2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bu titreşim olayı benim oğluşumda da oluyordu kızlar daha çok titreyeceksiniz :)) benim her seferinde ödüm kopuyordu tövbe tövbe kriz falan mı geçiriyor bebeğim noluyor diyordum bazen çok şiddetli oluyordu ama insan alışıyor sonra o an ne yaptıklarıni hep merak etmisimdir sonra oğlum dogdu ve uyurken falan farkettim elleri karnimdaki gibi titriyordu aynen bir de uykusunda gülerken kafasını titretiyordu "ben bu titremeyi hatirliyorummm" dedm yaklaşık bir aylık olana kadar falan yapıyordu arada bu hareketleri anne karnındaki alışkanlığı olsa gerek. Şuan dışarıdaki sesleri duyabiliyorlarmi henüz bilmiyorum ama benim Oglus bı yerden sonra seslere tepki olarak yapıyordu o hareketi hamileligimin 7/8/9 ayları falan.. tabi bu haftalarda başlamıştı titreşimler ama o kadar etkili degildi :)

Kızlar benim de 2010 eylul ve 2012 haziran doğumlu oğullarım var.Utku ve Kayra.rabbjm acılarını göstermesin inşallah evlatlarımızın

Enerjik döneme girdik sanırım, benim de yorgunluğum, uyku halim geçti. Bulantı, iştahsızlık falan yoktu onları bilemeyeceğim ama meme ucu hassasiyetim tavan yaptı, kızımı emzirmek eziyet oldu artık.

İlk hamileliğimde unutmuştum ama belirli bir zamandan sonra meme uçlarını ellemeyip elletmiyorduk rahmi gevşetip doğumu başlatabilir diye yasaklı dönem vardı, acaba o döneme mi yaklaştım bilmiyorum ama hep havadalar hep sürtünüyorlar ve kızımın birini emip diğerini hunharca çevirmesi çok canımı yakıyor.

İnternette biraz baktım. Titreşim yaşayan çok var. Sebebine irkilme falan demişler. İrkilme olabilir mi acaba neyden irkiliyorlar ki

Göğüs hassasiyeti ile ilgili birşey duymuştum
Bebeği kız olanlar daha uzun süre yaşarmış göğüs hassasiyetini

Benim de 1 hafta-10 gündür bulantilarim geçti. Çarpıntı ve sürekli nefes nefese olma hali, içimin daralmasi, derin nefes almaya çalışırken sanki bogazimu biri sıkıyor hissi, kolumu kaldiramayacak kadar halsizlik, sürekli asık surat vs hepsi geçti hep öyle kalacağım sanmıştım ve resmen psikolojim çökmüştü. Hiçbir şeye yetememek, işe yaramazlık hissi çok yordu beni. Ama geçti. Darısı devam edenlerin başına:)
Oruclu olmama rağmen halsizlik hissetmiyorum. Iftardan sonra birden yememeye çalışıyorum, şekerim falan yukselmesin diye. Yine de iftar sonrası aşırı uyku basıyor. Gece yarim saat kendimi yormadan yürüyorum. Yani sanırım balayı dönemine geçtim ❤
Diger yandan, aşırı usuyorum, ne giyersem giyeyim elim ayağım hep buz gibi. Göğüs hassasiyeti eskisi kadar olmasa da devam ediyor. Yemekten sonra yatarsam cok fena hersey agzima geliyor, açken daha mutluyum bir de ayakta kalınca bel ağrısı vuruyor. Ama olur o kadar, ben razıyım. Kendimi iyi ve güçlü hissetmeyi ozlemisim

Bitirmişsin zor dönemi hayırlı olsun canım, hem de tam sünnetten önce rahatlaman iyi olmuş.

Göğüs hassasiyeti ile ilgili birşey duymuştum
Bebeği kız olanlar daha uzun süre yaşarmış göğüs hassasiyetini
Beni çok sevindirdin inan.ama cidden oglanlarda bu kadar uzun süre yaşadığımı hatirlamiyorum hiç.yatarken ayağa kalksam bile o an acıyor goguslerim.insalah hayırlı sağlıklı kizim olur,kaldı iki gün

Bazen öyle bir moda giriyorum ki,
Herşeyden bıkmış usanmış oluyorum. Hep isyan etme potansiyelindeyim. Bazen ben bu değilim kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben böyle yaşamak istemiyorum diye ağlamaya başlıyorum. Böyleyken hiç sevmicekmişim gibi oluyorum.
Bazende çok iyiyim, pozitifim. Canım kızım annesinin kuzusu falan diye deli deli sevmelere başlıyorum

YaKaMoZz-z canım bu arada sana sünnet için bir öneride bulunayım.pansuman süresi geçince sızma zeytinyağı kullan çok çabuk iyilestiriyor.bir de oğlun kaç yaşındaydı?

Kızlar ben yarın için randevu aldım cinsiyetini öğrenmek için oruçlu olmamda sakınca var mı acaba
Benim aklima bi sakınca gelmedi :) kan tahlili isterse, orucluyken vermek zor olur mu sizin icin? Bazilari hassas oluyor.
Anne tatli seyler yiyince bebek hareket eder derler ama bir cok doktor bunu kabul etmiyor. Ben 12.haftadaki kontrolumde sabah doktorla yaşadığım kotu durumdan dolayi aşırı ağlayan, feci aç bir halde gitmiştim ama bebek çoook hareketli demişti. Tatli yemekle çok da alakası olduğunu sanmıyorum

Allah iyiliğini versin. Ay çok güldüm ya Bende de hiç olmadı bu zamana kadar ne öncekinde ne şimdikinde. Ben baya baya dalgalanma hissediyorum artık.

Günaydın kızlar ben bu sabah karnımda bi titreşimle uyandım dün bi arkadaş da yazmıştı titreşim şeklinde hissediyorum diye bebek hareketi böyle mi oluyor bi da bi şey hissetmedim o zamandan beri.

Valla canım ilk hamileliğimi hatırlıyorum da hiç ben öyle şeyler hissetmedim. 20. haftada hafif hafif pıtpıtlar, sıyırmalar falan oluyordu. Ama her gebelik bir değil tabiki, muhtemelen bebişindir yani yavaş yavaş güçleniyor çünkü.

Ayy öyle mi dersin şekerim

Ayy demesin şekerim

Beni çok sevindirdin inan.ama cidden oglanlarda bu kadar uzun süre yaşadığımı hatirlamiyorum hiç.yatarken ayağa kalksam bile o an acıyor goguslerim.insalah hayırlı sağlıklı kizim olur,kaldı iki gün
Benim iki abim var, yani iki erkekten sonra hazine gibi bulunan kıymetli kızım annem hep iki hamileliginin ayni oldugunu, benimkinin çok farklı geçtiğini söyler. Ne kadar dogru bilemiyorum evladın kızı erkegi farketmez elbette ama evde iki tane olunca insan dogal olarak farklı ister. Inşallah sağlıklı cok guzel bir kızınız olur ❤

Beeeennn :) Titreşim var bende de canım.

Kizlar bana dua edin ins ikili testte risk cikti dortluyu yaptirdim.sonuc bekliyorum ruyalarima giriyor hep.cok Üzgünüm
Dörtlü testi doktorunuz mu istedi? Ikili testten daha az guvenilirligi demişti bana doktorum. Icinizi ferah tutmaya çalışın, adı üstünde risk, inşallah en kisa zamanda cok güzel haberler alırsınız.
Ben ikili testi bile yaptırmadım, bir sıkıntı varsa da haberim yok. Allah hepimizin evladını sağlıkla versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…