2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
neden sola yatmamiz gerekiyomus ben hic duymadim? Merak ettim simdi... Bende genelde sagya yatiyorum

Ben tamamen yüzüstü yatıyorum. Doktora söyledim, 20.haftaya kadar istediğin gibi yatabilirsin dedi. Sonrasinda bebek büyüdüğü için bizim organlarimiza baski yapıyor. Bu yuzden bebege oksijen gitmesi ve bizim de organlarimiza baski olmamasi için en sağlıklı şekil sola yatmak. Ama doktorum bana 20.haftadan sonra azar azar dikkat etsen yeter dedi. Simdi istediğim gibi yatıyorum. Sonra zaten sikilacagim sola yatmaktan, erkenden sikilmak istemiyorum

Kolay gelsin canım çok yorma kendini dikkat et
Bişeycik kalmamış Perşembe'ye gösterir inşallah kuzun
Sagol canim sanada Allah kolaylik versin. Dikkat et kendine.

Ayyy masallah senin cift yumurtamiydi. En guzeli olmus biri kiz biri erkek. Bir kerede 2 cocuk sahibi olarak kurtulursun insallah..hayirli saglikliolsunlar canim.

ÖYLE Bİ BULUYORLAR ki ben oğlanı memeden ayıracağım zaman bant yapıştırmıştım uykuda bantı söküp emiyordyu dana 3.5 yaşına kadar emdi

Ahhh ahhh valla bulamayan bulamiyo benim gogusler kafam kadar olunca uclar gomulduydu icine. Yavrucak 3 gun ememedi. C sekliymis soyleymis boyleymis neler denemedim. Mama vermeyecem diyede inat ettiydim. Careyi en son silikon ucta bulduydum. 1 haftaya kadar uclar cikti normale donduyduk:))(

neden sola yatmamiz gerekiyomus ben hic duymadim? Merak ettim simdi... Bende genelde sagya yatiyorum

Bende sola yatılması gerektiğini okudum ama sağa yatmanın zararlı olduğu yazmıyordu

bebeğe kan taşıyan damarlar sağ tarafta canım o nedenle sola yatmamız gerekliymiş ve ne kadar erken başlarsak o kadar çabuk alışıyor vücut gerçi ona da alışmak denirse

Konuyu çok merak ettim bu yatma pozisyonlarınızı ne için ayarlamaya çalışıyorsunuz.
Düz yatıldığında özellikle son aylarda Allah korusun bebeğe kordonu dolanma riski artıyormuş sola yattığımızda bebeği besleyen kan damarları ona yöneliyor ve beslemeye devam ediyormuş sağa yatmak ile ilgili çok olumsuz bir şey yok ama sağa yattığımızda bu kan dolaşımı sağa kayıyor bebeğe çok yararı olmayabiliyormuş, dilim döndüğünce anlattım Canm bende hep düz yatıyorum işte sıkıntı yani

sıkılmak değilde erkenden alışmak olarak görsen sonrasında zorlanabilirsin zira tek bir tarafa yatmak gerçekten zor ben yüz üstü hiç yatmadım öğrendiğimden bu yana psikolojik sanırım yüz üstü dönmedim bilehalbuki en rahat ettiğim uyuma şekliydi oh bacaklarımı da açıyordum yayıla yayıla

içe gömülü olanlarda şıringayla çekmeyi öneriyorlar benim biri gömük bakalım ben ne yapacağım

Evet canim ben de oyle dusunuyorum 2 tane cocuk yeter bize anca buyuturuz zaten :)) sagol canim hepimizin kuzulari saglikla gelsinler insallah.

Yaw kizlar bulantilarim gecmiyiii ben napacam bilmiyorum. Yemek yiyemiyorun yediklerimde hep zorla :\ 3 ay gecsin duzelir dediler haniiiii

Yaw kizlar bulantilarim gecmiyiii ben napacam bilmiyorum. Yemek yiyemiyorun yediklerimde hep zorla :\ 3 ay gecsin duzelir dediler haniiiii
Bende hiç geçmicek sanıyordum ama geçmesede en azından hafifliyor. Bünyeden bünyeye çok fark ediyor. Bazısı hiç çekmiyor bazısı 4-5 ay bazısı 9 ay. Allah yardımcımız olsun. Çok zorlandığım günlerde ilaç kullandım.

Ah kiyamam ya ben doktora gidip açlıktan ağlıyorum demistim. Kendini zorlama yiyemiyorsan yeme dedi hep. Ama 13.haftayla beraber geçti. Asla geçmeyecek sanmıştım. Istahsizlik biraz devam ediyor, et yumurta vs yiyemiyorum ama istifalar tamamen bitti. Sizin de bitecek cok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…