2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Evet pıt pıt olan bebeğin hareketleri kasık ağrısı içinde cok ani hareketler yapmamalısın
Aslnda ani hareket etmiyorumda dun yuksek kaldirimdan indigimde oldu sonra braz yuruyunce geciyo bide bazen oturur vaziyeeyten ayaga kalkinca oluyo oyle uzun suren agri degil. Belkide dedigin gbi artik daha yavas kalkmam gerekiyo :) alisamadm bi

dogru diyorsun ama simdi mümkün degil ayagim sisiyor aradabir. Rahat olmuyor ayagimin alti agriyor. Minyon olsalarda bebisler farketmez saglikli olsunlarda önemli olan o :) boy atarlar insallah büyüdükce

Anladım canım bende yüksek risk gurubundaydım
Biyokimyasal 35/1 di kanda DNA ya bakıldı çok şükür temiz çıktı

arkadaşımın oğlu 59 cm doğmuş biz karı koca çok uzun değiliz ama ne bileyim korktum özenip alıpta giydirememek kötü olur heralde bende bir kaç yeni doğan gerisini 0-3 3-6 gibi bakarım olmadı
aile uzunsa bude canim ilk dgum olcumleri bazen yanlis oluyor oyuzden cokta takilmamsk lazim aile genetigi iri degilse iri dogmasi biraz zor

Oblomov canım benim 20. Cüz bitti
Şimdilik almim tekrar cüz bi niyetim vardı onu yapmak istiyorum rahmetli babamın kuranı bende ne zaman tam manasıyla okursam hatim için niyetlenmiştim ona başlıcam bugün inşallah
Takip edicem zaten eğer tamamlamakta zorluk çekersek yine cüz alırım

aile uzunsa bude canim ilk dgum olcumleri bazen yanlis oluyor oyuzden cokta takilmamsk lazim aile genetigi iri degilse iri dogmasi biraz zor
yani bence anne babaya bakar ailedekilere bakar bizde herkes kücük veya normal sayilir :) bende tahminen bebegim 48cm anca olur :) saglikli olsunda farketmez. Esim 45 cm dogmus ben 48 :) siz düsünün ortalamaisni

iki gebeligimdede dusuk riskim oldu bundada hala devam ediyor kanamasi olan var mi benim gibi kese etrafinda kanama alanlarindan gelen kanamalarim oluyor ama. cok sukur 1 haftadir sifir leke ijsallah gecmistir tehlike cok sikildim kizimla eve. kapali kaldim

insallah gitmistir canim sen bol bol dinlen riske atma islerden kacin. Doktora gitsene bi görün baksinlar gitmismi kanama diye. Ama lekelenmiyorsa bu iyi isaret :) Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin yavrunu

yani bence anne babaya bakar ailedekilere bakar bizde herkes kücük veya normal sayilir :) bende tahminen bebegim 48cm anca olur :) saglikli olsunda farketmez. Esim 45 cm dogmus ben 48 :) siz düsünün ortalamaisni
aynen canim saglikli dogsunlar ben ek olarak alerjisiz olsun insallah diyprum ilk kizimda 14. ay diyetli emzirdim besin alerjisi vardi ona dokunanlar bana yasakti asosyal ve sadece. makarna zeytinden ibaret hayatim vardi cok zordu her seyin basi saglik

Canım hani bebek arabalarının da port bebe olarak kullanılması var ya, o yeterli olmaz mı sence? Benim de ilk bebeğim ve kafam çok karışık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…