- 11 Nisan 2016
- 454
- 535
- 103
- 29
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #14.141
evet kaynanamin ismi hürüydu.esim bile agzini acip bisey dememisken hemen kendisi atliyor kimseye birakmadan. Ama sorun degil ben istemiyorm esimde allah razi olsun illaki olacak die bisey demedi hatta ismini kendi koydu kiz olursa aselnur istiyor insllah bakalmAnlayamadım ismi mi Hürü?
Kullanılıyor tabi. Ama bizimki kıyameti koparıyordu içine koyduğumuzda. Herkes otokoltuğuna koyup getiriodu dr kontrolüne, biz portbebedeAslında 3lu degilde 2li travel sistem arabalarda oto koltuğu degil de diğerinin port bebe olma özelliği oluyo baktigim arabalarda, evet sırtı tamamen düz oluyo, ben büyük ihtimalle ondan alcam o zaman ekstra biseye gerek kalmaz sanırım.. Hani demişin ya ilk zamanlarda kullanamadik oto koltuğunu diye, ama kullaniliyo dimi yine de yani boşuna almış olmam?
o ilacı da içmeyi denemiştim. ama benim içebileceğim boyutta bi ilaç değil. üniversitedeyken bi gün nefes boruma ilaç kaçmıstı ev arkadaşım falan başka odaya kaçmıştı. çok kötü olmuştum. o zamandan beri ilaç çok çok küçük olmadıkça içemiyorum çok büyük sıkıntı benim için teşekkür ederim gene de tavsiyen için çocugum için balığı sevmeye çalışıcam artık yapacak bişey yok.Zaten balığın kendisini yemeniz her halükarda ilactan daha iyi :) ama su an hem balık mevsimi değil, hem de ben aşırı tiksindim, asla pisiremem ve yiyemem. Doktorum bana omega olarak imom verdi, 30 liraydi sanırım, 30 tablet. Bi sorun isterseniz doktorunuza.
Paylaşırım canım tabikiSayılar konusunda emin olamıyorum canım. Yaptığında listeni paylaşır mısın
Canım ikizlerin mi var
Bana doktorum balık yağı olarak ocean plus önerdi piyasaki en iyi omega 3 buymuş. Gebeliğimin başından beri kullanıyorum. Zaten bu tarz haplar besin yerine geçmiyor sadece takviye olarak kullanıyoruz balık da yememiz lazım. Eczanede 72 lira ben hepsiburadadan 34 liraya mı ne almıştım. Hap içemiyorsan bunun şurubu da var istersen bi sor doktoruna ya da eczacıyamerhaba güzel anneler.. çok yazamıyorum ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. son kontrolümde 4lü test için kan verdim ve cinsiyeti öğrendik erkek bebeğimiz olacakmış kız için isim planımız vardı önceden ama şimdi başa döndük isim konusunda neyse daha zaman var doğuma kadar buluruz inşallah.bir garip oblomov canım cinsiyet erkek ilk üç ay sonunda kilom 57 liste için 57nin üstüne de kilo aldım ama 14. haftadan sonra onu 2. üç ay sonuna eklicem artık
doktor hamileliğin balayı dönemi dedi yeni dönem için demir surubu ve balık hapı verdi ama eczanede verdiği ilaç yoktu o sırada bende büyük hap yutamayan biri olduğum için ilaç 100 tl sipariş vereyim mi deyince balığın kendisini yemeğe karar verdimsizce de pahalı değil mi.
Ne tuhaf oluyor bazı kvler.Akşam ki kontrolümüze kv de gelicekmiş. Çok heyecanlıymış. Torunumu bende göreyim diyormuş.
Hiç inandırıcı değil. Onun istediği doktora gitmedim, söylediği hastaneyide değiştirdim diye teftişe geliyorum demiyorda. Birde ben kız olacakmış doktor öyle söyledi dedikçe yok ben erkek hissediyorum diyor. Gelip erkeği kendi görecek ellam
teşekkür ederim canım sorarım eczaneye şurubunun olması süper olur zatenBana doktorum balık yağı olarak ocean plus önerdi piyasaki en iyi omega 3 buymuş. Gebeliğimin başından beri kullanıyorum. Zaten bu tarz haplar besin yerine geçmiyor sadece takviye olarak kullanıyoruz balık da yememiz lazım. Eczanede 72 lira ben hepsiburadadan 34 liraya mı ne almıştım. Hap içemiyorsan bunun şurubu da var istersen bi sor doktoruna ya da eczacıya
Dediklerine aynen katılıyorum canım, benim yazacaklarımı yazmışsın alıntıladım..hakkımı helal etmiyorum nedir ya , hem de kp ve kv , hayatta kabul etmem , kendi annem babam diretse de etmem , senin adına sinir oldum, eşimle de ciddi sorun yaşardım heralde bu yüzden
Abla bu bebekleri biz dogurmuyor muyuz. Yani buda aile ici mobing. Sirf su isim olayi yuzundn bebegimin cinsiyetini ogrenmek bile istemiyorum. Ailenin ilk torunu. Ama bastan atmislar ortaya hakkimi helal etmem diye. Dogru diyorsun Hz.Hatice anamiz var sonucta ama o kadar mutsuzumki. Hic hayalimdeki gibi gelismiyor olaylar
Çok fenalar, herşeyi onlar bilirler, üzerinde hakimiyet kurup seni yönetmek isterler, kendi oğullarının yönetimi başkasına geçince çekemezler vs vsNe tuhaf oluyor bazı kvler.
Abdulkadir olacak Allah'ın izniyle oglusumun ismikızlar cinsiyet belli olanlardan isim belirleyenler yok mu?
ben yandım ki ne yandım valla kendi sonumu hazırladım. kız olsaydı ben koyacaktım oğlumuz olursa da eşime sen koy demiştim aman şimdi nasıl süründürüyor beni anlatamamsalak ben ikimiz ortak karar verip koyalım de dimi ama yok akılsız başın cezasını çekeceğim
Benim öyle canım 16 dan beri titreşiyorum :) artık hafiften tekmelere de başladılar :)İyi akşamlar kızlar,
Bende dünden beri içimde titreşimde telefon unutulmuş gibi titreşimler var, özellikle hareket halindeyken.
İlk hamileliğimde bebeği 22. Haftada tekme/itme şeklinde hissetmiştim bu titreşimi hissetmemiştim. Şimdi çok garip hissediyorum. Bebeği titreşimle hisseden var mı acaba?
günaydın kızlar biz bugün tam 16 haftalık olduk oğluşumla
Canim ilk gebeligimde benimde oldu. Vajinal kanamalar gecmesine ragmen rahimde kanama alanlari gecmedi. 9 ay devam etti. Artmadigi surece sorun yok demisti doktorum. Cok sukurde sorun olmadi. Cok gecmis olsun...iki gebeligimdede dusuk riskim oldu bundada hala devam ediyor kanamasi olan var mi benim gibi kese etrafinda kanama alanlarindan gelen kanamalarim oluyor ama. cok sukur 1 haftadir sifir leke ijsallah gecmistir tehlike cok sikildim kizimla eve. kapali kaldim
Dogumdaki boy illa geneli ifade etmez. Bi abim 48, bi abim 50 cm dogmus. Ikisinin boyu da su an 187ama kendi çocukları 56 cm civarı doğdu. Yegenim direk 3 ayliklari giyerek başladi benim boyum da 1.75 ve esim benden 1 2 cm kadar kısa. Eşim çok beyaz tenli, ben esmerim. Baya farkliyiz yani, kime benzeyecek merak ediyorum
Masallah size canim. Ne guzel artik oglusum diyebiliyosun:)) gelmiyor bu persembe((
Canim ilk gebeligimde benimde oldu. Vajinal kanamalar gecmesine ragmen rahimde kanama alanlari gecmedi. 9 ay devam etti. Artmadigi surece sorun yok demisti doktorum. Cok sukurde sorun olmadi. Cok gecmis olsun...
Basta sana benzer sonra esine doner. Bende esmerim ilk dogdugunda benim genler agir basmis diye havalaniyordum. Sonra sapsari biz kiz oldu çıktı
Oh rahatladım , tek titreyen ben değilmişimBenim öyle canım 16 dan beri titreşiyorum :) artık hafiften tekmelere de başladılar :)
Oh rahatladım , tek titreyen ben değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?