2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Haklısın canım. rahatsızlıklarım üst üste geldi ilaç , iğne , serum derken insan ister istemez endişe ediyor.

Merhaba kızlar genelde okuyorum ama fazla yazamıyorum nasılsınız
Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bu AFP - MOM testi ile ilgili konuşuldu mu ne testidir ne zaman yapılır nasıl yapılır Fiyatı nedir gibi bilgiler konuşuldu mu ?

benden istedi doktorum 4lü testin içinde bir test ben 50liraya yaptırdım

Doktorlar herkese decavit vermis neden benim doktorum bana elevit verdi acaba aranizda benden baska kullanan yok mu eleviti ?

Bende elevit kullaniyorum cnm bitmek uzere hatta ama cok sıkıldım ilac icmekten mecburmuyuz acaba neden bu kadar cok ilac veriyolar bilmem. Elevit kullaniyorum kan hapi d vitamini balik yagi magnezyum ve kalsiyum bunların hepsini hergun iciyorum..

Nereye yaptıracaksın canım

Benden medipol hastanesi ikili test fiyatıyla aynı fiyatı istedi yani 500 tl
Radyoloji bölümü yapacakmış testi
İstanbul'da uygun fiyata yaptıran var mı acaba
Sen izmirdeydin dimi CAnım

ben ikili testimi Avcılar Hospital de 140 liraya yaptırdım. Sgk ile anlaşmaları olduğundan diğer hastanelere göre testleri daha uyguna yapıyolar bilginiz olsun

Elevitte varmış. Önceden bu konu başlıkta konuşulmuştu. Ben üretici firma da inkar etmemişti diye biliyordum ki oblomov arkadaşımız bir link paylaşmıştı, firma sessiz kalmadığı gibi iddiaları reddetmek yerine kabul etmiş.. Domuz jelatini var denmişti diye biliyorum ben. Ha neden kullanılıyor halen sorusunun cevabını ben de merak ediyorum. Müslüman bir ülkede sağlık bakanlığının bu duruma sessiz kalması enteresan geliyor.. Ben oblomov arkadaşımız paylaşana kadar bu konunun iddia olarak kaldığını, firmanın da sadece reddetmediğini biliyordum ama adamlar kabul etmiş.. Oğlumun hamileliğinde de forumda konusu geçmişti, doktorum da şüpheli ilacı kullanmaya lüzum yok alternatifi var diye başka bir ilaç yazmıştı.

Nereye yaptıracaksın canım
Bezmialem üniversite hastanesine canım Banu hn.varmış. Aslında ben miyomlarım için gitmek istiyordum.direkt perinatoloji bölümüne randevu alınmıyormuş. Pazartesi günü normal kadın doğum doktoruna gittim oraya. Banu hanıma randevu yazdı ayrıntılı ultrason için. Fiyat 200 TL.

Kizlar orucluyum kolumu kaldiracak halim yok size soylemistim hic bebegimi hissetmedigim allahim bin sukur uzandim bi baktim gobegin altinda titresim doluluk hissi bu gun ilk defa hissettim ama ust uste hissediyorum galiba oda cok acikti :)
Anne bana mama gönder diyor maşallah ya hissetmeyi ben de hevesle bekliyorum. 4 gündür tutmustum, bugün ara vermeye ihtiyaç duydum. Belki artık gün aşırı tutarak devam ederim. Allah kabul etsin

ya bu çamaşırda ıslaklık olması normal mi akıntı tamam ama bu su gibi ıslaklık neden olur bebeğin suyunda eksilme değildir inşallah bilgisi olan varmı aynı durumu yaşayan kızlar hep değil ama ara sıra oluyor doktora danışıcam kontrolüm de öncesinde bilgi amaçlı size danışmak istedim yaşayan varsa???

Banu dane mi? Berbat bi kadın şahsen ben tavsiye etmem ayrıca 60 lira diye biliyorum biz 12.haftada 60 lira vermiştik. Doçent falan ama insanlıktan zerre nasibini almamış biri. Saatlerce ağladım yanından çıktıktan sonra

Anladım canım, cevabın için teşekkür ederim. Benim kullandığım folik asit 0,4mg dı. O nedenle böyle bir düşünceye kapıldım. Sizinkine göre çok düşük miktarı. O zaman ben düşük dozda kullanmışım. Umarım bir zararı olmaz

Bende de zaman zaman oluyor. Kesinlikle akıntıdan farklı. Tamamen su gibi ve avuç içi kadar yeri islatiyor. Bir kac kez oldu huzursuz oldum açıkçası. Ama kanama ve sancı yoksa normal akintinin incelmiş hali veya az miktarda idrar olabiliyormus. Doktora giderseniz zaten bakar rahim ağzında açılma var mı diye. Ben henuz gitmedim. Son 10 günde 2 3 sefer falan oldu. Eczanelerde amniyon sıvısı pedi var. Eger sızan amniyon sıvısıysa pedin rengi değişiyor. Isterseniz ondan kullanabilirsiniz

teşekkür ederim cnm denedinmi peki sen o pedden bi onu deniyim ben bakalım

Canim kendine eziyet etme parolun hicbir zarari yok. Her agrin oldugunda gunde 3 taneyi gecmeyecek kadar ic. Gecmis olsunm

Ben ilk hamileligimde sadece demir kullandim. Ama bunda bir suru vitamin kullaniyorum. Beslnememede dikkat ediyorum ama yinede iciyorum
Icmeyincede icim rahat etmiyor. Istemiyorum ama iciyorum yinede napim.

İçin rahat olsun bence doktorun vermişse :) ben hamilelik öncesi folbiol kullanmıştım, hamileliğimi öğrendikten sonra da solgarın folik asitini almaya başlamıştım. 10.hafta civarı kan tahlili yaptırdı ve sonucuna göre bıraktırdı doktorum. Hiç içerik hesabı yapmamıştım ama hamileliğinde folbiol kullanan arkadaşlarım var. Zararlı olsa gebelikte kullanımına müsaade edilmezdi ki bu arkadaşlarımdan biri eczacı. İçeriğinden elbet haberdardır kullanırken diye düşünüyorum, tereddütü olsa başka ilaç kullanırdı.

İlaç mevzusu geçmişti, alıntılamayı unutmuşum.. Doktor kontrolünde kullandığımız ilaçların zararlı olacağı düşünmüyorum ben. İlk üç ay organ gelişimi için önemli olduğundan daha da seçici davranıyor doktorlar ama artık 2.trimestere geçtik ve biraz daha rahat olacaktır. Antibiyotik kullacacağım zaman konuşmuştum, kar zarar dengesi gözeterek ilaç veririz demişti dahiliye doktorum. Daha yeni 1mg antibiyotik kullanmak zorunda kaldım mesela, kadın doğum doktoruma da sordum o da enfeksiyon daha zararlı bizim için dedi. Parol için de çok tereddüttesiniz ama emzirirken dahi kullanabileceğiniz tek ağrı kesici :) doğumdan sonra dikiş ağrısı için de parol ve dengi parasetamol türevi ilaç verecek doktorunuz. Tabii bu her kafanıza estiğinde ağrı kesici kullanın demek değil :) doktorunuz kontrolünde onun reçete etmesi ile kullanın ağrı kesiciyi de. O söylesin kaç kere hangi ağrı kesici alınır diye bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…