2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Valla haklisin N NewHopes hak helal etmemekte moda galiba. Akillarinca boyle bi yontem bulmuslar. Hepsinden nefret ediyorum boyle yaparak esimle aramda buyuk sorunlara yol aciyorlar cahilliklerinden farkinda bile degiller. He ne diye evlendin diye soran olursa oda benim cahilligimdi tanimadan bilmeden geldim simdide ceremesini cekiyorum.

Şimdi ilk doğduğu zamanlar çok kıymetli olur benim kv iki ay gece gündüz bendeydi daral getirtti ayrı mesele. Sonradan sonradan ilginçliği geçince şimdi oralı bile değil. :)Uzun gibi gözükse de bu günler çabuk geçiyor sen sabret gönlünü geniş tut bolca da dua et. Bir zaman sonra atını istediğin gibi oynatacagin günler gelecek. Hep gectik bu günlerden. Sen de geçeceksin inşallah.

Hatice ismi çok güzel ama zorla koydurulmaya çalışması çok yanlış yani ben hatice koyacak olsam da sırf inattan koymazdım böyle bi durumda :) benim kayınvalidenin adı da hatice bi ara acaba hatice kübra mı koysak dedim ikisi çok güzel yakışıyor ama eşim de ben de aile ismi koymayı düşünmüyoruz zaten onlardan da böyle bi teklif gelmedi henüz inşallah da gelmez

Anne baba hakkı bence çok büyük birşey. Daha sadece 3 ay karnimda taşıdım, bu kadarı bile çok çok çok zormuş. O yuzden anne baba hakki çok önemli. Ama ota çöpe de hakkımı helal etmiyorum denmez ki.
Ananem anneme dedi ki, mirastaki hakkından vazgecmezsen annelik hakkimi sana helal etmem! Saf annem de vazgeçti koca servetten. Ben olsam ben de vazgecerdim ama bir daha da o annenin yüzüne bakmazdim. Hak helal etmemek bu kadar menfaate dayalı birşey olmamalı. Zaten senin hakkın olan birşey için neden anne baba hakkı devreye giriyor çok sinir oluyorum.
Tutup da istediği ismi koymadım diye helal edilmeyen bir haktan Allah'ın sual edeceğini de pek düşünmüyorum açıkçası

Tecrubeli ablalar hep boyle diyor zaten :) bu gunler geciyor diye. Insallah ablacim bende atlatirimda gulerek gecer umarim. Hatice ismine hasa bir kastim yok. Ama sirf bu cirkin zorlamalar yuzunden kendi cocugumla arama mesafe girdi resmen. Sacma gelebilir cogunuza. Ama doktordan cinsiyeti ogrenmek bile hevesimdeyken artik hevesim kalmadi. allah herkesin gonlune gore versin. Konulursada kimlikte gereksiz bi teferruat olacak benim icin.

Ki zaten tanisan ne hakki dersin ? Yillarca esimi somurmusler
Oyle anamda babam diyen bi tip degil. Ama bu laftan beri beli dogrulmadi adamin. Etmezsen etme bana mi etmiyosun benim anam babam misin sen kimsin. Valla yabancilar ne guzel adla hitap ediyolar airf mecburiyetten o insanlara anne baba diyorum icim bulana bulana.

halam da gelinine yapmıştı, üç çocuğu var gelininin ikisi erkek, eniştem iki isimli kadina sormadan bi ismi birine diğer ismi digerine koydular kadının yıllar sonra bi kızı oldu, ona da halam bebekken ölen kızının adını koycam diye tutturdu. kuzenim de anne bırak bi ismi de biz koyalım demedi doğru diyosun dedi. kıza iki isim koydular. halamin koyduğu ismi söylüyo herkes ona bile etki etmis kadın kimliğe yazdırmama gibi bi şansın var mı? iki isim olsun ama benim dediğimi yazdırırm diye pazarlık edebilir misin eşinle

ilk başta yazmışsın anne baba hakkı gerçekten çok büyük 3 ay karnımda taşıdım bu kadarı bile çok çok zormuş diye.. işte annenin annesi de bu nedenle kendi annelik hakkını devreye sokmuş ben bu hak hukuk işlerini anlamıyorum bizler ailelerimize bizim bebeklerimiz de bize emanet kimse kimsenin değil kimse bizim sahibimiz değil tek sahibimiz var o da Yüce Allah. ve saçma sapan şeylerden isim ya da istedikleri işler olmayınca hak helal etmemek kadar saçma bişi yok sen bu işler için mi büyüyüp yetiştirdin ki şimdi hakkını soruyorsun

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Ben burda sinirden kendimi yedim seni düşünemiyorum. Seni anlıyorum. Bazı dayatmalara bende maruz kalıyorum. Ama eşim sağ olsun yontulmicak biri değil. Allah yardımcın olsun. Dediğim gibi çok kalp kırıcı olurdum diye düşünüyorum. Çocuğuma her seslendiğimde bunun pişmanlığını yaşamamalıyım çünkü.

merhaba güzel anneler.. çok yazamıyorum ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. son kontrolümde 4lü test için kan verdim ve cinsiyeti öğrendik erkek bebeğimiz olacakmış kız için isim planımız vardı önceden ama şimdi başa döndük isim konusunda neyse daha zaman var doğuma kadar buluruz inşallah. bir garip oblomov canım cinsiyet erkek ilk üç ay sonunda kilom 57 liste için 57nin üstüne de kilo aldım ama 14. haftadan sonra onu 2. üç ay sonuna eklicem artık
doktor hamileliğin balayı dönemi dedi yeni dönem için demir surubu ve balık hapı verdi ama eczanede verdiği ilaç yoktu o sırada bende büyük hap yutamayan biri olduğum için ilaç 100 tl sipariş vereyim mi deyince balığın kendisini yemeğe karar verdim sizce de pahalı değil mi.

Zaten balığın kendisini yemeniz her halükarda ilactan daha iyi :) ama su an hem balık mevsimi değil, hem de ben aşırı tiksindim, asla pisiremem ve yiyemem. Doktorum bana omega olarak imom verdi, 30 liraydi sanırım, 30 tablet. Bi sorun isterseniz doktorunuza.

mrsdonmez canmm ayni bende senin gibi sayilirim esimin annesi vefat etti kalp rahatszligi vardi eltisine en son ameliyata girerken sana emanetler demis. Gecende kiz olursa kaynanin adini koyarsin demi dedi hürü koyacakmisim.. Neyse ki esim hic orali degil ismini bile koydu kizimizin aselnur istiyor bakalm cinsiyeti cuma gunu ogrencez

Canım senin için gerçekten üzüldüm ve çok çok sinir oldum. O bebeği 9 ay sen taşıyacaksın yaa senin içine sinmeyen istemediğin bir şey için nasıl zorlarlar. En büyük suç eşinde maalesef. Kv kp ne kadar konuşursa konuşsun eşinin onları susturması lazım. Bize de kv Nasıl olsa iki tane birinin adını ben koyucam demişti. Tövbe tövbe uyuz olmuştum ama daha çok gülmüştüm. Çünkü biliyorum eşim istemez öyle bir şeyi. Sen de eşini ikna edersin belki. Tatlı dille yaklaş hep. Onu ikna edersen nüfusta yazdırmazsınız olur biter. Hakkını da helal etmezse etmesin.

Anlayamadım ismi mi Hürü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…