2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yatış pozisyonu konuşulmuş. Ben oğlumda doktoruma sormuştum. Yüzüstü kesinlikle yatma, sırt üstü de karnını gererek yatma yeter demişti. Sağ ya da sola dönerek hangisinde rahat ediyorsan yatabilirsin demişti. Hastanede yattığım dönemde yan yatamıyordum, bir kolumda serum diğer kolumda cihaza bağlı birşey vardı. Hemşireler yastık getirmişti, bacaklarımın altına kalçalarıma doğru yastığı koymuştuk. Karnım gerilmiyordu o şekilde. 1 hafta boyunca öyle yatmıştım.
Şimdi de bir yastığımı hamile yastığı gibi kullanıyorum :) ya bacaklarımın altına koyuyorum karnımı germeden sırtüstü yatıyorum, ya da yastığı bacaklarımın arasına alıp cenin pozisyonunda yan yatıyorum. Kendi kendime dönmüyorum ben ama mesela bazengece kolum uyuşmuş oluyor. Sinir sıkışması problemi olan varsa onlar da sürekli bir tarafın üzerine yatınca uyuşuyordur belki. Ben o uyuşmanın acısına kalkıyorum o zaman da ya öteki tarafıma dönüp yatıyorum ya da dediğim şekilde sırt üstü yatıyorum. Açıkcası ben bu konuda rahat olma taraftarıyım. İlla sola yatmak zorunda olsaydık hepimizin doktoru mutlaka uyarırdı diye düşünüyorum.

çalışan analar öğlen yemeğinden ne kadar süre sonra acıkıyorsunuz ben bu saatlerde tost yemeden duramıyorum süt meyve falanda tutmuyor
Meyve iyice kazindiriyor bir kac ceviz badem yiyebilirsiniz. Yaban mersini vs gibi kuru meyveli yogurt olabilir. Kepek veya tam tahilli ekmekten tost da olur, en yogun kalsiyum kaşarda var.

çalışan analar öğlen yemeğinden ne kadar süre sonra acıkıyorsunuz ben bu saatlerde tost yemeden duramıyorum süt meyve falanda tutmuyor
Bende senin gibiyim canım. öğle yemeğini saat kaçta yersem yiyim bu saatlerde falan mutlaka bir tostta olsa yemek zorundayım. Çok acıkıyorum.
Bu saatte yiyip 1 saat sonra cıkınca yine yiyorum orası ayrı

Bende senin gibiyim canım. öğle yemeğini saat kaçta yersem yiyim bu saatlerde falan mutlaka bir tostta olsa yemek zorundayım. Çok acıkıyorum.
Bu saatte yiyip 1 saat sonra cıkınca yine yiyorum orası ayrı

Valla eve gidip yine yeme yapıp gömülcem çok acıkıyorum bu aralar ve yedikten sonrada biraz bulantım oluyor elim ayağım titriyor açlıktan resmen

Valla eve gidip yine yeme yapıp gömülcem çok acıkıyorum bu aralar ve yedikten sonrada biraz bulantım oluyor elim ayağım titriyor açlıktan resmen
Valla aynıyız canım ben yemekte yapmıyorum o kadar uzun süre dayanamıyorum yumurta kır onu yap bunu yap ne bulursam gömüyorum.

Valla aynıyız canım ben yemekte yapmıyorum o kadar uzun süre dayanamıyorum yumurta kır onu yap bunu yap ne bulursam gömüyorum.

valla bende 1 haftadır yapmıyorum nerdeyse bugün yapmam lazım artık :) evde çocuk olunca olanalrı yedik şimdiye kadar ramazan diye çağırıyorlar hep hergün biri çağırsa keşke bugün bi kaç çeşit yapmam lazım mutfak beni bekler rabbim yardımcımız olsun

beni de çağıran olsa keşke kayınvalidem başka işte çalışırken ne güzeldi hep ondaydım gerçi ozaman yakın oturuyorduk ah ah hamileliğime denk gelseydi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…