- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.841
Ben hala hissedemiyorum halbuki çok hareketli bi bebek sabahları aç karnına gidiyorum kontrole ona rağmen hiç durmuyor kıpır kıpır zıplıyor falan ama hissedemiyorum halaHerkese günaydın, hayırlı ramazanlar:)
Kızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz?
Ben dun ilk defa gobek deligimin biraz asagisinda hissettim sepsertti hafif karnimi oksayinca yumusadi bebegimdi buyuk ihtimalle cunku ilk gidiklanma hissettim oylelikle elledim karnimiHerkese günaydın, hayırlı ramazanlar:)
Kızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz?
biz balığı her pazar düzenli tüketiyoruz hafta içi çalıştığım için uğraşamıyorum. kemik suyu benimde aklımda alıp yapmam lazım hem bebeğe hem bize çok faydalı ben ilk yüksek ateşte kaynamasına yakında kısık ateşte saatlerce pişirip (kesinlikle kaynamamalı) özünü çıkarırım sonra buzdolabında jöleleşmesini bekliyorum çorbalar da pilavlarda iyi oluyor hatta sade tüketenlerde var kaşık kaşıkBen kırmızı eti de çok yiyemiyorum gerçi hiçbir şey yiyemiyorum azıcık yiyip doyuyorum hemen iştahım hala kapalı. Balık da yememiz gerekiyor onu da gebeliğin başından beri 4 defa falan anca yemişimdir. Doktor özellikle kırmızı et ve et suyu yemem konusunda her gittiğimde uyarıyor ama yiyemiyorum napmalıyım
Ben şimdilik orucluyum :) bakalım sonu gelecek mi. Boooooool su içtim akşamdan itibaren sahura kadar. Biraz da geç yatıp geç kalktım. Ev işi yapmıyorum pek zaten. Yormak istemiyorum kendimi. Bebegime ufak tefek el işleri yapıyorum oturduğum yerden, hava da serin bugün. Şimdilik maşallah diyeyim kendi kendime, çok iyi hissediyorum. Ama bitkinlesirsem falan, bozabilirim. Ben normalde de bulantilar sebebiyle pek birsey yiyemiyorum, gunlerim hep aç geçti, doktorlar da boşver yemek ısrar etme yiyemiyorsan yeme dediler. Ona guvendim denedim. Belki bir gun tutup bir gun birakarak giderim. Suya çok dikkat edeceğim. 1 hafta sonra da kontrole gideceğim doktor bi baksın bebegin suyunda azalma var mi diye, o çok önemli. Tutma derse tutmamMerhaba kızlar otuc tutanınız varmı ben dayanamıyorum aksam bulantılarım oluyor sadece gunduz yiyebiliyorum bide riskli gebelik yaşadığım için tutmamaya karar verdim oruc tutanları merak ediyorum durumlarınız nasıl
Kızlar midesi çok bulanmış istifra etmiş ya da hala eden annelerimizin acaba kızlarımı olucak ya da kız şüphesi mi var? Hani öyle diyorlar ya kızlar daha çok harab ediyor diye gerçeklik payı var mıdır?
Ben şimdilik orucluyum :) bakalım sonu gelecek mi. Boooooool su içtim akşamdan itibaren sahura kadar. Biraz da geç yatıp geç kalktım. Ev işi yapmıyorum pek zaten. Yormak istemiyorum kendimi. Bebegime ufak tefek el işleri yapıyorum oturduğum yerden, hava da serin bugün. Şimdilik maşallah diyeyim kendi kendime, çok iyi hissediyorum. Ama bitkinlesirsem falan, bozabilirim. Ben normalde de bulantilar sebebiyle pek birsey yiyemiyorum, gunlerim hep aç geçti, doktorlar da boşver yemek ısrar etme yiyemiyorsan yeme dediler. Ona guvendim denedim. Belki bir gun tutup bir gun birakarak giderim. Suya çok dikkat edeceğim. 1 hafta sonra da kontrole gideceğim doktor bi baksın bebegin suyunda azalma var mi diye, o çok önemli. Tutma derse tutmam
Ben belirtilerle cinsiyetin hiiiic alakası olduğunu düşünmüyorum. Ben aşırı çıkardım, kilo verdim, hala bulantilar devam ediyor. Ama doktor erkek dedi. Annem iki hamileliginde 9 ay, doguma gittigi gun bile istifra etmis, iki oglu oldu :) benim hamileligimde tek bir sefer çıkarmış.Kızlar midesi çok bulanmış istifra etmiş ya da hala eden annelerimizin acaba kızlarımı olucak ya da kız şüphesi mi var? Hani öyle diyorlar ya kızlar daha çok harab ediyor diye gerçeklik payı var mıdır?
Tansiyonum duserse mesela bozarim, ölmeyi mi bekleyeyimbozarım derkenbozmaktansa başlamamak daha iyi değil mi bence bilinçli bozmak daha kötü Allah kolaylığını hemen gönderiyor Rbbim nerde tutan varsa yardım etsin havalar inşallah böyle serin gider İzmir biraz abarttı yer gök birbirine karıştı burda
kız Allah korusun ölme tabi ama insan az çok bünyesini bilir tutup tutamayacağını ben zaten 2010dan beri troitlerim yüzünden tutamıyorum. gerçi önceki halimizden eser yok şimdi planlıda olmuyor ama inşallah bu ilk günü güzel geçirirsin.Tansiyonum duserse mesela bozarim, ölmeyi mi bekleyeyimama tutmadan da tansiyonumun düşüp düşmeyeceğini bilemem, denemek istedim o yüzden. Tansiyonumun da düşeceğini sanmam, hic yasamadim simdiye kadar ama belli de olmaz tabii. Kendimi iyi hissetmezsem devam etmeyecegimi anlatmak istedim. Tek korkum bebegin suyunun azalma ihtimali. Onu da 1 hafta tutup doktora giderek kontrol edeceğim. Zaten özledim yavrumu, bana da bahane olur :)
Kaçıncı haftadan sonra ultrasonda tek parca goremeyecegiz? Bi yuzu, bi karni vs tek tek gosteriyorlar, ultrasona sığmıyor ya bi yerden sonra
Gecmis olsun. Benim 4.haftada tiroidim 3 çıktı. Doktor 1 ay sonra yine kontrol edelim dedi. 8.ve12. haftalarda 1.3 civarı çıktı ve iyi dedi. Ama ben kanı aç vermedim diye hatırlıyorumkız Allah korusun ölme tabi ama insan az çok bünyesini bilir tutup tutamayacağını ben zaten 2010dan beri troitlerim yüzünden tutamıyorum. gerçi önceki halimizden eser yok şimdi planlıda olmuyor ama inşallah bu ilk günü güzel geçirirsin.
Evet denersin kendini duruma göre bakarsın ne zamn tutacagına canım kendini en iyi sen bilirsinBen şimdilik orucluyum :) bakalım sonu gelecek mi. Boooooool su içtim akşamdan itibaren sahura kadar. Biraz da geç yatıp geç kalktım. Ev işi yapmıyorum pek zaten. Yormak istemiyorum kendimi. Bebegime ufak tefek el işleri yapıyorum oturduğum yerden, hava da serin bugün. Şimdilik maşallah diyeyim kendi kendime, çok iyi hissediyorum. Ama bitkinlesirsem falan, bozabilirim. Ben normalde de bulantilar sebebiyle pek birsey yiyemiyorum, gunlerim hep aç geçti, doktorlar da boşver yemek ısrar etme yiyemiyorsan yeme dediler. Ona guvendim denedim. Belki bir gun tutup bir gun birakarak giderim. Suya çok dikkat edeceğim. 1 hafta sonra da kontrole gideceğim doktor bi baksın bebegin suyunda azalma var mi diye, o çok önemli. Tutma derse tutmam
Herkesin vücudu farklı demek Canm bulantım çoktu benim yıyordum yine ama çok hareketliyim çalışıyorum ve gün içinde çok yürüyüp merdiven çıkıyorum bende ona bağlıyorum bu durumuKilo almadıysan süper ben 6 kilo aldım
Canım bursa İskender yedim ben geçenlerde bi kaç saat sonra midemdeki son et parçası çıkana kadar kustum. Daha öncede yaşamıştım. Yağlı yiyecekler kesinlikle bulantı yapıyor bende. Sende yemeni takip et bazı şeyler tetikliyor olabilir kusmanıKızlar bu arada hayırlı Ramazanlar.. 10. Haftadan itibaren çok bulantı yaşamıştım ama hiç kusmamıştım az önce ağız dolusu derler ya dünden beri ne yediysem çıktı hiç halim kalmadı durup dururken niye böyle oldu, yediğim bir şey dokunmuş olabilir mi ki ya?
Ben 7 13 haftalar arası her yedigim lokmayi çıkardım. Sonra azaldı. Ama sizinki hem geç baslamis, hem de hiç olmayıp dünden beri çok sık olması değişik. Bana yediginiz birsey ağır gelmiş gibi geldi. Bol su içmeye çalışın, etli yağlı şeyler yemeyin bir kaç gün. Ekmek peynir, sade makarna falan tüketip bi bakın durumunuza. Birkac gun gunde 5 6 seferden fazla yediğiniz çıkıyorsa da bi doktora görününKızlar bu arada hayırlı Ramazanlar.. 10. Haftadan itibaren çok bulantı yaşamıştım ama hiç kusmamıştım az önce ağız dolusu derler ya dünden beri ne yediysem çıktı hiç halim kalmadı durup dururken niye böyle oldu, yediğim bir şey dokunmuş olabilir mi ki ya?
Haklısın Canm mideler çok hassas bana hamurişinin fazlası dokunuyor galiba yağı mı ağır geldi bilmem. Şu an da midem boş su içmeye bile korkuyorumCanım bursa İskender yedim ben geçenlerde bi kaç saat sonra midemdeki son et parçası çıkana kadar kustum. Daha öncede yaşamıştım. Yağlı yiyecekler kesinlikle bulantı yapıyor bende. Sende yemeni takip et bazı şeyler tetikliyor olabilir kusmanı
Evet geç başladı iyiyim diyordum hep sonra bayağı zorladı bu hafta iyi gibiydim ama şaşırdım bugün bu halime takip edeyim kendimi. Her bulduğumu yememem lazım sık acıkıyorum diye, teşekkür ederim tavsiyelerin içinBen 7 13 haftalar arası her yedigim lokmayi çıkardım. Sonra azaldı. Ama sizinki hem geç baslamis, hem de hiç olmayıp dünden beri çok sık olması değişik. Bana yediginiz birsey ağır gelmiş gibi geldi. Bol su içmeye çalışın, etli yağlı şeyler yemeyin bir kaç gün. Ekmek peynir, sade makarna falan tüketip bi bakın durumunuza. Birkac gun gunde 5 6 seferden fazla yediğiniz çıkıyorsa da bi doktora görünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?