2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ben de 2017 mayıs annelerine denk geldim bi okuyayım dedim ne durumdalar diye çoğu doğum yapmış falan süt lohusa muhabbetleri yapıyolar, cok heyecanlı yaaa , son dönemler falanşimdi de doğum hikayelerine sardım

bir garip oblomov canım nasılsın ?
Bizim ismimizide ekleyebilirsin sanırım artık Özgür olarak :) Oğlum tam bir özgür olsun istiyorum

canım adıyla yaşasın inşallah bende bu sabah düşündüm Özgür adını ama bizde çok sevgili kocacığım karar vereceği için bakalım ne olacak

Tünaydın kızlar. Yarın için randevu almam lazımdı normalde. Ayrıntılı ultrason için gün vericek doktorum ama haftaya erteledim mecburen iş güç. Beklemek zorundayım bir kaç gün daha. Neyse sabredicem artık napalım

Kızlar ben size kullandığımız ilaçla ilgili bir konuyu danışmak istiyorum. Son kontrole gittiğimde doktorum bir çoğumuza olduğu gibi bana da decavit ve gynoferon verdi. Ama benim aklıma takılan bişi var. Decavitte 0,8mg , gynoferonda 0,35mg folik asit bulunuyor. ilk 3 aylık dönemde kullandığımız folik asitin önemi daha önemli diye biliyorum ve o dönemde kullandığımız folik asitler 0,4 / 0,5 mglıktı. Bu dönemde folik asite daha mı çok ihtiyacımız var acaba? bu konuda bir bilginiz var mı? Bir sonraki kontrolümde dr.uma soracağım ancak şuanda kullanmak içime sinmiyor. Sizlerin bu konu hakkında bilginiz var mı?

Çok uzun yazdım ancak bir yerde folik asitin günlük dozunun 1mg üzerinde alımının bebişlerimiz için zararlı olacağını okumuştum. Bu iki ilacı kullandığımızda 1mg.ı geçmiş oluyoruz. Kafam çok karışık

Gunaydnn herkese bugun ruyamda kontrole gitmisim ve bebegimin cinsiyetini ogrenmisim erkekmis ruyalarn tersi çıkar derler ama baklm hayrlısı cumaya az kaldi
bende rüyamda erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm. benimkinin cinsiyeti rüyadakiyle aynı oldu erkekmiş. tersi çıkmadı ama cin takvimi rus takvimi hepsine bakmıştım hepsinde kız diyordu işte onların tersi çıktı tutmadı bende

Rüyalarıma girsin diye geceleri dualar ettim. Yinede rüyamda bir kere bile göremedim. Zaten annenin içine doğarmış rüyada gördüğününde genelde tersi değil olduğu gibi çıkarmış.

Benimde her takvimde, her yerlerde erkek diye bağırdı durdu. Ama bizimde cinsiyetimiz kız çıktı.

Kızlar bugün çok bulantım var ya dayanamadım ilaç içtim böyle oluncada suçluluk hissediyorum
Böyle düşünmemelisin bence canım. Bende dayanamadığım noktada ilaca başvuruyorum. Ve kendime geldiğimde daha mutlu ve pozitif oluyorum. Sürekli bulantı içinde olduğumda acı içinde olduğum için daha büyük eziyet olduğunu düşünüyorum.

Bende merkezdeyim devlete mi gidiyosun ozele mi

Özele gidiyorum. Sevgi hastanesi Nurettin Serinkan :) çokta memnunum açıkçası gerçekten çok iyi bir doktor... Ben Balıkesir'li değilim eşimin okuldan arkadaşları tavsiye ettiler bize. Bizde doktor araştırma gereği duymadan hemen onunla başladık...

Ben kendim gitmistim saglik ocagina gebelik kaydi icin. Orada ebe bilgilerimi aldi, doktor gibi kontrollere cagiriyor oda. 21 haziranda 1.doz tetanoz asisi icin gun verdiler bana. Sen de kendin bi ugra istersen ?

Kızlar ben bir haftadır decavit i kullanamıyor cok bulantım oluyordu bişey olurmu ya kullanmasan şimdi bulantılarım geçti sayılır ama yine içince bi tuhaf oluyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…