2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Ben yaşadım, bebeğin suyu korkusuna doktora da gittim. Su olsa anlarsın deniyor ya, ben ilk bebeğimde suyu bitmiş olmasına rağmen anlamamıştım. Bu yüzden korkak davranmıştım. Doktorun dediği ise; bebeğin suyu sızıyor olsa sadece çamaşırın ıslanmaz pantolonun da ıslanırdı oldu. Zira ultrason kontrolünde de bir aksilik görünmedi. Bir de ıslaklık çamaşırın ortasında olur su sızıyorsa, akıntıdan ise çamaşırın önüne doğru ıslaklık olur deniyor. Bazen altımıza kaçırabiliyoruz, bazen de akıntının ıslaklığı olabiliyor. Ama ıslaklık sıkça devam ederse bence doktoruna danış. Su olmasa bile idrar yolu enfeksiyonu gibi durumlarda da akıntıda artma oluyor ya o zaman da bu ıslaklık artabiliyor. Arkadaşın dediği gibi pedler var evet ama ben istanbul kadıköyde kaç eczaneye sorduysam bulamamıştım oğlumun hamileliği döneminde, belki şimdi yaygınlaşmıştır. Bu arada turnusol kağıdı var ya, sargı bezinin içerisine o turnusol kağıdını koyunca da renginden anlaşılıyormuş su mu idrar mı diye. Detaylı bilmiyorum ama hastanelerde böyle yapılıyormuş diye duymuştum, çok tedirgin olursan bunu da araştırıp deneyebilirsin.

Merhaba kızlar,
sizlere bir sorum olacak, teravih namazını nasıl kılıyorsunuz? Ben camiye gitmeye çalışıyorum ama sonrasında kasık ağrım oluyor, bir zararı var mıdır sizce?

Merhaba kızlar,
sizlere bir sorum olacak, teravih namazını nasıl kılıyorsunuz? Ben camiye gitmeye çalışıyorum ama sonrasında kasık ağrım oluyor, bir zararı var mıdır sizce?
Bence herkeste farklıdır bu sorunun cevabı. Ben zaten teravih kilamiyorum da, mesela hamile pilatesi videolarinda da videonun yarısına gelince aşırı yoruluyorum. Insanlar nasil 1 saat yapabiliyor bilemiyorum. Bence zorlandiginizi hissettiğiniz yerde bırakın veya oturarak kilabilirsiniz. Çünkü 40 rekat gerçekten epey fazla bi hareket. Çok tok olmamaya da dikkat edin

teşekkür ederim cevap için, evet rekat çok süre de uzun bir de bende taşikardi var nefes nefese kalıyorum eğilip kalkarken. en iyisi oturarak kılmak galiba.

Merhaba kızlar,
2 kere falan gittim hoca cok hızlı kildirdigi icin otur kalk otur kalk belim ortadan ikiye ayrilmisti sanki bacaklarm gece yatarkem alev gibi yaniyodu resmen bende gitmeyi biraktm arada giderim die dusunyrm.

Anne bana mama gönder diyor maşallah ya hissetmeyi ben de hevesle bekliyorum. 4 gündür tutmustum, bugün ara vermeye ihtiyaç duydum. Belki artık gün aşırı tutarak devam ederim. Allah kabul etsin
Canim ben suan kadar hic hissetmedim ve cok korkuyordum birsey mi oldu diye demek yavrum cok acikmis mama bekliyo insallah sende tez zamanda yavrunu hissedersin

Kizlar orucluyum kolumu kaldiracak halim yok size soylemistim hic bebegimi hissetmedigim allahim bin sukur uzandim bi baktim gobegin altinda titresim doluluk hissi bu gun ilk defa hissettim ama ust uste hissediyorum galiba oda cok acikti :)
Ben de acıktığımda daha çok hissediyorum :) yemek istiyoruz diyorlar galiba :)

Doktoru bilmiyorum ama fiyat uygun geldi bana canım. Ben de karar veremedim hala vakit de yaklaşıyor.

Birkaç hafta önce aynısı oldu bende de. Hiç farkında olmadan ıslanıyordu ve ben bunu tuvalette görüyordum tabi endişelendim doktoru aradım gel bakalım dedi. Önce ultrasonla baktı bebeğin suyu gayet iyi dedi serviks uzunluğunu ölçtü o da 5 cm çıktı çok iyi dedi 2,5 cmden küçüklerde riskli oluyormuş. Rahimağzına baktı o da kapalı dedi vajinal baktı herhangi bir mantar enfeksiyon akıntı görmüyorum dedi. En son idrardır dedi malum mesaneye baskı olduğu için bilmeden kaçırıyormuşuz hala arada oluyor ama doktor içimi rahatlattı artık endişelenmiyorum. Bebeğin suyu olsaydı sancın olurdu ve kan da gelirdi dedi. Ama hiç farketmeden bebeğin suyu bitenler de oluyormuş her ihtimale karşı sen yine de doktora bi görün derim.

Folik asitte günlük alınması gereken doz 400 mcg olmalı
Folbiol da fazla folik asit oranı

Merhaba kızlar,
Ben evde kılıyorum yatsı namazından sonra vitirden önce
4 rekatta selam veriyorum yatsının ilk sünneti gibi kılınıyor ama her 4 rekatta salavat çekiyorum 3 kez bu şekilde 20 rekat kılıp en son vitir kılıp bitiriyorum

şimdi tereddütte kaldım çokmu kötü bir doktor gitmeyeyim o zaman. Senin neden moralini bozdu canım. Benim yeterinde moralim bozuk zaten. Psikolojimi daha çok bozacaksa gitmeyeyim. 200TL. Ayrıntılı ultrason fiyatı sanırım...

Benim doktorum ikili iyi çıktığı için 3 lü ve 4 lü yapmicakmış ayrıntılı ultrasona gireceğim sadece zamanı gelince. Neden korkuyosun

Bİ KAÇ KİŞİDEN ENSE KALINLIĞI YÜKSEK DEDİLER DOKTOR GERÇİ NE SINIRA YAKIN NEDE çok aşağıdda dedi 4 lü ve ayrıntılı ultrason mutlaka yapıcaz dedi insan endişeleniyor

Bİ KAÇ KİŞİDEN ENSE KALINLIĞI YÜKSEK DEDİLER DOKTOR GERÇİ NE SINIRA YAKIN NEDE çok aşağıdda dedi 4 lü ve ayrıntılı ultrason mutlaka yapıcaz dedi insan endişeleniyor
Anladım canım burun kemiği oluşmuş muydu benim ense 1.3 çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam ama seninki sınıra yakınmış kaldı ki ense kalınlığı tek başına bir şey ifade etmiyor biliyorsundur içini ferah tut inşallah diğer testler güzel çıkar

EVET canım oluşmuş burun kemiği doktor biraz gözümü korkuttu Allah a emanetler inşallah canım

Meraba kızlar kontrolden geliyorum bir oğlus haberı de benden 2 kızdan sonra oğlumuz olacağını öğrenmek çok mutlu etti bizi rabbim saglikli sıhhatle kucağımiza aldığımız günleri de gösterir inş. ilk tremestir da 1 kilo alarak tamamladım darısı öğrenemeyen arkadaşların başına

Hayırlı olsun. Aynı benim hayalimdeki gibi ben de ilk ikisi kız olsun üçüncüsü erkek istiyorum :) ilkini tutturdum şimdilik :)

merhaba tatlı anneler nasılsınız ben bı başka yerde de sordum sağolsun bi arkadaş cevap vermiş aslında icimi de rahatlattı baya ama yine de merak ediyorum benim yüzümde özellikle göz çevremde yanaklarımda lekeler çıktı siyah noktalar çıktı sizde de oldumu acaba diğer gebeliklerimde olmadi zaten daha yeni başladı ama hergun biraz daha artıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…