2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ayrıntılı ultrason fiyatları iyi doktorlarda müthiş ya. Ben hiç unutmam hatta unutamam 2014 yılında bursa da bilson da 700 tl vermiştim. Saçının dibine kadar bakıyor o ayrı ama asgari ücrete yakın bir fiyattı.Güya benim 3 lü testim problemli çıkmıştı sakat olma olasılığı vardı gözüm görmemişti. Ayrıntılı ultrasona özel hastanelerde de bakıyorlar ama 20 dakikada falan bitiyor diye duymuştum bize 1 saate yakın bakmıştı.

Aynen katılıyorum. Bende ikili testi bile yaptırmadım. Bir şey varsa bile benim haberim yok.

Âmin canım inşallah

Benim de göğüs hassasiyetim devam ediyor özellikle sütyeni çıkarırken. Ama yorgunluk ve uyku hallerim geçti çok şükür kendimi gebelikten öncesi gibi enerjik hissediyorum. iştahım hala kapalı dün balık yaptım bir lokmadan sonra yiyemedim. Mide yanması oluyor bazı geceler. bi de bel ağrılarım var tahlil yaptıracağım böbreklerimin olduğu yerler ağrıyor özellikle ama enfeksiyon olsa idrar sırasında yanma falan da olurdu di mi?

bende 29 senedir hiç olmadığım kadar iyimserim benden beklenmeyen hareketler her şeye gülüp geçiyorum hayat boş eğlen coş modundayım resmen işyerinde bile durmadan gülüyorum ağrımı sızımı takmıyorum bebişim iyi olsun da ağlıcak sızlıcak depresyona girecek bir şey yok mucizem gelmiş bana gerisini düşünmem gayri ama şu balayı moduna bende girsem daha iyi olacak sevgi kelebeği olacağaım gibi geliyor bana

Sen hariç sen erkeği işaretlicen canım

canım tebrikler inşallah damat olduğunu da görürsün
Amiiiin canım allah razı olsun
Hayırlısıyla sağlıkla doğurursam bu kez 1 aylıkken hemen sünnetini yaptırcam erkek annelerine şiddetle tavsiye ederim oğlumda bilmiyordum bebek sünnetini şimdi kara kara düşünüyorum

erkek bebek anaları ben oğlumu hemen sünnet ettirmeyi düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? göbeğiyle bir iyileşir hem sıkıntı çekmem sonra zor olacak gibi geliyor bana
Aynı şeyi düşünüp yazmışız kesinlikle yaptır canım sünnetini sonrası düşüncesi bile zor
Psikolojisini hazırlamak falan sünnet sonrası sıkıntılar yoruyor beni

Şu balayı moduna ben ne zaman geçicem halsizliğim geçsin yeter bulantıya alıştım zaten artık. Enerjim hiç yok

Aynı şeyi düşünüp yazmışız kesinlikle yaptır canım sünnetini sonrası düşüncesi bile zor
Psikolojisini hazırlamak falan sünnet sonrası sıkıntılar yoruyor beni

ben 40 mevlüdüyle sünnet mevlüdünü bir arada çıkarırım diye bile düşündüm. düğün vs olursa da aklı erince olur gerçi pek sıcak bakmıyorum düğün işine ama çocuğum isterse yapabilirim anı olarak kalır. bende hazırlık vs hiç sevmiyorum bir sürü insan ağırla falan filan hiç bana göre değil

Senin gibi düşünüyorum canım
Ben maalesef düğün yapcam hiç istemiyorum ama eşim çok ısrarcı bi oğlum var bu en büyük hayallerimden birisiydi dedi bişey diyemedim bende

Kızlar yaa hani bizim sola yatmamiz lazım ya, ben mümkün olduğunca dikkat ediyorum buna, ama bi sure sonra artık solum ağrıyor sağa ya da sırt üstü yatmak istiyorum ama vicdan azabı çekiyorum o zaman da, acaba bebeğime bi zararı olur mu diye, siz bu durumu nasıl hallediyonuz? Daha doğuma 5 ay var ve şimdilik hafifiz, diğer aylar napcaz..

Senin gibi düşünüyorum canım
Ben maalesef düğün yapcam hiç istemiyorum ama eşim çok ısrarcı bi oğlum var bu en büyük hayallerimden birisiydi dedi bişey diyemedim bende

kendi düğünümde bin pişman oldum keşke yapmasaydım diye halamlar ayılıp bayılınca dul gibi nikahlamı evlencen diyince mecbur düğün yaptık ama safi zarar masraf çok şükür güzel oldu düğünüm beğenmemezlik vs olmadı ama bu işler bana göre değilmiş onu anlamıştım eşin istiyorsa yapacak bişi yok bakalım benimki ne diyecek o günler bir gelsinde hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…