2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bizde tam tersi benim ailem çok esmer hele abim ve erkek kardeşim neredeyse zenci ben buğray tenliyim eşim ve ailesi pembe-beyaz çok ciddi bir ikilem ve herkes kara bir bebek bekliyor bense şüpheliyim

ablamda kesin melez olur diyor bizim bebeğimiz için birde eşimin saçları kıvırcık saçları eşimin genlerinin baskın olduğunu söylüyor ablam bakalım ne olacak birde annesine benzermiş oğluşum

bir garip oblomov

Merhaba Kızlar;
Umarım herkes çok iyidir ve keyifli bir hamilelik geçiriyordur
3lü ve 4lü tarama sonuçlarını bekliyorum, cuma günü yaptırdım, yarın çıkacak inşallah temiz çıkar, doktorum demir ilacı verdi ayrıca birde mantar için ek ilaç kullanmamı tavsiye etti, ayrıca 23 Haziran 'a detaylı ultrasona yönlendirdi, ben çok panik olduğum için doktorum Allahtan çok sakin, melek gibi bir adam:)
Eyüp Ekici veya Hüseyin Dumanlı (Ankara ) tavsiye ederim, sen bilirsin yine de araştır dedi, ayrıca bir arkadaşım Özgür Deren'i tavsiye ediyor, çok iyiymiş , sanırım Özgür hocanın muaynesi en pahalı olanı, ama niyeyse benim içime Eyüp Ekici sindi, var mı detaylı ultrasona girecek olan Ankara'da hangi hocayı düşünüyorsunuz arkadaşlar ? Hepsi tabi çok çok iyi hocalar, şimdiden randevu almak lazımmış, yoksa yer olmuyormuş, fiyatlar 500 ile 800 arasında değişmekteymiş.

kızlar cinsiyet belli olanlardan isim belirleyenler yok mu?

ben yandım ki ne yandım valla kendi sonumu hazırladım. kız olsaydı ben koyacaktım oğlumuz olursa da eşime sen koy demiştim aman şimdi nasıl süründürüyor beni anlatamam salak ben ikimiz ortak karar verip koyalım de dimi ama yok akılsız başın cezasını çekeceğim

500-800 mü benim hastanemde 150+ muayene ücreti

Ben 61 cm dogmusum kardesim 48 cm dogdu :) suan boyum 170 , eşim 178. Ailedeki herkes uzun bakalim benim kuzum kac cm dogacak :))

Bizim isim belli erkek olursa eşim taa nişanlıyken bir isim belirlemişti. Yanına da ben koyacağım bir tane. Eymen ve Bera arasında kararsızım. Insallah kayinpeder benim ismimi koyun demez oyle derse eşim kendi koymak istediği isimden vazgeçmiş olacak
Kız olursa da 3 alternatif vardı ama artık kız ismi düşünmüyoruz:)

ben genç kızlığımdan beri hep oğlum olsun istemişimdir çok şükür Rabbim nasip etti ama hep kız ismi düşündüm ve Zeynep olacaktı illa ki ben o isimden vazgeçmemek pahasına oğlumuz olursa da eşime sen koyarsın demiştim ama hayatımın hatasını yapmışım

%75'lik bir ihtimal Özgür, % 15'lik bir ihtimal Özgür Barış %10'lük bir ihtimal farklı bir isim gibi ama şuan Özgür sanırım

Bizim de erkekte kızda olsa isimlerimiz belliydi. Doktor kız dedi ama akşam ki muayenemizden sonra kesin olarak ismimizi söylicem. Bende senin gibi yaptım kız olursa ben erkek olursa eşim koyuyor ismi ama bakalım. İstemesemde karışamicam mecburen

Ben de kiz olursa bana benzesin, erkek olursa sana benzesin diyordum. Erkek olduğunu ogrendigimden beri, yine de bana benzesin diyorum başa gelince yan çiziyoruz demek ki

çok uygunmuş hangi hastane orası:) benim doktorumun özel kliniği var Ak Plazada, yönlendirdiği doktorlar da kendi kliniklerinde hekimlik yapıyolar , ayrıca yer bulmak daha büyük bi dert
İzmirdeyim tatlım ben özel Karataş hastanesine gidiyorum. Özel klinik istemedim bilerek hastaneye alışayım ortamı göreyim tanıyayım çok istedim. ablamda özel kliniğe gitmişti doğumu hiç bilmediği bir hastanede oldu gerçi güzel geçti her anlamda ama sıkıntı yaşadıysa da söylemedi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…