2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

canım buraya girip bebeğim 1 hafta önde diye sevinenlere ilk önerim çok önemsemeyin oluyor çünkü bebek ileri olabildiği gibi sonraki haftalarda geri kalabiliyor sonra anne adayları üzülüyor.. nedeni yanlış ölçümde olabilir normal haftasını beklemişte olabilir. biraz üzüldüm yazmışsın ya üzülme hiç hepsi olağan şeyler doktor sorun var demedikçe hiç takma kafana sağ salim kucağımıza alalım da gerisi teferruat

Aynen canım haklısın. Çok şükür sıkıntısı yok. Sağlıkla büyüyoruz. Böyle devam inşallah, hepimiz için (amin)

BENDE çok merak ediyorum cinsiyetini 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi haftaya salı gidicem içime hep kız doğuyor bilmiyorum artık belkide erkektir offf aklımda deli sorular

Acaba böyle göstermiyorsa kız mıdır?
Benimki iki defa doktor cihazı koyar koymaz açtı bacaklarını ve kız yani göstermiyorsa kız diye bir şey yok bence :)
Yok kız bebeğim. İlk defa oldu uykumdan uyandırdı ya da ben uykulu uykulu yanlış mı anladım bilmiyorum ama birkaç saniye titredi karnım

Günaydın kızlar ne güzel titreşiyorsunuz çok heyecanlı ben daha hiç hissetmiyorum bulantım olmadığı zamanlarda unutuyorum hatta kendime hatırlatıyorum hamile olduğumu bizim de yarın kontrol var kendi Dr ım kıza benzetmişti bi başkası erkek dedi iyice karıştık inşallah yarın kesinleşir Ayrıca bende bir an önce hissederim yavrumu inşallah

Benimki de 4-5 gün geriden geliyor her gittiğimizde aynı şekilde. Doktor son regl tarihini bir hafta ileri aldı böyle olunca o şekilde hesaplıyor. Doğum tarihine 22 kasım dedi ama ben değiştirmiyorum hamilelik takvimini belli olmaz hem belki erken gelirler sonuçta 38 haftadan sonrası normal zamanda doğum diye geçiyor

Aaa ben hemen değiştirdim :/ 18den 25'e aldım hemen. Ama haklısın sonuçta bunlar tahmini süreler. Kim bilir kaç kere değişir bu tarihler ki zaten normal doğum düşünüyorsak bunun çok öncesinde doğma ihtimali bile var.

Aaa hadi hayırlısı Canm minik bir Prenses gelecek inşallah
Sağol canım amin inşallah

Hayırlı olsun : )
Ben anket hakkımı cuma günü kullanmak istiyorum bi kere daha kız desin iyice emin olayım öyle : )

Aynen canım bende kız demesine rağmen bir hafta daha beklemiştim. Ama doktor iki seferde %99 kız dedi. Bende bastım butona gitti Gerçi kv ne zaman %100 olur diye sordu dün. Doktor 'doğana kadar her zaman %99 derim ben, her zaman %1lik değişim ihtimali vardır' falan gibisinden afilli cümleler kurdu.

Kayınvaliden erkek istiyorsa şimdi yüzde 1 lik ihtimale sımsıkı tutunabilir yalnız :)

Selam kızlar... haftaya kontrole gittiğimde sanırım kesinleşir cinsiyeti diye düşünüyorum...
12 haftalıkken doktor erkek olma ihtimali yüksek demişti...eğer göbek kordonu değilse sanki bende gördüm ateş böceğimi
gönlüm kızdan yana ne yalan söyleyim ama tabi ki kız erkek fark etmez sağlıkla alalım da bebeklerimizi kucağımıza...
bu arada bebişin hareketlerini be daha hissedemedim ki

Bende çok net hissetmiyorum arada seyirme şeklinde sadece ilk gebeliğinse 20. haftaar falan diyorlar hissetmen için banada erkek gibi dedi 13 haftalıkken bu sefer net bi şey söyler inşallah bakalım ben kız gibi hissediyorum hayırlısı bakalım kız gibi hissdip oğlum diye seven benimdir herhalde

Kızlar bi şey sorcam size yemekten bi saat sonra falan bulantı mı açlık mı çözemediğim bi şey ve afedersiniz geyirme gibi gaz oluyor ve baya rahatsız ediyor beni sizde nasıl durumlar

Bende öyleydim kız hissediyorum deyip oğluşum ye severdim

Kayınvaliden erkek istiyorsa şimdi yüzde 1 lik ihtimale sımsıkı tutunabilir yalnız :)
Ya açık açık erkek istiyorum ya da kız istiyorum demedi hiç. Bide ilk torunu kız ikincisi erkek olmasına rağmen kıza düşkünlüğü daha fazla (ilk torun olmanında farkı var tabi)
Ama bende ki değişime bakarak erkek hissediyorum ben diyor. O hislerini doğru çıkarmaya çalışıyor. Dicek ki ben demiştim erkek olacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…