2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Eskisi kadar şiddetli olmasada hala devam ediyor. Koku hassasiyeti çok arttığı için her kokudan etkilenip öğürmeye falan başlıyorum. Özellikle akşamları ve geceleri.
Allah yardımcin olsun canım ya. Bir kaç hafta çektim.hiç bitmeyecek sandım. Sinirden ağladığımi bilirim. Tez zamanda geçer inşallah

Kizlar 16 haftaya girdim internette hep sol tarafa yatilmasi gerekiyor kesinlikle yuz ustu yatilmasin yaziyor bende encok saga ve hep uyandigim zaman kendimi yuz ustu yatmis uyaniyorum bebege kan dolasimi az gidiyormus ve ben hollandada yasiyorum sitelerinde hic biryetde oyle birsey yazmiyor sizler nasil yatiyorsunuz bebegime birsey olacak diye korkuyorum

beni sağlık ocağındaki hemşirem 20 haziranda ilk tetanoz aşısı için çağırdı kızlar 20.haftama falan denk geliyo süre olarak ta
Ya bir şey sorabilir miyim?
Şimdi herkesi genelde sağlık ocağından çağırmışlar bu aşı için. Siz sağlık ocaklarında falan muayene olduğunuz için mi böyle tarih veriyorlar size. Çünkü bizim sağlık ocağının benim hamile bile olduğumu bildiğini sanmıyorum.
Ne yapmam gerekiyor acaba. Gidip kayıt falan mı açtırayım?

Evet canım sol tarafa yatın yazıyor. Gerçekten önemliymiş.
Ben normalde de sola yatmayı sevdiğim için genelde soluma yatıyorum. Ama bir süre sonra ağrımaya acımaya başladığında sağ tarafıma dönüp yatıyorum. Zaten sırt üstü ve yüz üstü hiç yatamam. Ama uyurken ister istemez dönüyoruz. Çok fazla düşünmüyorum bu konuyu. Bide yatış pozisyonu yüzünden korkmak istemiyorum çünkü. Korktuğumuz şey başımıza gelebilir Allah korusun.

hamile olduğunu sağlık ocağına bildirmen gerekiyor. ben öyle yapmıştım. sana kayıt açıyorlar ve aşı günleri veriyorlar.
hatta doğduktan sonra bebişinin aşı takibini de onlar yapıyor önceden arıyorlar bi an önce gidip bilgi ver bence

Şuan baya üzüldüm. Ne kadar bilgisizim
Çalışan hamile olmakta ayrı zor. İzin almamak için kontrollere gece gidiyorum. Ama bir şekilde artık izin almalara başlamam gerekiyor. Sağlık ocağı bir yanda, hastane bir yanda, ofis diğer bir yanda.

canım şimdiye kadar yapılan bütün tahlil çıktılarınla beraber git sağlık ocağına seni takibe almak için kayıt açıyorlar

Aslında otomatikman sisteme düşüyor sizi aramaları lazım ben dün kan verdim troitlere şekere kolesterol vs bunları gormek için siz isterseniz bi gidin doktorunuza söyleyin

Hanımlar merhaba bir şey rica etsem. Erkek bebek anneleri ve kız bebek anneleri ultrason fotolarını atabilirler mi? Benim bebeşim göstermiyor sizinkilere bakıp belki tahmin ederim.

Gunaydnn herkese bugun ruyamda kontrole gitmisim ve bebegimin cinsiyetini ogrenmisim erkekmis ruyalarn tersi çıkar derler ama baklm hayrlısı cumaya az kaldi

Aslında otomatikman sisteme düşüyor sizi aramaları lazım ben dün kan verdim troitlere şekere kolesterol vs bunları gormek için siz isterseniz bi gidin doktorunuza söyleyin

canım şimdiye kadar yapılan bütün tahlil çıktılarınla beraber git sağlık ocağına seni takibe almak için kayıt açıyorlar
Sağ olun canlarım. Yarın gidicem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…