2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben şu bi kaç gündür çok iyiyim hatta fazla iyiyim bazen unutuyorum hamile olduğumu o kadar şişliğim gitti halsizlik tamamen bitti bulantı çoooook nadir
Göğüs hassasiyeti bitti
Uyku hali bitti
Sizlerde durumlar nasıl
Ben tam manasıyla en rahat dönemi yaşamaya başladım çok şükür
Oğlumun bi iki haftaya sünneti var bayağı yoğun günler beni bekliyor inşallah hayırlısıyla atlatırım

Valla bende bebikim mi anlam veremediğim bazı seyirmeler hissediyorum. Bazen sağ tarafımda çok nadir sol tarafımda böyle yılan sürünüyormuş gibi anlık seyirmeler gibi

ne güzel canım bulantım var uyku halim var enerjim yok yeme isteğim az göğüs hassasiyetim var şişkinliğim yok şükürde bende rahat döneme girmek istiyorum artık maşallah oğluşuna damatlığınıda görürsün inşallah

şu cümleleri ben ne zaman kuracağım acaba

Çok sevindim canım darısı başımıza inşallah.
Eskisi kadar yoğun bulantılar olmasa da akşamları özellikle kendini baya hissettiriyor. Uyku hali, uyusamda sürekli uykusuz olmam devam ediyor. Göğüslerim zaten acı içinde kıvranıyor. Bende bu döneme geçmek istiyorum artık
Oğluşun içinde hayırlısı olsun

haklısın canım ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizlikten hissedemiyorum...
işte psikolojik canım... bende en baştan beri kız hissettim doktor erkek olabilir deyince arda kaldım nasıl hitap edeceğimi bilemedim :)

Seninde geçecek merak etme oğluma hamileliğim çoook zor geçmişti bu biraz daha rahat geçti
O zor hamileliğinde rahat günleri geliyor geçecek inşallah sabır canım bişeycik kalmadı

evet canım bu haftalarda sesimizi uğultu şeklinde duyuyormuş oğlum diye seviyorum bide kız dermiş salı gününü iple çekiyorum salı günü bide 4 lü taramaya giricem bakalım

Kızlarrrr ilk gebeliği olup bebeğimi hissetmiyorum diyen anneler lütfen sakin oluuuun daha erken hepiniz hissedeceksiniz 20. Haftanızı bekleyin bizim yazdıklarımıza takılmayın hissedenlerin hepsi neredeyse ikinci üçüncü gebeliği olanlar

Seninde geçecek merak etme oğluma hamileliğim çoook zor geçmişti bu biraz daha rahat geçti
O zor hamileliğinde rahat günleri geliyor geçecek inşallah sabır canım bişeycik kalmadı
,
benimde oğlumda çok zor geçmişti bu bi nebze rahat eşim hatta çocuk istiyorum dediğimde emin misin ayazda neler yaşadın hazırmısın buna demişti çok yıpranmıştım hatta psikiatri görmüştü beebği istemiyorsan aldır demişti doktoru o an parçalayasım gelmişti haftada 4 gün hastanelerde serum yiyordum bunda çalışabiliyorum ama süründürüyor işte

Ama hepsinin sonu dünyanın en güzel aşkı olarak taçlanıyor
Oğlunun ismi ayaz mı benimde paşamın ismi ayaz :)

evet canım 2009 eylül doğumlu kara kaşlı kara gözlü bi paşam var dünya duruyor onu kokladığım an rabbim hepsine sağlık versin
Büyümüş oğlun maşallah benim oğluşumda 2011 Nisan doğumlu allahım evlatlarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin acılarını sıkıntılarını yokluklarını göstermesin rabbim amin

SAĞOL canım büyüdüler valla rabbim eksikliklerini göstermesin dünya onlarla güzel

Merhaba hanımlar bende cinsiyeti çok merak ediyorum perşembeye randevu alacaktım ama şimdi belli olmazsa diye 1 hafta daha mı beklesem diyorum 2 kızım var

Bende göğüs hassasiyeti hala devam ediyor sütyen çıkarırken giyerken eziyet çekiyorum o derece. Mide bulantım çok şükür yok denecek kadar azaldı ama hala yemek yaparken koku hassasiyetinden mahvoliyorim.3-4 gündür şişmeye başladım bu sabah alyansim parmağıma olmadı.en zoru da sıcaklarda tansiyonum düşüyor.az önce okuldan eve arabayla gelmeme rağmen az bi yürüdüm sıcak mahvetti,şimdi başım dönüyor.en en en önemlisi de cinsiyeti öğrenmeden rahat edemicem sanırım.persembeyi iple cekiyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…