- 10 Mart 2017
- 367
- 528
- 23
- 32
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #14.241
Kızlar benim de 2010 eylul ve 2012 haziran doğumlu oğullarım var.Utku ve Kayra.rabbjm acılarını göstermesin inşallah evlatlarımızınBüyümüş oğlun maşallah benim oğluşumda 2011 Nisan doğumlu allahım evlatlarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin acılarını sıkıntılarını yokluklarını göstermesin rabbim amin
Enerjik döneme girdik sanırım, benim de yorgunluğum, uyku halim geçti. Bulantı, iştahsızlık falan yoktu onları bilemeyeceğim ama meme ucu hassasiyetim tavan yaptı, kızımı emzirmek eziyet oldu artık.Ben şu bi kaç gündür çok iyiyim hatta fazla iyiyim bazen unutuyorum hamile olduğumu o kadar şişliğim gitti halsizlik tamamen bitti bulantı çoooook nadir
Göğüs hassasiyeti bitti
Uyku hali bitti
Sizlerde durumlar nasıl
Ben tam manasıyla en rahat dönemi yaşamaya başladım çok şükür
Oğlumun bi iki haftaya sünneti var bayağı yoğun günler beni bekliyor inşallah hayırlısıyla atlatırım
Kızlar benim de 2010 eylul ve 2012 haziran doğumlu oğullarım var.Utku ve Kayra.rabbjm acılarını göstermesin inşallah evlatlarımızın
İnternette biraz baktım. Titreşim yaşayan çok var. Sebebine irkilme falan demişler. İrkilme olabilir mi acaba neyden irkiliyorlar kiBu titreşim olayı benim oğluşumda da oluyordu kızlar daha çok titreyeceksiniz :)) benim her seferinde ödüm kopuyordu tövbe tövbe kriz falan mı geçiriyor bebeğim noluyor diyordum bazen çok şiddetli oluyordu ama insan alışıyor sonra o an ne yaptıklarıni hep merak etmisimdir sonra oğlum dogdu ve uyurken falan farkettim elleri karnimdaki gibi titriyordu aynen bir de uykusunda gülerken kafasını titretiyordu "ben bu titremeyi hatirliyorummm" dedmyaklaşık bir aylık olana kadar falan yapıyordu arada bu hareketleri anne karnındaki alışkanlığı olsa gerek. Şuan dışarıdaki sesleri duyabiliyorlarmi henüz bilmiyorum ama benim Oglus bı yerden sonra seslere tepki olarak yapıyordu o hareketi hamileligimin 7/8/9 ayları falan.. tabi bu haftalarda başlamıştı titreşimler ama o kadar etkili degildi :)
Amiiin canım rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasınKızlar benim de 2010 eylul ve 2012 haziran doğumlu oğullarım var.Utku ve Kayra.rabbjm acılarını göstermesin inşallah evlatlarımızın
Göğüs hassasiyeti ile ilgili birşey duymuştumBende göğüs hassasiyeti hala devam ediyor sütyen çıkarırken giyerken eziyet çekiyorum o derece. Mide bulantım çok şükür yok denecek kadar azaldı ama hala yemek yaparken koku hassasiyetinden mahvoliyorim.3-4 gündür şişmeye başladım bu sabah alyansim parmağıma olmadı.en zoru da sıcaklarda tansiyonum düşüyor.az önce okuldan eve arabayla gelmeme rağmen az bi yürüdüm sıcak mahvetti,şimdi başım dönüyor.en en en önemlisi de cinsiyeti öğrenmeden rahat edemicem sanırım.persembeyi iple cekiyorim
O zaman ben bu acıyı kızımın hassas oluşuna veriyorumGöğüs hassasiyeti ile ilgili birşey duymuştum
Bebeği kız olanlar daha uzun süre yaşarmış göğüs hassasiyetini
Bitirmişsin zor dönemi hayırlı olsun canım, hem de tam sünnetten önce rahatlaman iyi olmuş.Ben şu bi kaç gündür çok iyiyim hatta fazla iyiyim bazen unutuyorum hamile olduğumu o kadar şişliğim gitti halsizlik tamamen bitti bulantı çoooook nadir
Göğüs hassasiyeti bitti
Uyku hali bitti
Sizlerde durumlar nasıl
Ben tam manasıyla en rahat dönemi yaşamaya başladım çok şükür
Oğlumun bi iki haftaya sünneti var bayağı yoğun günler beni bekliyor inşallah hayırlısıyla atlatırım
Beni çok sevindirdin inan.ama cidden oglanlarda bu kadar uzun süre yaşadığımı hatirlamiyorum hiç.yatarken ayağa kalksam bile o an acıyor goguslerim.insalah hayırlı sağlıklı kizim olur,kaldı iki günGöğüs hassasiyeti ile ilgili birşey duymuştum
Bebeği kız olanlar daha uzun süre yaşarmış göğüs hassasiyetini
Benim aklima bi sakınca gelmedi :) kan tahlili isterse, orucluyken vermek zor olur mu sizin icin? Bazilari hassas oluyor.Kızlar ben yarın için randevu aldım cinsiyetini öğrenmek için oruçlu olmamda sakınca var mı acaba
Titreyen bendim dün
Bugün titremiyorum henüz.
İlkinde 22. Haftada tekme-itme ile başladı hissetmem, hiç titrememiştim o yüzden çok panik yapmıştım şimdi rahatım. Bebeğin erkek mi? Erkekler mi fazla hareketli olup titretiyor acaba? Kızım da sıfır titreşimle doğurmuştum
Günaydın kızlar ben bu sabah karnımda bi titreşimle uyandım dün bi arkadaş da yazmıştı titreşim şeklinde hissediyorum diye bebek hareketi böyle mi oluyor bi da bi şey hissetmedim o zamandan beri.
Ayy öyle mi dersin şekerim
Benim iki abim var, yani iki erkekten sonra hazine gibi bulunan kıymetli kızımBeni çok sevindirdin inan.ama cidden oglanlarda bu kadar uzun süre yaşadığımı hatirlamiyorum hiç.yatarken ayağa kalksam bile o an acıyor goguslerim.insalah hayırlı sağlıklı kizim olur,kaldı iki gün
Beeeennn :) Titreşim var bende de canım.İyi akşamlar kızlar,
Bende dünden beri içimde titreşimde telefon unutulmuş gibi titreşimler var, özellikle hareket halindeyken.
İlk hamileliğimde bebeği 22. Haftada tekme/itme şeklinde hissetmiştim bu titreşimi hissetmemiştim. Şimdi çok garip hissediyorum. Bebeği titreşimle hisseden var mı acaba?
Dörtlü testi doktorunuz mu istedi? Ikili testten daha az guvenilirligi demişti bana doktorum. Icinizi ferah tutmaya çalışın, adı üstünde risk, inşallah en kisa zamanda cok güzel haberler alırsınız.Kizlar bana dua edin ins ikili testte risk cikti dortluyu yaptirdim.sonuc bekliyorum ruyalarima giriyor hep.cok Üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?