2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Ben genel olarak hiç bir yerin fiyatını bilmediğim için bana çok fazla geldi. Belki de normali budur.

hakkımızda hayırlısı olsun o zaman canım ne diyeyim adamların insafına kaldık

İsim konusunda eşim daha baskın beraber ortak bulduğumuz isimler var ama son söz eşimde. Gökçe Hilal olacak ismi yüzde 90 diyelim bi de Aybüke var seçeneklerimiz arasında başka isimler de bakıyoruz hala.

Isim konusunda en bahtsiz benim esimin babaannesinin ismi konulacak mecburen 2 isim olacak eger kizsa. Kp hakkimi helaal etmem diyor malesef. Benim gonlumden gecende Melisa. Hatice Melisa olacak eger kizsa. Bu hatice isminden nefret ettim o kadar baskiya maruz kaldimki. Tum haticeleri tenzih ediyorum. :) erkekse Hasan Cınar olacak. Yine Kp ismi malesef.......

hiç nefret etme canım çok güzel bir isim okurken ay neydi acaba dedim ama Hatice çok güzel bir isim Peygamberimizin eşinin ismi öyle düşün Hasan Çınarda çok güzel

hakkımı helal etmiyorum nedir ya , hem de kp ve kv , hayatta kabul etmem , kendi annem babam diretse de etmem , senin adına sinir oldum, eşimle de ciddi sorun yaşardım heralde bu yüzden

hiç nefret etme canım çok güzel bir isim okurken ay neydi acaba dedim ama Hatice çok güzel bir isim Peygamberimizin eşinin ismi öyle düşün Hasan Çınarda çok güzel

Abla bu bebekleri biz dogurmuyor muyuz. Yani buda aile ici mobing. Sirf su isim olayi yuzundn bebegimin cinsiyetini ogrenmek bile istemiyorum. Ailenin ilk torunu. Ama bastan atmislar ortaya hakkimi helal etmem diye. Dogru diyorsun Hz.Hatice anamiz var sonucta ama o kadar mutsuzumki. Hic hayalimdeki gibi gelismiyor olaylar

hakkımı helal etmiyorum nedir ya , hem de kp ve kv , hayatta kabul etmem , kendi annem babam diretse de etmem , senin adına sinir oldum, eşimle de ciddi sorun yaşardım heralde bu yüzden

Bosaniyorduk neredeyse. Annesi sagolsun her seferinde mikser gibi ortayi karistirdigindan. Esim en buyuk kabahatli. Diyemiyor ben istemiyorum diye. Cok mutsuzum kizlar. Benim aileminde ilk torunu hatta halam ve amcaminda ilk torunlari olucak benim bebegim. Ama onlardan bir isim fikri bile cikmazken bu esimin leş ailesi herseyi icindeler.

Geçmiş olsun valla kotu bi durum eşimi en başından tembihledim, kimseyi isim için umutlandırma diye. Taşıyıp doguracagim, büyüyeceğim, sevecegim bir isimle hitap etmek en çok benim hakkım. Kimse kusura bakmasin

Gerçekten zor bir durum. Senin adına baya üzüldüm ve sinirlendim. Ama eşini yontmak yönlendirmek biraz senin elinde. Biraz baskın çıkman gerekiyor sanırım bu konuda. Madem öyle o zaman bende hakkımı asla helal etmem mi desen bilemedim. Başıma gelse tüm çingeneliğimi ortaya dökerdim sanırım.

Böylesi tutuma sinir oluyorum. Herhalde çok kalp kırıcı olurdum. Ailemide katar ortalığı karıştırırdım diye düşünüyorum bilemedim

Ben bu cocugun adi hatice olursa sana yuzunu bile gostermem dedim. Kaynanam dustu bayildi ( numaradan) Kp gunlerce uyumamis falan. Sanki cocuk bizim degilde onlarin. Evlendim gune pisman ettiler beni zaten boyle olacagini biliyordum. Esim sagolsun yontulmamis. Ben de yontamiyorum. Allah sonumuzu hayir etsin. Hatice olsada kimseye dedirtmem.

Canım isim konusunda hakkını helal etmeyecekse etmesin o sırf öyle dedi diye yüce yaradan sizden bu konuda hesap soracak degil sanırsam. Yersiz beddua gibi bir şey bu yani. Eşinin tutumu çok önemli. Kandırabilirsin bence altından gir üstünden çık ikna et :) benim eşimin ailesi de kızıma isim konusunda su olsun bu olsun bi kaç söylediler. Eşime karşı yumuşak olup ne yaptım ettim kendi istediğimi koydurttum ohh emeğime sağlık :)) bu ikinciye de kimseyi karıştırmam eşim ne isterse o olsun diyorum bu defa ki onun hakkı artık.

Inanki fayda etmedi. Resmen kendi kocama nazim gecmiyor. Once guzellikle konustum. Sonra kavga ettik. Pek medeni bi insan degil. Bazi seyleri idrak edemiyor hala
Bunu da aramizdaki sosyo kulturel farkliliklara veriyorum. Bebegimden ailecek uzak dursunlar yeter. O gun oturuyoruz Kp kalkmis artik seneye ise baslarsin diyo. Ne mana dedim ya ben calismayi falan dusunmuyorum. Akillarinca cocuga bakacaklarda ben isteyken. Kayinvalidem zaten mide bulandirici pislik bi insan. Cocuk bakmanin yanindan bile gecemmez. Allahim su mubarek gunlerde duysun sesimi bendende evladimdanda uzak dursunlar

Bir de yani baştaki büyükler sizin evlatlarınız olmuş ne istediyseniz koymuşsunuz bırakında torunlarınizin ismini kendi annesi babası koysun. Ya da kendi istediklerini koyamayıp onlara da baskı yapılmış aynısını kendi evladına dayatmaya kalkıyorlar. Yanlış da düşünüyor olabilirim ama bir çoğu bunu yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…