2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bir haftadır falan çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum. Daha öncede olmuştu ama dayanamayıp doktorun verdiği aprol ağrı kesicisini içmiştim geçmişti. Böyler ara ara sürekli yaşıcak mıyım bunu? Özellikle bugün kafamı duvarlara vurup saçlarımı yolmama az kaldı. Böyle bir şey yaşayanınız var mı ya? Çok canım acıyor.

Merhaba hanımlar, fırsat buldukça okuyorum paylaştıklarınızı pek yazamadım. Umarım herkes iyidir. Bende bugün tam 18 haftalık oldum. Bu hafta ağrılarım biraz hafifledi daha iyi hissediyorum kendimi. Tabi kendimi fazla zorlamadığını sürece... 21 hazirana perinatologtan randevu aldım ayrıntılı ultrason için hayırlısı bakalım.

Doktorlar herkese decavit vermis neden benim doktorum bana elevit verdi acaba aranizda benden baska kullanan yok mu eleviti ?
Elevit decavitin muadili, elevitte domuz bilmemnesi varmış diye söylenti vardı son 5 yıldır ondan decavit daha çok yazılıyor ya da hastalar onu tercih ediyor yoksa içeriği aynı. Ben de decavit kullanıyorum.

Benimde icime hic sinmedi onu okuduktan sonra. Birde gyno ferro kullaniyorum. Saglik acisindan zarari yokmus ama dinen sakincali bu hafta icinde baska bi doktora gidicem ona decavit yazdiririm artik.

Benimde zaman zaman baş ağrılarım oluyor ağrı kesici içiyorum. Minoset yada parol kullanıyorum iyi geliyor bana canım.

Bas agrisina bide kusma eslik ediyor bana sanki migren gibi cok korkunc geciyor o saatler ben de minoset iciyorum gebelik boyunca 3 taneden fazla icmemisimdir bende ilac icince vicdan yapiyorum ama acilede gitsem serum baglayacaklar o yuzden minoset veya parolu kullanabilirsin sende

12.haftaya kadar folbiol kullandim sadece. Sonra imom verdi doktorum. 20.haftaya kadar bu yeter sana dedi. Etrafimdaki hamileler hep elevit veya decavit kullanıyor. Hangisinde domuz katkısı varmış şaşırdım. Öyle olsa neden hala kullanılsın?

Benimde zaman zaman baş ağrılarım oluyor ağrı kesici içiyorum. Minoset yada parol kullanıyorum iyi geliyor bana canım.

Teşekkürler kızlar. Bende aprol yazmışım yanlışlıkla doktor bana da parol vermişti. Olabildiğince kullanmamaya çalışıyorum ama yine dayanamicam sanırım. Bide dediğin gibi acile gidince serum bağlicaklar yine ilaç

Hamileliğinde en fazla ilaç kullanan benim sanırım iki kez grip, yüksek ateş , ishal ,baş ağrısı, miyom ağrısı vs. Sebebiyle bayağı ilaç aldım umarım bebeğime zararı olmaz

Orda bir yanlışlık var. Ben hamilelikten 1 ay kadar önce folik asite başladım. Folbiol ismi. 5 mg. Yani 0.5 degil direk 5 mg. O yüzden iki ilac birleşince vucuda fazla folik asit girmis olmaz. Zaten toplami bile 5 mg etmiyor :) ilk 12 haftada omurilik gelişimi önemli olduğundan 5 mg alıyoruz gunluk doz, sonrasında diger vitaminler gibi az miktarda içeriyor takviyeler

Doktorlar size ya da bebeğinize zarar verecek hiçbir ilaç vermez. Baş ağrısı ya da grip çekmektense ilaç almak daha iyi bence. Ben de gebeliğin başında çok ağır grip olmuştum doktor gargarayla minoset verdi kullandım o zamandan beri kullanmıyorum ilaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…