- 27 Mart 2017
- 449
- 330
- 18
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #14.121
Şimdi ilk doğduğu zamanlar çok kıymetli olur benim kv iki ay gece gündüz bendeydi daral getirtti ayrı mesele. Sonradan sonradan ilginçliği geçince şimdi oralı bile değil. :)Uzun gibi gözükse de bu günler çabuk geçiyor sen sabret gönlünü geniş tut bolca da dua et. Bir zaman sonra atını istediğin gibi oynatacagin günler gelecek. Hep gectik bu günlerden. Sen de geçeceksin inşallah.Inanki fayda etmedi. Resmen kendi kocama nazim gecmiyor. Once guzellikle konustum. Sonra kavga ettik. Pek medeni bi insan degil. Bazi seyleri idrak edemiyor hala
Bunu da aramizdaki sosyo kulturel farkliliklara veriyorum. Bebegimden ailecek uzak dursunlar yeter. O gun oturuyoruz Kp kalkmis artik seneye ise baslarsin diyo. Ne mana dedim ya ben calismayi falan dusunmuyorum. Akillarinca cocuga bakacaklarda ben isteyken. Kayinvalidem zaten mide bulandirici pislik bi insan. Cocuk bakmanin yanindan bile gecemmez. Allahim su mubarek gunlerde duysun sesimi bendende evladimdanda uzak dursunlar
Anne baba hakkı bence çok büyük birşey. Daha sadece 3 ay karnimda taşıdım, bu kadarı bile çok çok çok zormuş. O yuzden anne baba hakki çok önemli. Ama ota çöpe de hakkımı helal etmiyorum denmez ki.
Ananem anneme dedi ki, mirastaki hakkından vazgecmezsen annelik hakkimi sana helal etmem! Saf annem de vazgeçti koca servetten. Ben olsam ben de vazgecerdim ama bir daha da o annenin yüzüne bakmazdim. Hak helal etmemek bu kadar menfaate dayalı birşey olmamalı. Zaten senin hakkın olan birşey için neden anne baba hakkı devreye giriyor çok sinir oluyorum.
Tutup da istediği ismi koymadım diye helal edilmeyen bir haktan Allah'ın sual edeceğini de pek düşünmüyorum açıkçası
halam da gelinine yapmıştı, üç çocuğu var gelininin ikisi erkek, eniştem iki isimli kadina sormadan bi ismi birine diğer ismi digerine koydularInanki fayda etmedi. Resmen kendi kocama nazim gecmiyor. Once guzellikle konustum. Sonra kavga ettik. Pek medeni bi insan degil. Bazi seyleri idrak edemiyor hala
Bunu da aramizdaki sosyo kulturel farkliliklara veriyorum. Bebegimden ailecek uzak dursunlar yeter. O gun oturuyoruz Kp kalkmis artik seneye ise baslarsin diyo. Ne mana dedim ya ben calismayi falan dusunmuyorum. Akillarinca cocuga bakacaklarda ben isteyken. Kayinvalidem zaten mide bulandirici pislik bi insan. Cocuk bakmanin yanindan bile gecemmez. Allahim su mubarek gunlerde duysun sesimi bendende evladimdanda uzak dursunlar
Ben genel olarak hiç bir yerin fiyatını bilmediğim için bana çok fazla geldi. Belki de normali budur.
Anne baba hakkı bence çok büyük birşey. Daha sadece 3 ay karnimda taşıdım, bu kadarı bile çok çok çok zormuş. O yuzden anne baba hakki çok önemli. Ama ota çöpe de hakkımı helal etmiyorum denmez ki.
Ananem anneme dedi ki, mirastaki hakkından vazgecmezsen annelik hakkimi sana helal etmem! Saf annem de vazgeçti koca servetten. Ben olsam ben de vazgecerdim ama bir daha da o annenin yüzüne bakmazdim. Hak helal etmemek bu kadar menfaate dayalı birşey olmamalı. Zaten senin hakkın olan birşey için neden anne baba hakkı devreye giriyor çok sinir oluyorum.
Tutup da istediği ismi koymadım diye helal edilmeyen bir haktan Allah'ın sual edeceğini de pek düşünmüyorum açıkçası
Zaten balığın kendisini yemeniz her halükarda ilactan daha iyi :) ama su an hem balık mevsimi değil, hem de ben aşırı tiksindim, asla pisiremem ve yiyemem. Doktorum bana omega olarak imom verdi, 30 liraydi sanırım, 30 tablet. Bi sorun isterseniz doktorunuza.merhaba güzel anneler.. çok yazamıyorum ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. son kontrolümde 4lü test için kan verdim ve cinsiyeti öğrendik erkek bebeğimiz olacakmış kız için isim planımız vardı önceden ama şimdi başa döndük isim konusunda neyse daha zaman var doğuma kadar buluruz inşallah.bir garip oblomov canım cinsiyet erkek ilk üç ay sonunda kilom 57 liste için 57nin üstüne de kilo aldım ama 14. haftadan sonra onu 2. üç ay sonuna eklicem artık
doktor hamileliğin balayı dönemi dedi yeni dönem için demir surubu ve balık hapı verdi ama eczanede verdiği ilaç yoktu o sırada bende büyük hap yutamayan biri olduğum için ilaç 100 tl sipariş vereyim mi deyince balığın kendisini yemeğe karar verdimsizce de pahalı değil mi.
Bizde sadece Hüseyin koyacagiz galiba. İkinci isim hiç sicak gelmiyor bana ama koymam konusunda feci bir mahalle baskısı var :))Canım ben ismi koydum bile daha doğrusu oğlum koydu kardeşinin adını vazgeçiremiyoruz
Allah izin verirse ismi Hüseyin Yağız olacak
bir garip oblomov
Hüseyin babamın ismi yağız ismini de oğlum istiyor o yüzden iki isim olacak :)Bizde sadece Hüseyin koyacagiz galiba. İkinci isim hiç sicak gelmiyor bana ama koymam konusunda feci bir mahalle baskısı var :))
İsmiyle yaşasinlar küçük sevgililerimiz :)))Hüseyin babamın ismi yağız ismini de oğlum istiyor o yüzden iki isim olacak :)
Amiiiiiiiiiiinİsmiyle yaşasinlar küçük sevgililerimiz :)))
Canım senin için gerçekten üzüldüm ve çok çok sinir oldum. O bebeği 9 ay sen taşıyacaksın yaa senin içine sinmeyen istemediğin bir şey için nasıl zorlarlar. En büyük suç eşinde maalesef. Kv kp ne kadar konuşursa konuşsun eşinin onları susturması lazım. Bize de kv Nasıl olsa iki tane birinin adını ben koyucam demişti. Tövbe tövbeIsim konusunda en bahtsiz benim esimin babaannesinin ismi konulacak mecburen 2 isim olacak eger kizsa. Kp hakkimi helaal etmem diyor malesef. Benim gonlumden gecende Melisa. Hatice Melisa olacak eger kizsa. Bu hatice isminden nefret ettim o kadar baskiya maruz kaldimki. Tum haticeleri tenzih ediyorum. :) erkekse Hasan Cınar olacak. Yine Kp ismi malesef.......
Anlayamadım ismi mi Hürü?mrsdonmez canmm ayni bende senin gibi sayilirim esimin annesi vefat etti kalp rahatszligi vardi eltisine en son ameliyata girerken sana emanetler demis. Gecende kiz olursa kaynanin adini koyarsin demi dedi hürü koyacakmisim.. Neyse ki esim hic orali degil ismini bile koydu kizimizin aselnur istiyor bakalm cinsiyeti cuma gunu ogrencez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?