2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba ben ilk bebeğimde kürtaj oldum ikinci bebeğim bu .bazen karnımda kalp atması gibi bi şey oluyor.siz benden hafta olarak öndesiniz bilirsiniz sizce bebeğimimi hissediyorum hareketi mi oluyo tekememi oluyo

Kızlar günaydın.
Hayırlı haftalar. Şu sıralar çok fazla kabus görüyorum. Kabustan uyanıp uyandığımda mutlaka devam ediyor. Yeni bir bölüme geçemiyorum. Size de oluyor mu bu tarz şeyler?
Canı sırt üstü yatıyorsan pozisyon değiştirmeye çalış. Ben kabus görmeyi tetikledigini düşünüyorum

çok geçmiş olsun canım.

anliyorum ya kolay degil valla ama hersey bebislerimiz icin napalaim katlanacagiz :)

Bu sene oglan bebek senesi sanirim cogu kisiden hep oglan olacak diye duyuyorum. Bakalim bende ne cikacak insallah Persembe artik belli olur. Erkek gibi demisti doktor ama kesin degildi hayirlisi saglikli olsunda yeter

Canım hani bebek arabalarının da port bebe olarak kullanılması var ya, o yeterli olmaz mı sence? Benim de ilk bebeğim ve kafam çok karışık..
Yani şöyleki, kızım düz bir zemine yatmayı seviodu. Diğeri eğimli ya, kullanamadık ilk zamanlar. Portbebesi de olan üçlü arabalar var o şekilde diyorsan kullanırsın. Ama her bebek farklı oluyor inan

Yani şöyleki, kızım düz bir zemine yatmayı seviodu. Diğeri eğimli ya, kullanamadık ilk zamanlar. Portbebesi de olan üçlü arabalar var o şekilde diyorsan kullanırsın. Ama her bebek farklı oluyor inan
Aslında 3lu degilde 2li travel sistem arabalarda oto koltuğu degil de diğerinin port bebe olma özelliği oluyo baktigim arabalarda, evet sırtı tamamen düz oluyo, ben büyük ihtimalle ondan alcam o zaman ekstra biseye gerek kalmaz sanırım.. Hani demişin ya ilk zamanlarda kullanamadik oto koltuğunu diye, ama kullaniliyo dimi yine de yani boşuna almış olmam?

Dogumdaki boy illa geneli ifade etmez. Bi abim 48, bi abim 50 cm dogmus. Ikisinin boyu da su an 187 ama kendi çocukları 56 cm civarı doğdu. Yegenim direk 3 ayliklari giyerek başladi benim boyum da 1.75 ve esim benden 1 2 cm kadar kısa. Eşim çok beyaz tenli, ben esmerim. Baya farkliyiz yani, kime benzeyecek merak ediyorum

Kızlar sizde uyku halleriniz nasıl kafam pc ye düşücek nerdeyse
Çalıştığınız için daha çok yoruluyorsunuzdur belki. Ben çalışmıyorum. Zaten geceleri coook zor uyurdum, hala öyle. Hiç hamileliğin uyku kısmını tadamadım. Bazen yorgunluktan belim ağrıyor, yine de dalamıyorum uykuya

Sayılar konusunda emin olamıyorum canım. Yaptığında listeni paylaşır mısın

bu ara kizlar ilk dogumum normal dogum yaptim dogumla ilgili sorulariniz varsa sorabilirsiniz allah nasip ederse ikincide normal dogum istiyorum fizyolojik engel yoksa o an dunyadaki cenneti yasiyor insan bence tabiki ❤
Canım ikizlerin mi var

Şu an aynı durumdayız Canm rapor yazmam lazım gözümü açamıyorum bi açık çay olsa iyi gidecek ama Ramazan herkes oruçlu tabi.. Eve gidip direk yatmanın hayalini kuruyorum inanki

ben akşam yemekten sonra direk yatışa geçiyorum 12 saat uyusam yine yetmiyor sürünerek kalkıyorum sabahları ne olcak böyle bilmiyorum

bende aynen öyleyim, ama allahtan dis doktoruma gitcem dislerimi temizlettircem bakalm agri olmaz umarim cok korkarim dis doktorundan....

bende 1 saat erken çıkıcam oğlanın sınıf yemeği var kaç gündürde düğün dernek iftar yemekleri perişan oldum

valla 3 temmuzda senelik izne çıkıcam iple çekiyorum çok zorlanıyorum uyuyla baş edemiyorum

bizimde en merak ettiğimiz şey eşim esmer ben beyaz tenliyim bakalım kime benzeyecek ultrasonları herkes bana benzetiyor

bizimde en merak ettiğimiz şey eşim esmer ben beyaz tenliyim bakalım kime benzeyecek ultrasonları herkes bana benzetiyor

Bizde tam tersi benim ailem çok esmer hele abim ve erkek kardeşim neredeyse zenci ben buğray tenliyim eşim ve ailesi pembe-beyaz çok ciddi bir ikilem ve herkes kara bir bebek bekliyor bense şüpheliyim

Cinsiyet merakları giderildikten sonra akla gelen ilk soru kime benzeyecek?

Valla sağlıklı olsunda kime benzediğini çokta takmıyorum ama zeka anlamında babasına benzesin diye dua ediyorum :) eşim matematik öğretmeni ve inanılmaz zekidir zaten il birincisi falan dereceleride var şuan yatıp kalkıp dua ediyorum zekası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…