- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #14.161
Ben de 4. Ay diye biliyorum canım okuyalım bakalımyok canım henüz okumadım ama dün bir arkadaşım söyledi Yusuf suresini oku, güzel ahlaklı olması için dedi. ama 4. ayda okunduğunu bilmiyordum.
Sirada 21. Cuz var canim ozaman onu okursunOblomov cüz alayım canım hatim yapacağım Kuran'ı bi türlü okuyamadım farklı yazılmış Latincesi de yazmıyor takip edemedim doğru okuyup okuyamadığımı
Tatlim ya guldum valla acaba hickiriyor mu bebisinİyi akşamlar kızlar,
Bende dünden beri içimde titreşimde telefon unutulmuş gibi titreşimler var, özellikle hareket halindeyken.
İlk hamileliğimde bebeği 22. Haftada tekme/itme şeklinde hissetmiştim bu titreşimi hissetmemiştim. Şimdi çok garip hissediyorum. Bebeği titreşimle hisseden var mı acaba?
Masallah size canim. Ne guzel artik oglusum diyebiliyosun:)) gelmiyor bu persembe((
Kızlar bir şey soracağım ?
Sizde de göğüs uçlarınızın etrafında aşırı büyüme var mı ?
canım bende o hesapları yaptım ama uzun mu olacak kilolu mu olacak bazı kalıplar dar bazıları geniş baya sıkıldım seçerken
@esperanzaa canım carters baktım hep arkadaşımda sakın yenidoğanlarına bakma zaten ekstra küçük kalıpları dedi öylece kala kaldım
Benim ablam pamuğu güzel diye full carters tan aldı herşeyi. Yani zaten kalıplar küçük evet bide 30 da yıkayınca dahi anında 1 beden çekiyor bide pamuğu hemen tiftikleniyor o yüzden dünya parasına değmez bayada pahalı. Tavsiye etmiyorum kızlar
Anladım canım, kısmet bakalım bize nerden piyango vurcak..Kullanılıyor tabi. Ama bizimki kıyameti koparıyordu içine koyduğumuzda. Herkes otokoltuğuna koyup getiriodu dr kontrolüne, biz portbebede
canim aynen osteocare vitamin, folik asit, gyno ferro demir ilaci, bir de üstüne balık yagi hapı, vallahi kendimi hastalık hastası gibi hissediyorumKizlar mrb dr um bana kan ilaci ve d vitamini verdi. Folik asitte bitmedi daha hepsini kullaniyorum. Sizlerde durum nasil. Biraz fazla gibi geldi cocugu sisirirmi acaba ilaclar diye korkuyorum. Ilk hamileligimde sadece folik asit kullanmistim. Bilelemedim
Bizimki basindan belliydi Yigit hamza insallahkızlar cinsiyet belli olanlardan isim belirleyenler yok mu?
ben yandım ki ne yandım valla kendi sonumu hazırladım. kız olsaydı ben koyacaktım oğlumuz olursa da eşime sen koy demiştim aman şimdi nasıl süründürüyor beni anlatamamsalak ben ikimiz ortak karar verip koyalım de dimi ama yok akılsız başın cezasını çekeceğim
Bence hastane değil doktor önemli. Bir de hastanenin yakın olmasını çok önemsiyorum. Son zamanlarda kontrole cok sık çağırıyorlar, istanbulda git gel derdi büyük malumKızlar özellikler istanbulda oturanlar bana yardımcı olabilirmisiniz cok kararsızım kızlar ben emsey hastahenesinin üç senedir hastasıyım kötü gecmişimde hep orayı tercih ettim bu seferki hamileliğimde ise bir arkadasımın aracılıgı ile erdem çakmak hastahanesinde gülçine hanıma gidiorum ama cok memnun kaldım sorum su emsey sayılı hastaheneler arasında biliyorsunuz ama doktorumuzda bir o kadar kaliteli Doğum için nereyi tercih etmeliyim bilemedim fikir verirmisiniz şimdiden bi tercih yapmalıyız çünkü
Bende bunun için kararsız kalmıstım erdem bizd yakın doktorumuz cok iyi ama hastahane bakımından cok kalabalık biraz tek eksisi bu emsey uzak doktorlarından cok memnun kalmadım ama cok rahat ve sakın bu sebepten ötürü kararsızdım aslında doğru diyorsunuz dpktor öenemli ciddenBence hastane değil doktor önemli. Bir de hastanenin yakın olmasını çok önemsiyorum. Son zamanlarda kontrole cok sık çağırıyorlar, istanbulda git gel derdi büyük malum
Neticede doğumu doktorla gerceklestireceksiniz. Tabii hastanenin de eski veya düzensiz olmasi kotu olabilir. Ama önceden konusun, tek kişilik oda, varsa suit oda veya en büyük odayi seçin, gerekirse fark ucretlerini verirsiniz. Hastanenin başka da bi özelliği olabileceğini pek sanmıyorum. Ama doktor önemli. Hele dogum için doktora karar vermekte ne kadar zorlaniyoruz, memnun olduğumuzu bulana kadar ter dokuyoruzBende bunun için kararsız kalmıstım erdem bizd yakın doktorumuz cok iyi ama hastahane bakımından cok kalabalık biraz tek eksisi bu emsey uzak doktorlarından cok memnun kalmadım ama cok rahat ve sakın bu sebepten ötürü kararsızdım aslında doğru diyorsunuz dpktor öenemli cidden
Bende emseye gidiyorum ama doktor konusunda kararsızım. Emsey de önerebileceğiniz doktor varmı acaba bana yakın olması sebebiyle tercih sebebimizKızlar özellikler istanbulda oturanlar bana yardımcı olabilirmisiniz cok kararsızım kızlar ben emsey hastahenesinin üç senedir hastasıyım kötü gecmişimde hep orayı tercih ettim bu seferki hamileliğimde ise bir arkadasımın aracılıgı ile erdem çakmak hastahanesinde gülçine hanıma gidiorum ama cok memnun kaldım sorum su emsey sayılı hastaheneler arasında biliyorsunuz ama doktorumuzda bir o kadar kaliteli Doğum için nereyi tercih etmeliyim bilemedim fikir verirmisiniz şimdiden bi tercih yapmalıyız çünkü
Doğru evet hastahane eski değil genellikle tek odaları ama büyük suit odaları vardır muhakkak o zamn dediğiniz gibi yapayım doktorumdan cok memnunum ya o kadar doktorlara profesör den özel klinik doktorlarına gittim benı anlayan kafamca bir doktoru sonunda buldum cok sukurNeticede doğumu doktorla gerceklestireceksiniz. Tabii hastanenin de eski veya düzensiz olmasi kotu olabilir. Ama önceden konusun, tek kişilik oda, varsa suit oda veya en büyük odayi seçin, gerekirse fark ucretlerini verirsiniz. Hastanenin başka da bi özelliği olabileceğini pek sanmıyorum. Ama doktor önemli. Hele dogum için doktora karar vermekte ne kadar zorlaniyoruz, memnun olduğumuzu bulana kadar ter dokuyoruz
Bi de ben varım daha öğrenemedimBende cok merak ediyorum ne olacagini. Oglan diyoruz büyük ihtimal iki doktorda oglana benziyor ama kesin degil demisti. Bakalim Kiz olsada oglan olsada cok seviniriz fark etmez bize. Saglikli olsunda. Benim Randevumda Persembe o gün insallah belli olur artik! En sona ben kaldim sanirim bu sayfadaAyrica kayinpeder/Kayinvalide neden karisir isimlere? Ben anlamiyorum. Birakin ciftler kendi cocuklarinin isimlerini kendileri koysun. Allahtan bizde o sorun yok karismiyorlar. Ama isimleri söyldigimdede ne bicim isim diyorlar! neyse.....
Valla yakınsa gidin ben üç kürtaj bir ameliyat gecirdim benim gittiğim doktolar nesrin bastuğ ahmet göçmen ve gülseren hanımdı bunlardan ne yalan söyleyim memnun kalamadım ama pınar hanımı cok önerildiğini duydum ama yinede ufak çapta bir araştırmakta fayda varBende emseye gidiyorum ama doktor konusunda kararsızım. Emsey de önerebileceğiniz doktor varmı acaba bana yakın olması sebebiyle tercih sebebimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?