2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aynı ben ne zaman uyansam kendimi düz buluyorum gece kendimi sola döndürdükçe de uykum dağılıyor dra gidince sorcam uyku hali naptığımızı bilmiyoruz ki

Hayırlısı, sağlıklısı olsun canım. Çok sevindim. Hem kız annesi hem erkek annesi olcaksın ikisinide tadıcaksın çok güzel çok sevindim ya
Evet canim bebislerden sonra dukkani kapatirim heralde iki tanesine bakip buyutsek yeter rabbim saglik versin de
Sizinki belli mi

ben meme vs olayını şimdiden gözümde büyütmek istemiyorum bence sende düşünme onlar herşeyi bilip çıkıyorlar koy memenin üstüne ucu varsa bulupta yakalıyorlar çok güzel videolar var ağzıyla arayım buluyor keretalar ama ucu yoksada c şeklinde memeyi tutup ağzına verdin mi de tutuyorlar illa uca da gerek yok sonradan çıkıyor zaten çok biliyonda mı yazıyon dersen izlediğim videolarla cesaret topluyorum yoksa o nasıl olacak bu nasıl olacaklarla bilinç altı kötüye hazırlıyor kendini ve gerçekten her şey kötü oluyor iyi düşüjnelim iyi olsun

Ya farklı bir yöntem olur sağol bu akşam deneyeyim bi yoksa korkuyorum bebeğe zarar gelmesinden
kendine gelip hemen toparlanma imkanın varsa olacağını sanmıyorum ama ben bir ara abartıp nasıl yattıysam öyle kalkmaya başlamıştım pozisyonumda hep sırt üstüydü büyüyorlar artık mecbur dikkat edeceğiz

ÖYLE Bİ BULUYORLAR ki ben oğlanı memeden ayıracağım zaman bant yapıştırmıştım uykuda bantı söküp emiyordyu dana 3.5 yaşına kadar emdi

Çok sevindim canım :) çift yumurtanın güzelliği ikisini de tadıyorsun. Sağlıkla gelsinler inşallah.

Benimde senin gibi ikizlerim vardı fakat biri gelişemediği için düştü ama biri benimle kaldı. Oda gönlümden geçen oldu. Prensesim
Allah bagislasin canim benim de gebeligimin basindan beri lekelenmem vardi progestan igne vuruldum. Keselerden biri kaybolabilir demislerdi. Ismini dusundunuz mu kiz isimleri cok guzel cok cesitli erkek isimleri o kadar farkli degil :))

Evet olumlu düşünmemiz lazım. Kayinvalidem sürekli acıklı hikayeler anlatıyor. Bebegini doguma 1 hafta kala karninda kaybetmis. Eşim tek damla anne sutu kabul etmemis. Vs vs.. Sanki benim çocuğum da oyle olsa mutlu olacakmis gibi anlatıyor. Ay bilmiyorum kafamda hep en kotuler canlanıyor

Allah bagislasin canim benim de gebeligimin basindan beri lekelenmem vardi progestan igne vuruldum. Keselerden biri kaybolabilir demislerdi. Ismini dusundunuz mu kiz isimleri cok guzel cok cesitli erkek isimleri o kadar farkli degil :))
Kız olursa isim olayı bendeydi zaten. İlk okul dönemlerimden beri aklımda hep kızım olursa Merih ismini koyarım düşüncesi vardı. Ve değişmedi de bu düşüncem. Allah'ın izniyle prensesimin adını Merih koyucaz. Gerçi iki isim koyucam Nazlı Merih ( Nazlı kendi annemin ismi)

Merih cok orjinal bir isim hic duymamistim gezegen ismiymis nazli da cok hos :)

sakın sakın aman dinleme duyma senin başına gelen benim başıma da gelecek diye bir şey yok de hayatta kötü şeyler elbet oluyor ama sürekli kötüyü düşünmekte kötüyü beraberinde getiriyor olmayacağı varsa da oluyor boşver canım. Ben aynı tavrı lohusalıkta da sürdürmeyi düşünüyorum kulaklarımı olumsuza tıkıyorum en güzeli bu bence

6 yaşında canım zeytinyağı Önerini mutlaka denicem
Özellikle de pansuman sargisini açarken zeytinyağı ile yumuşatıp açın canım yoksa sargı oraya yapışıp canını acitabiliyor

utkumuz canım iki kadın hormonu bi araya geldiği için göğüs hassasiyeti çok fazla oluyormuş ki bence zaten senin ki prenses
İnsalalh canım benim.

erkek bebek anaları ben oğlumu hemen sünnet ettirmeyi düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? göbeğiyle bir iyileşir hem sıkıntı çekmem sonra zor olacak gibi geliyor bana
İki oğlan annesi olarak deneyimimi paylasayim canım.buyuk oğlum 5 aylıkken sünnet yaptirmistik öncesinde yaptıracaktık göbek fitigi vardı geçmesini bekleyin geçer demişti doktor,gecmezse sünneti de aradan çıkarırız demişti bekledik geçti çok şükür.5 aylıkken sünnet oldu.tam hareketlenmeye başladığı için baya zorlandik,emeklemek istiyordu kucakta durmuyordu bizi çok yormusti o süreç.
Küçük oğlum 31 gunluktu sünnet olduğunda.hic farketmedi canı yanmadi.biz de rahat ettik haliyle.cok ta çabuk iyileşti 2-3 günde.40 mevludunde onu da aradan çıkartmış olduk hem.tavsiyem ne kadar erken yaptirirsaniz o kadar rahat edersiniz kızlar.sunnet konusunda geçen zaman hem sizin hem bebeğinizin aleyhine isliyor
Bu arada genel anestezi yerine lokal anestezi tercih edin derim zararları genele göre daha az.

ay ne güzel benimde istediğim 2si bir arada çıksın ama bakalım doktorumuz ne diyecek.

Memorial sislide oldu. Iyi bir hastane, bi sakıncası olsa yapmazlardi sanırım. Yine de ilk gun benim için korkutucu. Daha memeyi bile tutamaz, neyle teskin olacak yavrum. Azıcık hayata, bana, nefes almaya alistiktan sonra olsun isterim.
Bir arkadaşım da yeni dogan sunneti yaptırdı. Malesef derisi tekrar buyudu. Su an 3 yaşında ve tekrar sunnet olacak. Az görülen birseymis ama neticede ihtimal.
Ama akli eren cocuk cok zorlaniyor, açıp bakiyor, bandajlari cikarmak istiyor, elliyor, herseyden önemlisi kafasına takıyor. Hic bilmiyorken olsun bitsin çok istiyorum[/QUOTE]
BENDE AYNI DÜŞÜNÜYORUM. İlk günler zor bizde ameliyatlı olacağız yorgun, gergin birde sünnet pansuman işi yok göbeği ne zaman düşecek. Ben oğlumu 1 yaşında yaptırmıştım bir problem yaşamadım aslında 8 aylık olsaydı o zaman yürümüyordu daha bile kolay olabilirdi.

erken yaptıran kimseden şikayet duymadım verdiğim karar doğru sanırım sizlerden de olumlu cevaplar alınca seviniyorum Rabbim o günleri gösterir inşallah Ablamın oğlu için doktor lokal olmaz genel olcak demiş 6 aylıktı acaba çok hareketli olduğundan mı anlamadım gerçi isim yapmış sünnetçiler var biraz pahalı ama araya küçük paravan gibi bir şey koyuyorlar bebeğe bakan tarafında oyuncaklar oluyor çocuk oyuncakla oynarken kesip bitiriyorlar bizimkine artık öyle bir şey de olur mu bilemiyorum 2 yaşına girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…