- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #14.481
Haklısın canım. rahatsızlıklarım üst üste geldi ilaç , iğne , serum derken insan ister istemez endişe ediyor.Doktorlar size ya da bebeğinize zarar verecek hiçbir ilaç vermez. Baş ağrısı ya da grip çekmektense ilaç almak daha iyi bence. Ben de gebeliğin başında çok ağır grip olmuştum doktor gargarayla minoset verdi kullandım o zamandan beri kullanmıyorum ilaç.
benden istedi doktorum 4lü testin içinde bir test ben 50liraya yaptırdımMerhaba kızlar genelde okuyorum ama fazla yazamıyorum nasılsınız
Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bu AFP - MOM testi ile ilgili konuşuldu mu ne testidir ne zaman yapılır nasıl yapılır Fiyatı nedir gibi bilgiler konuşuldu mu ?
Benden medipol hastanesi ikili test fiyatıyla aynı fiyatı istedi yani 500 tlbenden istedi doktorum 4lü testin içinde bir test ben 50liraya yaptırdım
Doktorlar herkese decavit vermis neden benim doktorum bana elevit verdi acaba aranizda benden baska kullanan yok mu eleviti ?
Nereye yaptıracaksın canımMerhaba hanımlar, fırsat buldukça okuyorum paylaştıklarınızı pek yazamadım. Umarım herkes iyidir. Bende bugün tam 18 haftalık oldum. Bu hafta ağrılarım biraz hafifledi daha iyi hissediyorum kendimi. Tabi kendimi fazla zorlamadığını sürece... 21 hazirana perinatologtan randevu aldım ayrıntılı ultrason için hayırlısı bakalım.
Benden medipol hastanesi ikili test fiyatıyla aynı fiyatı istedi yani 500 tl
Radyoloji bölümü yapacakmış testi
İstanbul'da uygun fiyata yaptıran var mı acaba
Sen izmirdeydin dimi CAnım
12.haftaya kadar folbiol kullandim sadece. Sonra imom verdi doktorum. 20.haftaya kadar bu yeter sana dedi. Etrafimdaki hamileler hep elevit veya decavit kullanıyor. Hangisinde domuz katkısı varmış şaşırdım. Öyle olsa neden hala kullanılsın?
Bezmialem üniversite hastanesine canım Banu hn.varmış. Aslında ben miyomlarım için gitmek istiyordum.direkt perinatoloji bölümüne randevu alınmıyormuş. Pazartesi günü normal kadın doğum doktoruna gittim oraya. Banu hanıma randevu yazdı ayrıntılı ultrason için. Fiyat 200 TL.Nereye yaptıracaksın canım
Anne bana mama gönder diyorKizlar orucluyum kolumu kaldiracak halim yok size soylemistim hic bebegimi hissetmedigim allahim bin sukur uzandim bi baktim gobegin altinda titresim doluluk hissi bu gun ilk defa hissettim ama ust uste hissediyorum galiba oda cok acikti :)
Bezmialem üniversite hastanesine canım Banu hn.varmış. Aslında ben miyomlarım için gitmek istiyordum.direkt perinatoloji bölümüne randevu alınmıyormuş. Pazartesi günü normal kadın doğum doktoruna gittim oraya. Banu hanıma randevu yazdı ayrıntılı ultrason için. Fiyat 200 TL.
Anladım canım, cevabın için teşekkür ederim. Benim kullandığım folik asit 0,4mg dı. O nedenle böyle bir düşünceye kapıldım. Sizinkine göre çok düşük miktarı. O zaman ben düşük dozda kullanmışım. Umarım bir zararı olmazOrda bir yanlışlık var. Ben hamilelikten 1 ay kadar önce folik asite başladım. Folbiol ismi. 5 mg. Yani 0.5 degil direk 5 mg. O yüzden iki ilac birleşince vucuda fazla folik asit girmis olmaz. Zaten toplami bile 5 mg etmiyor :) ilk 12 haftada omurilik gelişimi önemli olduğundan 5 mg alıyoruz gunluk doz, sonrasında diger vitaminler gibi az miktarda içeriyor takviyeler
Bende de zaman zaman oluyor. Kesinlikle akıntıdan farklı. Tamamen su gibi ve avuç içi kadar yeri islatiyor. Bir kac kez oldu huzursuz oldum açıkçası. Ama kanama ve sancı yoksa normal akintinin incelmiş hali veya az miktarda idrar olabiliyormus. Doktora giderseniz zaten bakar rahim ağzında açılma var mı diye. Ben henuz gitmedim. Son 10 günde 2 3 sefer falan oldu. Eczanelerde amniyon sıvısı pedi var. Eger sızan amniyon sıvısıysa pedin rengi değişiyor. Isterseniz ondan kullanabilirsinizya bu çamaşırda ıslaklık olması normal mi akıntı tamam ama bu su gibi ıslaklık neden olur bebeğin suyunda eksilme değildir inşallah bilgisi olan varmı aynı durumu yaşayan kızlar hep değil ama ara sıra oluyor doktora danışıcam kontrolüm de öncesinde bilgi amaçlı size danışmak istedim yaşayan varsa???
Bende de zaman zaman oluyor. Kesinlikle akıntıdan farklı. Tamamen su gibi ve avuç içi kadar yeri islatiyor. Bir kac kez oldu huzursuz oldum açıkçası. Ama kanama ve sancı yoksa normal akintinin incelmiş hali veya az miktarda idrar olabiliyormus. Doktora giderseniz zaten bakar rahim ağzında açılma var mı diye. Ben henuz gitmedim. Son 10 günde 2 3 sefer falan oldu. Eczanelerde amniyon sıvısı pedi var. Eger sızan amniyon sıvısıysa pedin rengi değişiyor. Isterseniz ondan kullanabilirsiniz
Teşekkürler kızlar. Bende aprol yazmışım yanlışlıkla doktor bana da parol vermişti. Olabildiğince kullanmamaya çalışıyorum ama yine dayanamicam sanırım. Bide dediğin gibi acile gidince serum bağlicaklar yine ilaç
Bende elevit kullaniyorum cnm bitmek uzere hatta ama cok sıkıldım ilac icmekten mecburmuyuz acaba neden bu kadar cok ilac veriyolar bilmem. Elevit kullaniyorum kan hapi d vitamini balik yagi magnezyum ve kalsiyum bunların hepsini hergun iciyorum..
Benden medipol hastanesi ikili test fiyatıyla aynı fiyatı istedi yani 500 tl
Radyoloji bölümü yapacakmış testi
İstanbul'da uygun fiyata yaptıran var mı acaba
Sen izmirdeydin dimi CAnım
Anladım canım, cevabın için teşekkür ederim. Benim kullandığım folik asit 0,4mg dı. O nedenle böyle bir düşünceye kapıldım. Sizinkine göre çok düşük miktarı. O zaman ben düşük dozda kullanmışım. Umarım bir zararı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?