2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Anlayamadım ismi mi Hürü?
evet kaynanamin ismi hürüydu.esim bile agzini acip bisey dememisken hemen kendisi atliyor kimseye birakmadan. Ama sorun degil ben istemiyorm esimde allah razi olsun illaki olacak die bisey demedi hatta ismini kendi koydu kiz olursa aselnur istiyor insllah bakalm

Kullanılıyor tabi. Ama bizimki kıyameti koparıyordu içine koyduğumuzda. Herkes otokoltuğuna koyup getiriodu dr kontrolüne, biz portbebede

o ilacı da içmeyi denemiştim. ama benim içebileceğim boyutta bi ilaç değil. üniversitedeyken bi gün nefes boruma ilaç kaçmıstı ev arkadaşım falan başka odaya kaçmıştı. çok kötü olmuştum. o zamandan beri ilaç çok çok küçük olmadıkça içemiyorum çok büyük sıkıntı benim için teşekkür ederim gene de tavsiyen için çocugum için balığı sevmeye çalışıcam artık yapacak bişey yok.

İyi akşamlar kızlar,
Bende dünden beri içimde titreşimde telefon unutulmuş gibi titreşimler var, özellikle hareket halindeyken.
İlk hamileliğimde bebeği 22. Haftada tekme/itme şeklinde hissetmiştim bu titreşimi hissetmemiştim. Şimdi çok garip hissediyorum. Bebeği titreşimle hisseden var mı acaba?

Akşam ki kontrolümüze kv de gelicekmiş. Çok heyecanlıymış. Torunumu bende göreyim diyormuş.
Hiç inandırıcı değil. Onun istediği doktora gitmedim, söylediği hastaneyide değiştirdim diye teftişe geliyorum demiyorda. Birde ben kız olacakmış doktor öyle söyledi dedikçe yok ben erkek hissediyorum diyor. Gelip erkeği kendi görecek ellam

Bana doktorum balık yağı olarak ocean plus önerdi piyasaki en iyi omega 3 buymuş. Gebeliğimin başından beri kullanıyorum. Zaten bu tarz haplar besin yerine geçmiyor sadece takviye olarak kullanıyoruz balık da yememiz lazım. Eczanede 72 lira ben hepsiburadadan 34 liraya mı ne almıştım. Hap içemiyorsan bunun şurubu da var istersen bi sor doktoruna ya da eczacıya

İsimlerden konuşulmuş, biz daha karar veremedik. Herkes bir isim öneriyor, içime sinmiyor hiç biri. Çift isim istiyorum ben, eşim tek olsun diyor. Daha o konu bile netleşmedi yani. Çok popüler isimleri sevmiyorum ben. Ama eşim istediği için ekliycez sanırım. Kerim Ayaz, Kerim Arda, Kerim Ege gibi şeyler geçiyor aklımdan şimdilik. Erkek bebek istediğim dönemde bir oğlum olursa adını Muhammet koyarım diyordum ama ailede kimse istemiyor. Günah benden gitti artık:)

Ne tuhaf oluyor bazı kvler.

teşekkür ederim canım sorarım eczaneye şurubunun olması süper olur zaten

hakkımı helal etmiyorum nedir ya , hem de kp ve kv , hayatta kabul etmem , kendi annem babam diretse de etmem , senin adına sinir oldum, eşimle de ciddi sorun yaşardım heralde bu yüzden
Dediklerine aynen katılıyorum canım, benim yazacaklarımı yazmışsın alıntıladım..

Çok haklsın arkadaşım, bizim evlatlarımız üzerinde nasıl böyle bi hak buluyolar hayret.. Hatice ismi kimin ismi olursa olsun kimse sevmek zorunda değil.. Bu senin evladin ve omur boyu ona istemediğin bi isimle seslenmek hiç hoş değil.. Yanlış anlama, seni gaza getirmek istemem sadece kızgınlığını paylaşıyorum.. Açıkçası ben eşime bile hadi sen koy ismini diyemem, bu çocuk ikimizinse üzerindeki haklarımız da ortak.. Allah sana sabır versin,bi isim mevzusunda bile hakkını helal etmeyen ananın babanın hakkı pamuk ipliğine bağlı demek..

Abdulkadir olacak Allah'ın izniyle oglusumun ismi

Benim öyle canım 16 dan beri titreşiyorum :) artık hafiften tekmelere de başladılar :)

günaydın kızlar biz bugün tam 16 haftalık olduk oğluşumla

Masallah size canim. Ne guzel artik oglusum diyebiliyosun:)) gelmiyor bu persembe ((

Canim ilk gebeligimde benimde oldu. Vajinal kanamalar gecmesine ragmen rahimde kanama alanlari gecmedi. 9 ay devam etti. Artmadigi surece sorun yok demisti doktorum. Cok sukurde sorun olmadi. Cok gecmis olsun...

Basta sana benzer sonra esine doner. Bende esmerim ilk dogdugunda benim genler agir basmis diye havalaniyordum. Sonra sapsari biz kiz oldu çıktı

Çok az kaldı canım :) birkaç gün daha sabret :)

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı. Her şey yolundaymış çok şükür :) elleri kulaklarında uyuyordu meleğim çok poz vermedi bize :) bugün 17+1 olduk biz, doktor 1 ay sonra hafif barsak hareketi veya gaz gibi hissedebilirsin daha erken dedi. Tekmeler ise daha sonraki yani 6. ay başlar dedi. İlk gebelikte daha geç hissediliyormuş ikinciye göre. Demir hapı ve haftada 1-2 kez kullanacağım bir vitamin hapı verdi. Deneyeceğim bulantı vs yapmazsa kullanacağım. Bu arada ikili testte sıkıntı olmadığı için 3 veya 4 lü teste gerek duymadı ama ayrıntılı ultrasonu başka bir gözün daha görmesi açısından tavsiye etti. Şimdilik haberler böyle :)

Oh rahatladım , tek titreyen ben değilmişim
bir garip oblomov da bana yakın şeyler hissediyordu canım. Yalnız değiliz yani rahat ol :) İlk gebelik olmasa bile insan meraklanıyor dimi :) her bebek ayrı tecrübe. Benim ilk gebeliğim bana her şey yeni her şey endişe verici

Kizlar mrb dr um bana kan ilaci ve d vitamini verdi. Folik asitte bitmedi daha hepsini kullaniyorum. Sizlerde durum nasil. Biraz fazla gibi geldi cocugu sisirirmi acaba ilaclar diye korkuyorum. Ilk hamileligimde sadece folik asit kullanmistim. Bilelemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…