2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben de öğrenemedim daha canım cinsiyeti.randevum persembe öğleden sonra iple çekiyorum.heyecan dorukta.bana da emin olmamakla birlikte kız demişti doktor 15 gün önce

Yok cnm yanliz degilsin Bende daha öğrenemedim normalde randevum haftaya idi ama 6 gün öne çektim yarın gidicem inş gösterir en son erkek gibi demişti

Kızlar günaydın,
Ben hastaneyi falan değiştirmiştim geçen haftalarda. Dün kontrole gittiğimde bu doktor tahmini doğum tarihi için 25 kasım diyor. Önceki doktor 18 kasım demişti. Bebek şuan bir hafta geriden geliyor. Bu normal mi?

Ultrason cihazına göre 1 hafta 10 gün gibi fark olabiliyor cnm. Bana da ekimin son haftası demişti doktor, son kontrolümde ekim başı dedi tahmini doğum tarihime

Anladım canım teşekkür ederim.
Ne güzel seviniordum 16 haftalık olduk büyüyoruz diye, yine döndük 15e
Çok ince ölçümler bunlar canım. Bazen ileri çıkar bazen geri. Doktora cihaza göre de değişiyor. Doktor sorun yok diyorsa yoktur. Bir sonraki ölçümde haftasında çıkar.

CANIM cihaza göre değişiyor bazen merak etme streste yapma kendine büyüyecekelr büyüyecekler karnımızda dalga görüntülerini atıcaz birbirimize stresten uzak dur

Günaydın kızlar ben bu sabah karnımda bi titreşimle uyandım dün bi arkadaş da yazmıştı titreşim şeklinde hissediyorum diye bebek hareketi böyle mi oluyor bi da bi şey hissetmedim o zamandan beri.

bende bazen öyle hissediyorum her zaman eğil ama sanırım hareketlerini yavaş yavaş hissediyoruz maşallah yavrularımıza

Günaydın kızlar ben bu sabah karnımda bi titreşimle uyandım dün bi arkadaş da yazmıştı titreşim şeklinde hissediyorum diye bebek hareketi böyle mi oluyor bi da bi şey hissetmedim o zamandan beri.
Titreyen bendim dün
Bugün titremiyorum henüz.
İlkinde 22. Haftada tekme-itme ile başladı hissetmem, hiç titrememiştim o yüzden çok panik yapmıştım şimdi rahatım. Bebeğin erkek mi? Erkekler mi fazla hareketli olup titretiyor acaba? Kızım da sıfır titreşimle doğurmuştum

Çok ince ölçümler bunlar canım. Bazen ileri çıkar bazen geri. Doktora cihaza göre de değişiyor. Doktor sorun yok diyorsa yoktur. Bir sonraki ölçümde haftasında çıkar.
Doktor, 'arada 1 hafta ileri veya geri oynamalar olabilir' dedi.

CANIM cihaza göre değişiyor bazen merak etme streste yapma kendine büyüyecekelr büyüyecekler karnımızda dalga görüntülerini atıcaz birbirimize stresten uzak dur
Biraz üzüldüm, başlarda çok hızlı büyüyordu haftası kendimi öyle alıştırmışım demek ki. Birden haftamız geri dönünce garipsedim. 'OOOO 16 haftalık olduk 4 aylığız yuppi' kafalarındaydım. Neyse herşeyin hayırlısı, sağlıklı olsunlar da.

Sağlıkları yerinde olsunda 1 hafta geride olsunlar canım çok üzülme benim arkadaşım geçn hafta 2024 gr doğdu şuan küvezde rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallh

Şekerim ben de henüz öğrenemedim cinsiyeti malesef, benim de randevum yarın, yarın da artık netlesmezse çatlayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…