2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
beni de çağıran olsa keşke kayınvalidem başka işte çalışırken ne güzeldi hep ondaydım gerçi ozaman yakın oturuyorduk ah ah hamileliğime denk gelseydi ya
Bu konuda çok şanslıyım iki tarafada yakınım. Her gün gitsek mutlu olurlar. İşin güzel tarafı yengemlere abimlere görümcemlere herkese çok yakınım. Hergün birine davet ettircem kendimi

Bu konuda çok şanslıyım iki tarafada yakınım. Her gün gitsek mutlu olurlar. İşin güzel tarafı yengemlere abimlere görümcemlere herkese çok yakınım. Hergün birine davet ettircem kendimi
Haha süpermiş. Bizim tüm soy sop sülale iki tarafında İstanbulda. Biz ediyle büdü iş icabı farklı şehirdeyiz ailelerden. Ama Allahtan eşim biraz erken geliyor ramazanda da yemekleri yapıor.

BENİMDE İLK 3 AY BERBATTI ŞİMDİ İSTİFRALAR BİTTİ AMA BULANTILAR DEVAM EDİYOR maalesef geçecek inşallah

Insallah gecer kizlarr vallahi kizimda hic bilmiyordum boyle seyler ama bu erkekmis ve daha sipa gelmeden beni perisan etti. Direniyorummm Allah saglikla afiyetle gemlerini nasip etsin insallahh bunlarda gececekkk inaniyorummm inanmak istiyorum :)))

erkek bebek anaları ben oğlumu hemen sünnet ettirmeyi düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? göbeğiyle bir iyileşir hem sıkıntı çekmem sonra zor olacak gibi geliyor bana

Aynı şeyi düşünüp yazmışız kesinlikle yaptır canım sünnetini sonrası düşüncesi bile zor
Psikolojisini hazırlamak falan sünnet sonrası sıkıntılar yoruyor beni

Bizde oğlusu 1,buçuk yasinda sunnet ettirdik kasik fıtığı vardı kuzumda doktorlar ameliyat olmuşken sünnet de edelim dediler tamam dedik bilseydim daha çok küçükken ettirirdim cunku oğlum beni artık tanıyordu ve benden alıp ameliyathaneye götürdüklerindeki aglayisi beni mahvetmisti çok zordu çok ve pansuman yapayım kremlerini sureyim falan izin vermiyordu hiç zor geçti yani..en iyisini siz yapıyorsunuz bence kizlar bir oğluşum daha olursa ilk 1 ay içinde düşünürüm sünneti

Kizlar bugun 3lu test yapildi sonucu 3 gun sonra alicam ama ultrasonda fl olculdu 16+3hafta 2.15cm cikti bacak kemigi yani. Kafasi bpd 3.84cm cikti 17+5 hafta ile uyumlu. Bu kotu bisey mi dr bsy demedi ? Ikili testim cok iyiydi bakalm 3lu ne alemde olacak...

Maşallah canım tebrik ederim, ne kadar şanslısın hem kız hem erkek anası olacaksın.. Ben de zamanında çok düşünürdüm senin gibi ama şöyle düşün, biz ah 90lar ne guzeldi diyoruz, bizden öncekiler ah 80ler diyo, hep bi eskiye özlem var.. Biz büyüdük çocuk sahibi bile oluyoruz, inşallah bizim yavrularımız da güzel hayatlar yasicaklar..

Aynı ben ne zaman uyansam kendimi düz buluyorum gece kendimi sola döndürdükçe de uykum dağılıyor dra gidince sorcam uyku hali naptığımızı bilmiyoruz ki
Benim de randevum yarın, ilk soracağım bu olcak..

neden sola yatmamiz gerekiyomus ben hic duymadim? Merak ettim simdi... Bende genelde sagya yatiyorum
Tatlım ben biraz geç cevaplayabildim, arkadaşlar sebebini açıklamış.. Şimdiye kadar sıkıntı yok da bundan sonra dikat edilmesi gerekiyor sanırım.. Yarın doktoruma sorunca buraya yazıcam..

İnternette biraz baktım. Titreşim yaşayan çok var. Sebebine irkilme falan demişler. İrkilme olabilir mi acaba neyden irkiliyorlar ki
Valla şu zamanlar niye oluyor bilmiyorum ama irkilme kısmına katılıyorum canım minnaklar korkularını öyle belli ediyorlar bence :)

Kızlar selam dün gece uyurken sol kasığımda seyirme hissettim 2 3 sn birşeydi. Bebeği hissetmiş olabilirmiyim

Arkadaşlar sola yatmak lazım ya ben cozum buldum bende ise yarıyor umarım sizde de ise yarar bacağınızın arasına resimdeki gibi yumuşak bir yastık koyun ve sola dönüp yatınca sabah ayni pozisyonda oluyor insan

Eklentiler

• IMG_4052.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 56
Bi sorun olsa bacak ölçümünde doktor söylerdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…