2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

ayyyy gözün aydın sağlıkla gelsinler inşallahh:) erkek hissediyorum demiştim azıcık bilmişim:))

Ayyy kızlar ya maşallah hepimize daha dün bebeklerimiz tutundumu gebelik devam edecek mi kafamız da milyon tane korku filmi senaryoları varken
Çok şükür şimdi cinsiyetlerini isimlerini konuşur olduk
Çok çabuk geçiyor günler. Doğum sonrası tecrübelerimizi paylaştığımız günler de gelecek. Bir an önce doğsun istiyorum bebişim

Canım dediğin gibi arada paravan tarzı bisi oluyor bebeği oyaalrken sünnet yapılıyor.genel anestezi doktorun işine geliyor açıkçası sünneti yapması kolay oluyor diye,bebeğin kıpırdama riski yok fln.bir de en önemlisi sünneti çocuk cerrahları ya da üroloji doktorları yapıyor ama benim tavsiyem sünnet konusunda sıradan bir genel cerrahi fln gitmek yerine gerçekten isim yapmış doktorlara ya da sünnetçilere yaptırmanız.o kişiler bu işi gerçekten daha iyi bilip yapıyorlar.

Yok Canm eşime diyorum düzelt beni diye o benden ağır uyuyor şimdiden alışmalıyım diyorum ama işte düz uyandıkça üzülüyorum, senin yöntemini deneyeceğim başka fikri olan özellikle ilk gebeliği olmayan arakadaşlardan uygulamaya açığız, paylaşsınlar bizimle

Çok çabuk geçiyor günler. Doğum sonrası tecrübelerimizi paylaştığımız günler de gelecek. Bir an önce doğsun istiyorum bebişim
Açıkçası çalışmama da rağmen bana hiç geçiyor gibi gelmiyor.
Aslında geriye dönüp baktığımda 'ne çabuk geçmiş' diyorum. İleriye baktığımda 'zaman hiç geçmiyor ne zaman büyücezde doğucaz daha kasıma çok var' diyip ağlanıyorum.

Des
Amin cok teşekkür ederim rabbim hepimizin bebislerine saglik versin dortluyu ben istedim ikilide sikinti cikinca detaylida usgde bir sorun gorunmedi.kizlar bir daha cocuk sahibi olursam bu testleri taptirmicam zaten acemilige geldi ilk bebek neolursa yapacak bsy yok cunku sadece sikinti veriyor sonuc

Konuyu çok merak ettim bu yatma pozisyonlarınızı ne için ayarlamaya çalışıyorsunuz.

Ayyy kızlar ya maşallah hepimize daha dün bebeklerimiz tutundumu gebelik devam edecek mi kafamız da milyon tane korku filmi senaryoları varken
Çok şükür şimdi cinsiyetlerini isimlerini konuşur olduk

şükürler olsun bu günleri gördük inşallah koca göbekli ah oram vah buram dediğimiz günlerde gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…