2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
selam kizlar. bugun dr randevum vardi cinsiyet erkek gibi dedi hop hop hopluyordu bacaklari kapatti heptam goremedik cinsiyeti 1 kizim var bide oglum olacak sanirim
Oh ne güzel. Bende şafak sayıyorum son 15 gün inşallah bu defa öğrenirim cinsiyetini.

Ayyy kızlar ya maşallah hepimize daha dün bebeklerimiz tutundumu gebelik devam edecek mi kafamız da milyon tane korku filmi senaryoları varken
Çok şükür şimdi cinsiyetlerini isimlerini konuşur olduk
aaaa canim tskler yeni gordum ve cok duygulandim ismi tabloya eklemissin

Uzun süre bir tarafima yatıp sonra diğer tarafa dönünce 30 saniye kadar bi gariplik oluyor karnimda. Gerinme gibi, hafif bi baski gibi. Acaba bebeğim yer mi değiştiriyor? 14.haftayim ilk hamileligim, çok erken biliyorum ama hissetmek istiyorum ❤

canım bebişin değilse bile oymuş gibi sevin bence onlar bizim mutluluk kaynaklarımız nerelerden nerelere geldik az kaldı 20. haftada zaten tam hissedeceğiz bende hissediyorum diyorum ama belki değil bilemiyorum acemilik olduğundan acabalar oluyor ama ben evde bişi yiyince ay bebişim oynadı bak sevdi bol bol yiyeyim diyorumhareket eden belkide gaz bilemiyorum

O gerilme bende de oluyor ama bebeğin yer değiştirdiğini bilmiyorum belkide pıt pıt diye bişey hissediyorum bazende içimde küçük birsey dönüyor sanki cok nadir oluyor ama sanileyik falan oluyor

Canim ilk trimester bitiş kilom 70. İsmine Hüseyin olacak inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…