2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben idrar yolu enfeksiyonunda en ufak bi yanma ve acı hissetmemistim. Hic bir sikayetim yoktu sadece rutin tahlilden çıkmıştı

erkek bebek anaları ben oğlumu hemen sünnet ettirmeyi düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? göbeğiyle bir iyileşir hem sıkıntı çekmem sonra zor olacak gibi geliyor bana
Ben de hemen yaptirmak istiyorum ama hemen ilk gune de guvenemiyorum. Ilk bebegim, benim dikislerim, acemilik, emmeye alışması vs.. Bir de sunnet telaşı girsin istemiyorum. Hersey yoluna girdikten sonra mesela 2 aylıkken falan yaptırmak istiyorum. Yegenlerim akillarinin erdigi bir yasta oldu ve cooook zorlandilar. Bilmeden olsun geçsin istiyorum

Bende öyle büyük organızasyonları sevmiyorum kalabalık gürültü düşüncesi bile beni benden alıyor
Ben bişeye karışmıcam kim istediyse herşeyini o yapsın ben kendimi oğlumu süslerim yeter

sezeryan mı olacaksın canım? hemen derken 10 gün olur 20 gün olur ama daha fazla geciktirmem sanırım hem acıyı hissetmiyorlar hem deri çok taze olduğundan çabuk iyileşiyor bunun avantajlarından yararlanmak istiyorum

2. Aydan önce yapılırsa anestezi verilmiyor fazla hareketli olmadıkları için 2 ayı geçerse anestezi oluyor ben o yüzden 1-1,5 aylık iken yaptırırım
ilk günlerde zaten yapılmıyor bebeğin rutin kontrolleri oluyor çünkü minicik bedenler 2 haftada ancak kendilerine gelebiliyorlar

Nasılsın canım Ne zaman öğreniyorsun cinsiyetini

Son zamanlardaki tasinma telasini saymaksak cok sukur iyiyim canim. Sen nasilsin. Persembe gunu randevum insallah gostermemezlik etmezde ogrenebilirim. Cunku artik ruyalarima girmeye başladı bi kafam rahatlasin istiyorum. Kizim ya da oglum diye sevecegim gunler gelsin rtik

Kolay gelsin canım çok yorma kendini dikkat et
Bişeycik kalmamış Perşembe'ye gösterir inşallah kuzun

Ben geldim kizlar bir kizim bir de oglum olacak allahin izniyle insallah Gozlerim doldu. Dunya bu kadar kotuyken ya bebislerime sahip cikamazsam diye icimden gecti Ilk kez bu kadar duygusalllastim. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun esirgesin tum kotuluklerden. Bu haftasonu tatile gidicez ondan sonraki hafta alisverislerine baslayacagim insallah.

kuzenimin oğlu doğduktan 2 saat sonra sünnet oldu canım ablamın oğluna da 6. ayında genel aneztezi dediler istemedi kaldı şimdi 2 yaşında aklı her şeye eriyor kara kara düşünüyor nasıl yaptıracağım diye ee birde cinsel organı keşfediyorlar altı değişince el oraya kaçıyor sünnet olunca daha zor dikişli yeri eller kanatır falanbakalım ne yapacaklar

canım hayırlısı olsun inşallah. hiç düşünme şimdi bunları ah o konulara girersek ben bir ara bayağı bayağı istemedim çocuk sahibi olmayı ama onlarsız da olmuyor inşallah bizim yavrularımız güzelleştirir bu dünyayı

Benimki planli bir hamilelik olmadi belki dusunsem cocuk sahibi olamazdim korkudan. Hayat cok kotu. Insanlar kotu. Bebeklerimi annemlerden baskasina birakamam. Calisan anne olmak zor. Insallah bizim yavrularimiz sagsalim buyusunler topluma faydali insanlar olsunlar

Sezeryan olacak gibi. Kuzenim dogum yapti,ertesi gun sunnet yaptırıp çıktı hastaneden. Tamamen anestezisiz, hic de sorun yasamadi, gobegiyle beraber iyilesti bir hafta içinde

Haha bende önceki randevularımda çikolata şekerli şeyler yedim ama bebişim hep uyuyordu dürterek uyandırmıştık. En son şehir dışındaydık işimiz uzadı 4 saatlik yoldan direk hastaneye gittik ben bitkindim , kesin oda öyle dedim ama kıpır kıpırdı:)

Hayırlısı, sağlıklısı olsun canım. Çok sevindim. Hem kız annesi hem erkek annesi olcaksın ikisinide tadıcaksın çok güzel çok sevindim ya

bir garip oblomov bende doğumdan sonra istiyorum sünneti inşallah. Niyetim hastaneden çıkarken yaptırmak ama belki ilk ay içinde de yaptırabilirim bilmiyorum. Sen fiyat sordunmu yenidoğan sünneti için?

bakalım doktorumuz nasıl yönlendirecek inşallah sorunsuz hallederizyok canım hiç sormadım daha doğrusu ona fırsat kalmadıdoğum zamanım belli olsun da hayırlısıyla o zaman sorarım

Sezeryan olacak gibi. Kuzenim dogum yapti,ertesi gun sunnet yaptırıp çıktı hastaneden. Tamamen anestezisiz, hic de sorun yasamadi, gobegiyle beraber iyilesti bir hafta içinde

ay ne güzel benimde istediğim 2si bir arada çıksın ama bakalım doktorumuz ne diyecek.

ay ne güzel benimde istediğim 2si bir arada çıksın ama bakalım doktorumuz ne diyecek.[/QUOTE]

Memorial sislide oldu. Iyi bir hastane, bi sakıncası olsa yapmazlardi sanırım. Yine de ilk gun benim için korkutucu. Daha memeyi bile tutamaz, neyle teskin olacak yavrum. Azıcık hayata, bana, nefes almaya alistiktan sonra olsun isterim.
Bir arkadaşım da yeni dogan sunneti yaptırdı. Malesef derisi tekrar buyudu. Su an 3 yaşında ve tekrar sunnet olacak. Az görülen birseymis ama neticede ihtimal.
Ama akli eren cocuk cok zorlaniyor, açıp bakiyor, bandajlari cikarmak istiyor, elliyor, herseyden önemlisi kafasına takıyor. Hic bilmiyorken olsun bitsin çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…