- 31 Ağustos 2016
- 572
- 578
- 23
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #14.301
Aynı ben ne zaman uyansam kendimi düz buluyorum gece kendimi sola döndürdükçe de uykum dağılıyor dra gidince sorcam uyku hali naptığımızı bilmiyoruz kiKızlar yaa hani bizim sola yatmamiz lazım ya, ben mümkün olduğunca dikkat ediyorum buna, ama bi sure sonra artık solum ağrıyor sağa ya da sırt üstü yatmak istiyorum ama vicdan azabı çekiyorum o zaman da, acaba bebeğime bi zararı olur mu diye, siz bu durumu nasıl hallediyonuz? Daha doğuma 5 ay var ve şimdilik hafifiz, diğer aylar napcaz..
Aynı ben ne zaman uyansam kendimi düz buluyorum gece kendimi sola döndürdükçe de uykum dağılıyor dra gidince sorcam uyku hali naptığımızı bilmiyoruz ki
Evet canim bebislerden sonra dukkani kapatirim heraldeHayırlısı, sağlıklısı olsun canım. Çok sevindim. Hem kız annesi hem erkek annesi olcaksın ikisinide tadıcaksın çok güzel çok sevindim ya
Ya farklı bir yöntem olur sağol bu akşam deneyeyim biben bacak arama yastık alıyorum ona sarılıp yatarak çözüm buldum deneyebilirsin canım
ben meme vs olayını şimdiden gözümde büyütmek istemiyorum bence sende düşünme onlar herşeyi bilip çıkıyorlar koy memenin üstüne ucu varsa bulupta yakalıyorlar çok güzel videolar var ağzıyla arayım buluyor keretalarMemorial sislide oldu. Iyi bir hastane, bi sakıncası olsa yapmazlardi sanırım. Yine de ilk gun benim için korkutucu. Daha memeyi bile tutamaz, neyle teskin olacak yavrum. Azıcık hayata, bana, nefes almaya alistiktan sonra olsun isterim.
Bir arkadaşım da yeni dogan sunneti yaptırdı. Malesef derisi tekrar buyudu. Su an 3 yaşında ve tekrar sunnet olacak. Az görülen birseymis ama neticede ihtimal.
Ama akli eren cocuk cok zorlaniyor, açıp bakiyor, bandajlari cikarmak istiyor, elliyor, herseyden önemlisi kafasına takıyor. Hic bilmiyorken olsun bitsin çok istiyorum
kendine gelip hemen toparlanma imkanın varsa olacağını sanmıyorum ama ben bir ara abartıp nasıl yattıysam öyle kalkmaya başlamıştım pozisyonumda hep sırt üstüydü büyüyorlar artık mecbur dikkat edeceğizYa farklı bir yöntem olur sağol bu akşam deneyeyim biyoksa korkuyorum bebeğe zarar gelmesinden
ben meme vs olayını şimdiden gözümde büyütmek istemiyorum bence sende düşünme onlar herşeyi bilip çıkıyorlar koy memenin üstüne ucu varsa bulupta yakalıyorlar çok güzel videolar var ağzıyla arayım buluyor keretalarama ucu yoksada c şeklinde memeyi tutup ağzına verdin mi de tutuyorlar illa uca da gerek yok sonradan çıkıyor zaten çok biliyonda mı yazıyon dersen izlediğim videolarla cesaret topluyorum yoksa o nasıl olacak bu nasıl olacaklarla bilinç altı kötüye hazırlıyor kendini ve gerçekten her şey kötü oluyor iyi düşüjnelim iyi olsun
Çok sevindim canım :) çift yumurtanın güzelliği ikisini de tadıyorsun. Sağlıkla gelsinler inşallah.Ben geldim kizlar bir kizim bir de oglum olacak allahin izniyle insallahGozlerim doldu. Dunya bu kadar kotuyken ya bebislerime sahip cikamazsam diye icimden gecti Ilk kez bu kadar duygusalllastim. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun esirgesin tum kotuluklerden. Bu haftasonu tatile gidicez ondan sonraki hafta alisverislerine baslayacagim insallah.
evet canım, kalsiyum, magnezyum, vitamin d3 içeriyor.osteocare kalsiyum magnezyum takviyesi vitamin değil diye biliyorum
Benimde senin gibi ikizlerim vardı fakat biri gelişemediği için düştü ama biri benimle kaldı. Oda gönlümden geçen oldu. PrensesimEvet canim bebislerden sonra dukkani kapatirim heraldeiki tanesine bakip buyutsek yeter rabbim saglik versin de
Sizinki belli mi
Allah bagislasin canim benim de gebeligimin basindan beri lekelenmem vardi progestan igne vuruldum. Keselerden biri kaybolabilir demislerdi. Ismini dusundunuz mu kiz isimleri cok guzel cok cesitli erkek isimleri o kadar farkli degil :))Benimde senin gibi ikizlerim vardı fakat biri gelişemediği için düştü ama biri benimle kaldı. Oda gönlümden geçen oldu. Prensesim
Sagol canim senin de prenseslerin saglikla gelsin insallah. 2 tane cocuk yeter bize. Daha da hamile kalmam heralde :) gozum korktu.Çok sevindim canım :) çift yumurtanın güzelliği ikisini de tadıyorsun. Sağlıkla gelsinler inşallah.
Evet olumlu düşünmemiz lazım. Kayinvalidem sürekli acıklı hikayeler anlatıyor. Bebegini doguma 1 hafta kala karninda kaybetmis. Eşim tek damla anne sutu kabul etmemis. Vs vs.. Sanki benim çocuğum da oyle olsa mutlu olacakmis gibi anlatıyor. Ay bilmiyorum kafamda hep en kotuler canlanıyorben meme vs olayını şimdiden gözümde büyütmek istemiyorum bence sende düşünme onlar herşeyi bilip çıkıyorlar koy memenin üstüne ucu varsa bulupta yakalıyorlar çok güzel videolar var ağzıyla arayım buluyor keretalarama ucu yoksada c şeklinde memeyi tutup ağzına verdin mi de tutuyorlar illa uca da gerek yok sonradan çıkıyor zaten çok biliyonda mı yazıyon dersen izlediğim videolarla cesaret topluyorum yoksa o nasıl olacak bu nasıl olacaklarla bilinç altı kötüye hazırlıyor kendini ve gerçekten her şey kötü oluyor iyi düşüjnelim iyi olsun
Kız olursa isim olayı bendeydi zaten. İlk okul dönemlerimden beri aklımda hep kızım olursa Merih ismini koyarım düşüncesi vardı. Ve değişmedi de bu düşüncem. Allah'ın izniyle prensesimin adını Merih koyucaz. Gerçi iki isim koyucam Nazlı Merih ( Nazlı kendi annemin ismi)Allah bagislasin canim benim de gebeligimin basindan beri lekelenmem vardi progestan igne vuruldum. Keselerden biri kaybolabilir demislerdi. Ismini dusundunuz mu kiz isimleri cok guzel cok cesitli erkek isimleri o kadar farkli degil :))
Merih cok orjinal bir isim hic duymamistim gezegen ismiymis nazli da cok hos :)Kız olursa isim olayı bendeydi zaten. İlk okul dönemlerimden beri aklımda hep kızım olursa Merih ismini koyarım düşüncesi vardı. Ve değişmedi de bu düşüncem. Allah'ın izniyle prensesimin adını Merih koyucaz. Gerçi iki isim koyucam Nazlı Merih ( Nazlı kendi annemin ismi)
Evet olumlu düşünmemiz lazım. Kayinvalidem sürekli acıklı hikayeler anlatıyor. Bebegini doguma 1 hafta kala karninda kaybetmis. Eşim tek damla anne sutu kabul etmemis. Vs vs.. Sanki benim çocuğum da oyle olsa mutlu olacakmis gibi anlatıyor. Ay bilmiyorum kafamda hep en kotuler canlanıyor
Özellikle de pansuman sargisini açarken zeytinyağı ile yumuşatıp açın canım yoksa sargı oraya yapışıp canını acitabiliyor6 yaşında canım zeytinyağı Önerini mutlaka denicem
İnsalalh canım benim.utkumuz canım iki kadın hormonu bi araya geldiği için göğüs hassasiyeti çok fazla oluyormuş ki bence zaten senin ki prenses
İki oğlan annesi olarak deneyimimi paylasayim canım.buyuk oğlum 5 aylıkken sünnet yaptirmistik öncesinde yaptıracaktık göbek fitigi vardı geçmesini bekleyin geçer demişti doktor,gecmezse sünneti de aradan çıkarırız demişti bekledik geçti çok şükür.5 aylıkken sünnet oldu.tam hareketlenmeye başladığı için baya zorlandik,emeklemek istiyordu kucakta durmuyordu bizi çok yormusti o süreç.erkek bebek anaları ben oğlumu hemen sünnet ettirmeyi düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? göbeğiyle bir iyileşir hem sıkıntı çekmem sonra zor olacak gibi geliyor bana
ay ne güzel benimde istediğim 2si bir arada çıksın ama bakalım doktorumuz ne diyecek.
Sağol canım. Çok içime siniyor isimler. Merih mars demekti sanırımMerih cok orjinal bir isim hic duymamistim gezegen ismiymis nazli da cok hos :)
Özellikle de pansuman sargisini açarken zeytinyağı ile yumuşatıp açın canım yoksa sargı oraya yapışıp canını acitabiliyor
İnsalalh canım benim.
İki oğlan annesi olarak deneyimimi paylasayim canım.buyuk oğlum 5 aylıkken sünnet yaptirmistik öncesinde yaptıracaktık göbek fitigi vardı geçmesini bekleyin geçer demişti doktor,gecmezse sünneti de aradan çıkarırız demişti bekledik geçti çok şükür.5 aylıkken sünnet oldu.tam hareketlenmeye başladığı için baya zorlandik,emeklemek istiyordu kucakta durmuyordu bizi çok yormusti o süreç.
Küçük oğlum 31 gunluktu sünnet olduğunda.hic farketmedi canı yanmadi.biz de rahat ettik haliyle.cok ta çabuk iyileşti 2-3 günde.40 mevludunde onu da aradan çıkartmış olduk hem.tavsiyem ne kadar erken yaptirirsaniz o kadar rahat edersiniz kızlar.sunnet konusunda geçen zaman hem sizin hem bebeğinizin aleyhine isliyor
Bu arada genel anestezi yerine lokal anestezi tercih edin derim zararları genele göre daha az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?