallah benim de eşim kalır yanımda :)

domatesli hicbisey yiyemiyorum canım hemen midem yanıyor benimde çok şükür ilaç verdi doktorum bugünlerde rahatım biraz o konuda

Gözünaydin canım bende haftaya gideceğim benim de iki kızım var okuyunca çok heyecanlanıp mutlu oldum senin adına adına darısı başıma inşallah
İnş Cnm iki hamileliğimden çok çok farklıydı hiç mide bulantısı yaşamazdım bunda daha yeni yeni iyiyim su içsem çıkardım iki kere serum taktı doktorum kilo kaybettim Şen'de farklılıklar oldumu herkes bu farklı diyodu inanmıyodum ama cidden gerçeklik payı var diye düşünüyorum Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin inş

Gözünaydin canım bende haftaya gideceğim benim de iki kızım var okuyunca çok heyecanlanıp mutlu oldum senin adına adına darısı başıma inşallah
İnş Cnm iki hamileliğimden çok çok farklıydı hiç mide bulantısı yaşamazdım bunda daha yeni yeni iyiyim su içsem çıkardım iki kere serum taktı doktorum kilo kaybettim sende farklılıklar oldumu herkes bu farklı diyodu inanmıyodum ama cidden gerçeklik payı var diye düşünüyorum Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin inş

Normalde kahvaltıda salatada vs hep yerim domates sıkıntı olmuyordu gece boş mideye yanında hiçbir şey yokken sadece domates yedim diye oldu sanırım

Sağ ol canım ilk defa bel ve karın ağrısını bu kadar yoğun yaşadım ama geçti çok şükür gazdan oluyor sanırım bi çare bulamadım şu gaz problemine akşamları bütün organlarımı sıkıştırıyor karnım davul gibi oluyor domates de dediğin gibi boş mideye yiyince oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…