- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #14.501
ya bu çamaşırda ıslaklık olması normal mi akıntı tamam ama bu su gibi ıslaklık neden olur bebeğin suyunda eksilme değildir inşallah bilgisi olan varmı aynı durumu yaşayan kızlar hep değil ama ara sıra oluyor doktora danışıcam kontrolüm de öncesinde bilgi amaçlı size danışmak istedim yaşayan varsa???
Bence herkeste farklıdır bu sorunun cevabı. Ben zaten teravih kilamiyorum da, mesela hamile pilatesi videolarinda da videonun yarısına gelince aşırı yoruluyorum. Insanlar nasil 1 saat yapabiliyor bilemiyorum. Bence zorlandiginizi hissettiğiniz yerde bırakın veya oturarak kilabilirsiniz. Çünkü 40 rekat gerçekten epey fazla bi hareket. Çok tok olmamaya da dikkat edinMerhaba kızlar,
sizlere bir sorum olacak, teravih namazını nasıl kılıyorsunuz? Ben camiye gitmeye çalışıyorum ama sonrasında kasık ağrım oluyor, bir zararı var mıdır sizce?
teşekkür ederim cevap için, evet rekat çok süre de uzun bir de bende taşikardi var nefes nefese kalıyorum eğilip kalkarken. en iyisi oturarak kılmak galiba.Bence herkeste farklıdır bu sorunun cevabı. Ben zaten teravih kilamiyorum da, mesela hamile pilatesi videolarinda da videonun yarısına gelince aşırı yoruluyorum. Insanlar nasil 1 saat yapabiliyor bilemiyorum. Bence zorlandiginizi hissettiğiniz yerde bırakın veya oturarak kilabilirsiniz. Çünkü 40 rekat gerçekten epey fazla bi hareket. Çok tok olmamaya da dikkat edin
2 kere falan gittim hoca cok hızlı kildirdigi icin otur kalk otur kalk belim ortadan ikiye ayrilmisti sanki bacaklarm gece yatarkem alev gibi yaniyodu resmen bende gitmeyi biraktm arada giderim die dusunyrm.Merhaba kızlar,
sizlere bir sorum olacak, teravih namazını nasıl kılıyorsunuz? Ben camiye gitmeye çalışıyorum ama sonrasında kasık ağrım oluyor, bir zararı var mıdır sizce?
Canim ben suan kadar hic hissetmedim ve cok korkuyordum birsey mi oldu diye demek yavrum cok acikmis mama bekliyo insallah sende tez zamanda yavrunu hissedersinAnne bana mama gönder diyormaşallah ya hissetmeyi ben de hevesle bekliyorum. 4 gündür tutmustum, bugün ara vermeye ihtiyaç duydum. Belki artık gün aşırı tutarak devam ederim. Allah kabul etsin
Ben de acıktığımda daha çok hissediyorum :) yemek istiyoruz diyorlar galiba :)Kizlar orucluyum kolumu kaldiracak halim yok size soylemistim hic bebegimi hissetmedigim allahim bin sukur uzandim bi baktim gobegin altinda titresim doluluk hissi bu gun ilk defa hissettim ama ust uste hissediyorum galiba oda cok acikti :)
Doktoru bilmiyorum ama fiyat uygun geldi bana canım. Ben de karar veremedim hala vakit de yaklaşıyor.Bezmialem üniversite hastanesine canım Banu hn.varmış. Aslında ben miyomlarım için gitmek istiyordum.direkt perinatoloji bölümüne randevu alınmıyormuş. Pazartesi günü normal kadın doğum doktoruna gittim oraya. Banu hanıma randevu yazdı ayrıntılı ultrason için. Fiyat 200 TL.
Birkaç hafta önce aynısı oldu bende de. Hiç farkında olmadan ıslanıyordu ve ben bunu tuvalette görüyordum tabi endişelendim doktoru aradım gel bakalım dedi. Önce ultrasonla baktı bebeğin suyu gayet iyi dedi serviks uzunluğunu ölçtü o da 5 cm çıktı çok iyi dedi 2,5 cmden küçüklerde riskli oluyormuş. Rahimağzına baktı o da kapalı dedi vajinal baktı herhangi bir mantar enfeksiyon akıntı görmüyorum dedi. En son idrardır dedi malum mesaneye baskı olduğu için bilmeden kaçırıyormuşuz hala arada oluyor ama doktor içimi rahatlattı artık endişelenmiyorum. Bebeğin suyu olsaydı sancın olurdu ve kan da gelirdi dedi. Ama hiç farketmeden bebeğin suyu bitenler de oluyormuş her ihtimale karşı sen yine de doktora bi görün derim.ya bu çamaşırda ıslaklık olması normal mi akıntı tamam ama bu su gibi ıslaklık neden olur bebeğin suyunda eksilme değildir inşallah bilgisi olan varmı aynı durumu yaşayan kızlar hep değil ama ara sıra oluyor doktora danışıcam kontrolüm de öncesinde bilgi amaçlı size danışmak istedim yaşayan varsa???
Folik asitte günlük alınması gereken doz 400 mcg olmalıAnladım canım, cevabın için teşekkür ederim. Benim kullandığım folik asit 0,4mg dı. O nedenle böyle bir düşünceye kapıldım. Sizinkine göre çok düşük miktarı. O zaman ben düşük dozda kullanmışım. Umarım bir zararı olmaz
Ben evde kılıyorum yatsı namazından sonra vitirden önceMerhaba kızlar,
şimdi tereddütte kaldımBanu dane mi? Berbat bi kadın şahsen ben tavsiye etmemayrıca 60 lira diye biliyorum biz 12.haftada 60 lira vermiştik. Doçent falan ama insanlıktan zerre nasibini almamış biri. Saatlerce ağladım yanından çıktıktan sonra
Benim doktorum ikili iyi çıktığı için 3 lü ve 4 lü yapmicakmış ayrıntılı ultrasona gireceğim sadece zamanı gelince. Neden korkuyosunKIZlAR 4 LÜ TARAMA yaptırdınız mı 2 li tarama testi ense kalınlığınız ne kadar çıkmıştı korkuyorum ben
Benim doktorum ikili iyi çıktığı için 3 lü ve 4 lü yapmicakmış ayrıntılı ultrasona gireceğim sadece zamanı gelince. Neden korkuyosun
senin ense kalınlığı kaç çıkmıştıBenim doktorum ikili iyi çıktığı için 3 lü ve 4 lü yapmicakmış ayrıntılı ultrasona gireceğim sadece zamanı gelince. Neden korkuyosun
Anladım canım burun kemiği oluşmuş muydu benim ense 1.3 çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam ama seninki sınıra yakınmış kaldı ki ense kalınlığı tek başına bir şey ifade etmiyor biliyorsundur içini ferah tut inşallah diğer testler güzel çıkarBİ KAÇ KİŞİDEN ENSE KALINLIĞI YÜKSEK DEDİLER DOKTOR GERÇİ NE SINIRA YAKIN NEDE çok aşağıdda dedi 4 lü ve ayrıntılı ultrason mutlaka yapıcaz dedi insan endişeleniyor
EVET canım oluşmuş burun kemiği doktor biraz gözümü korkuttu Allah a emanetler inşallah canımAnladım canım burun kemiği oluşmuş muydu benim ense 1.3 çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam ama seninki sınıra yakınmış kaldı ki ense kalınlığı tek başına bir şey ifade etmiyor biliyorsundur içini ferah tut inşallah diğer testler güzel çıkar
Hayırlı olsun. Aynı benim hayalimdeki gibi ben de ilk ikisi kız olsun üçüncüsü erkek istiyorum :) ilkini tutturdum şimdilik :)Meraba kızlar kontrolden geliyorum bir oğlus haberı de benden2 kızdan sonra oğlumuz olacağını öğrenmek çok mutlu etti bizi rabbim saglikli sıhhatle kucağımiza aldığımız günleri de gösterir inş. ilk tremestir da 1 kilo alarak tamamladım darısı öğrenemeyen arkadaşların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?