2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Oblomov cüz alayım canım hatim yapacağım Kuran'ı bi türlü okuyamadım farklı yazılmış Latincesi de yazmıyor takip edemedim doğru okuyup okuyamadığımı
Sirada 21. Cuz var canim ozaman onu okursun
Tatlim ya guldum valla acaba hickiriyor mu bebisinbenim hala gidiklamadan oteye gitmedi arada cok derinden sanki tekme hisseder gibi oluyorum ama emin degilim
Masallah size canim. Ne guzel artik oglusum diyebiliyosun:)) gelmiyor bu persembe ((

Gelir gelir hic merak etme insallah cinsiyetinide gosterir artik

Benim ablam pamuğu güzel diye full carters tan aldı herşeyi. Yani zaten kalıplar küçük evet bide 30 da yıkayınca dahi anında 1 beden çekiyor bide pamuğu hemen tiftikleniyor o yüzden dünya parasına değmez bayada pahalı. Tavsiye etmiyorum kızlar

Aa şaşırdım açıkcası. Ben oğlumda çok ürün aldım carterstan, halen daha alıyorum. Hiç dediğin gibi birşey yaşamadım ki ben günde 2-3 kıyafet değiştiriyorum. Haftada 1 bazen 2 kere çamaşır yıkıyorum. Defalarca defalarca yıkadındı o carters ürünler ve çoğunu 2.bebek erkek olursa diye kaldırdım. Çok sık giydirip sıkıldıklarımın bir kısmını verdik ama onlar da hiç tütlenmiş falan değildi. Neyle ilgili olabilir acaba. Ben de 30da yıkıyordum, hassasta da değil beyazlar renkliler programında yani uzun programda yıkıyorum. Detarjan olarak dalin kullandım hep. Beln ütülemedim sadece ilk sefer doğumdan önce bir kere ütüledim o kadar hani belki ütülemekle alakalı olabilir mi diycem ama eskime değil tüylenmeden bahsediyorsun. Ben çok memnundum, şimdi allah nasip ederse kızıma da carterstan beğendiğim parçalar var. Ona da ilk tercih ettiğim markalardan biri olacak carters.
Bu arada bazı ürünlerde kalıplar küçük, bazısında normal. Yenidoğanlar çok küçük demişsiniz ama mesela benim oğlum 3400 doğmuştu, boyu da 54cmdi ve ben yenidoğan çıtçıtlı bodylerden giydirmiştim. Ama mesela poposunda desen olanlardan 0-3 olanları giydirmiştim, gerçi çok az bol geliyorlardı. Şimdi 21 aylık oğlum ben poposunda desenli olanlardan 24 ay giydiriyorum ama kalıpları dar yani eşofman gibi değil de tayt gibi oluyor.

canim aynen osteocare vitamin, folik asit, gyno ferro demir ilaci, bir de üstüne balık yagi hapı, vallahi kendimi hastalık hastası gibi hissediyorum

Bizimki basindan belliydi Yigit hamza insallah

Kızlar özellikler istanbulda oturanlar bana yardımcı olabilirmisiniz cok kararsızım kızlar ben emsey hastahenesinin üç senedir hastasıyım kötü gecmişimde hep orayı tercih ettim bu seferki hamileliğimde ise bir arkadasımın aracılıgı ile erdem çakmak hastahanesinde gülçine hanıma gidiorum ama cok memnun kaldım sorum su emsey sayılı hastaheneler arasında biliyorsunuz ama doktorumuzda bir o kadar kaliteli Doğum için nereyi tercih etmeliyim bilemedim fikir verirmisiniz şimdiden bi tercih yapmalıyız çünkü

Bence hastane değil doktor önemli. Bir de hastanenin yakın olmasını çok önemsiyorum. Son zamanlarda kontrole cok sık çağırıyorlar, istanbulda git gel derdi büyük malum

Bence hastane değil doktor önemli. Bir de hastanenin yakın olmasını çok önemsiyorum. Son zamanlarda kontrole cok sık çağırıyorlar, istanbulda git gel derdi büyük malum
Bende bunun için kararsız kalmıstım erdem bizd yakın doktorumuz cok iyi ama hastahane bakımından cok kalabalık biraz tek eksisi bu emsey uzak doktorlarından cok memnun kalmadım ama cok rahat ve sakın bu sebepten ötürü kararsızdım aslında doğru diyorsunuz dpktor öenemli cidden

Neticede doğumu doktorla gerceklestireceksiniz. Tabii hastanenin de eski veya düzensiz olmasi kotu olabilir. Ama önceden konusun, tek kişilik oda, varsa suit oda veya en büyük odayi seçin, gerekirse fark ucretlerini verirsiniz. Hastanenin başka da bi özelliği olabileceğini pek sanmıyorum. Ama doktor önemli. Hele dogum için doktora karar vermekte ne kadar zorlaniyoruz, memnun olduğumuzu bulana kadar ter dokuyoruz

Bende emseye gidiyorum ama doktor konusunda kararsızım. Emsey de önerebileceğiniz doktor varmı acaba bana yakın olması sebebiyle tercih sebebimiz

Bende cok merak ediyorum ne olacagini. Oglan diyoruz büyük ihtimal iki doktorda oglana benziyor ama kesin degil demisti. Bakalim Kiz olsada oglan olsada cok seviniriz fark etmez bize. Saglikli olsunda. Benim Randevumda Persembe o gün insallah belli olur artik! En sona ben kaldim sanirim bu sayfada Ayrica kayinpeder/Kayinvalide neden karisir isimlere? Ben anlamiyorum. Birakin ciftler kendi cocuklarinin isimlerini kendileri koysun. Allahtan bizde o sorun yok karismiyorlar. Ama isimleri söyldigimdede ne bicim isim diyorlar! neyse.....

Günaydın hanımlar :) dün kontrolüm vardı doktora gittim. Benim bebişim yine göstermedi cinsiyeti. Salladı zorladı falan ama dönmedi. Doktor kıza benziyor dedi ama açmadı bacağını. Geçen sefer de yüzde 60 erkek dedi. Kafam karıştı benim de erkek mi kız mı? Size de böyle oldu mu sonra cinsiyeti ne dediler?

Doğru evet hastahane eski değil genellikle tek odaları ama büyük suit odaları vardır muhakkak o zamn dediğiniz gibi yapayım doktorumdan cok memnunum ya o kadar doktorlara profesör den özel klinik doktorlarına gittim benı anlayan kafamca bir doktoru sonunda buldum cok sukur

Bi de ben varım daha öğrenemedim

Bende emseye gidiyorum ama doktor konusunda kararsızım. Emsey de önerebileceğiniz doktor varmı acaba bana yakın olması sebebiyle tercih sebebimiz
Valla yakınsa gidin ben üç kürtaj bir ameliyat gecirdim benim gittiğim doktolar nesrin bastuğ ahmet göçmen ve gülseren hanımdı bunlardan ne yalan söyleyim memnun kalamadım ama pınar hanımı cok önerildiğini duydum ama yinede ufak çapta bir araştırmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…