- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #14.521
Hayırlı olsun canım. Allah herkesin gönlüne göre versin...Meraba kızlar kontrolden geliyorum bir oğlus haberı de benden2 kızdan sonra oğlumuz olacağını öğrenmek çok mutlu etti bizi rabbim saglikli sıhhatle kucağımiza aldığımız günleri de gösterir inş. ilk tremestir da 1 kilo alarak tamamladım darısı öğrenemeyen arkadaşların başına
ne güzel Rabbim gönlüne göre vermiş sağlıkla kucana da alırsın inşallah bende ikk kızı l annesiyim şimdi 15. haftama girdim haftaya kontrol var bakalım benim bebiş nolcak önce sağlık ama tabi ki gönülden geçen erkek ama rabbim derse ki al sana bi dünya tatlısı prenses daha ona da üzülmem hayatta evlat ayrılmaz :)Meraba kızlar kontrolden geliyorum bir oğlus haberı de benden2 kızdan sonra oğlumuz olacağını öğrenmek çok mutlu etti bizi rabbim saglikli sıhhatle kucağımiza aldığımız günleri de gösterir inş. ilk tremestir da 1 kilo alarak tamamladım darısı öğrenemeyen arkadaşların başına
Ama doktorum bana folbiol günde 2 tane yazdı. Ben bir tane kullandım. Folbiol zaten en yaygin kullanilan folik asit. Dozu fazla olsa sanırım hic bir doktor hamileye vermezFolik asitte günlük alınması gereken doz 400 mcg olmalı
Folbiol da fazla folik asit oranı
Onceki sayfalarda yazmıştım. Cok saygısız ve nezaketsiz bi kadın. Doktorlugunu bilemiyorum çünkü muayene olmadım. Siz bi deneyin icinize sinmezse baska yere gidersiniz.şimdi tereddütte kaldımçokmu kötü bir doktor gitmeyeyim o zaman. Senin neden moralini bozdu canım. Benim yeterinde moralim bozuk zaten. Psikolojimi daha çok bozacaksa gitmeyeyim. 200TL. Ayrıntılı ultrason fiyatı sanırım...
Erkemiydi canım senin benım pek cıkmadı ama bana göre var ama sizin maşallah pek bi tatlıKızlar bu göbiş nedir ya bu hafta max düzeyde , milette soruyo süreklibenim gibi olan var mı, bana cok fazla geliyoda,6 aylık kızla aynı düzeydeyim
Kızlar bu göbiş nedir ya bu hafta max düzeyde , milette soruyo süreklibenim gibi olan var mı, bana cok fazla geliyoda,6 aylık kızla aynı düzeydeyim
Cok tatli bi göbiş benceKızlar bu göbiş nedir ya bu hafta max düzeyde , milette soruyo süreklibenim gibi olan var mı, bana cok fazla geliyoda,6 aylık kızla aynı düzeydeyim
Erkek canım evet, pantolon falan giydiğimde saklayabiliyorum ama elbise giyince direk belli oluyo :)Erkemiydi canım senin benım pek cıkmadı ama bana göre var ama sizin maşallah pek bi tatlı
Oh be rahatladım şimdiBen de aynı böyleyim. Her gören biraz erken büyümemiş mi diyo :
Belki şimdi cektim diye böyle eve yeni geldim işten bütün gün ye iç iç, sabah bu kadar değil tabi ama cok cok da fark etmiyo :/Cok tatli bi göbiş bencebenim sadece akşamları çıkıyor, yemek vs biriktiği için. Sabah kalkıp tuvalete gidiyorum, aynaya bakiyorum, dümdüz. Nasıl o koca göbek iceri giriyor aklım ermiyor. Sizinki açken küçülüyor mu
Gözün aydın içime kız doğmuştu, pek nazlı mı olacak senin minnoş acaba?kızlaaaarrdoktordan geldik ve nihayet cinsiyetimizi öğrendik, kıııızzzz çok şükür sağlıksal bir problemimiz yok, haftasıyla uyumlu herşey yolunda
Sağol cnm hoşbuldum.gittim dra bir sorun yokmuş enfeksiyondan şüphelendi oda çok az çıktı dediğin gibi rahim büyüğü için oluyor demekki.bu arada benimki 1 haftadır tekmelemeye başladı sende ne var ne yok öğrendinmi cinsiyetiC Caranzy canım aramıza hoş geldin,gözün aydın darısı başıma inşallah.benim de kasiklarimda batma oluyor ara ara,maden suyu içiyorum ve bol su iyi geliyor bana.rahim büyüdüğü için oluyor bu ağrılar sanırım.
@YaKaMoZz-z canım nerelerdesin? Sesin çıkmıyor herşey yolunda mı?
kızlaaaarrdoktordan geldik ve nihayet cinsiyetimizi öğrendik, kıııızzzz çok şükür sağlıksal bir problemimiz yok, haftasıyla uyumlu herşey yolunda
MinikKelebegimm sonradan okudum şekerim mesajını
Kızlar bu göbiş nedir ya bu hafta max düzeyde , milette soruyo süreklibenim gibi olan var mı, bana cok fazla geliyoda,6 aylık kızla aynı düzeydeyim
Kızlar ben çok mu ruhsuzum? Ya da ihmalkar mıyımsizi görünce kendimi bi garip hissediyorum. Ilk bebeğim tabii ki ben de çok hevesli ve heyecanliyim ama 14.haftam bitti toplam 3 kere gittim doktora. Ikili test vs hic bir sey yaptırmadım. Üçlü dörtlü olanları da yaptırmayı düşünmüyorum. Rabbim ne verdiyse kabulüm. 12.haftada doktor ultrasonla bakarken, burun kemiği olusmus ve ense kalınlığı normal dedi, ki onu bile ben sormadim kendi söyledi. Her yerini anlattı, yarısını anlayabildim yarısını anlamadım, anlamadığım kısmını da hic irdelemedim. Cinsiyetini söyledi, tabii ki cok sevindim ama kesin mi diye sormak aklima bile gelmedi, eşim sordu kesin mi diye. Boyu iyi mi, kilosu normal mi vs hic sormadım. Sizler her seyi milimetrik konuşunca kendimi arastirmayan onemsemeyen bi anne gibi hissettim
Kızlar merak ettim ben 15+1 deyim bebiş 113 gr 14 cm boyu sizce normalmi sizinkiler nasıl
Kızlar, kız mı oğlan mı derken cinsiyetimiz kesinleşti. Oğluş geliyor hayırlısıylasizinle hemen paylaşmak istedim
Meraba kızlar kontrolden geliyorum bir oğlus haberı de benden2 kızdan sonra oğlumuz olacağını öğrenmek çok mutlu etti bizi rabbim saglikli sıhhatle kucağımiza aldığımız günleri de gösterir inş. ilk tremestir da 1 kilo alarak tamamladım darısı öğrenemeyen arkadaşların başına
kızlar tebrik ediyorum ikinizi de, çok şükür bugün güzel haberler aldıkKızlar, kız mı oğlan mı derken cinsiyetimiz kesinleşti. Oğluş geliyor hayırlısıylasizinle hemen paylaşmak istedim
aaa aynı benKızlar bu göbiş nedir ya bu hafta max düzeyde , milette soruyo süreklibenim gibi olan var mı, bana cok fazla geliyoda,6 aylık kızla aynı düzeydeyim
ayy çok teşekkürler canım benim, bilmem ki, zaten muayenenin de sonunda gösterdi kızçemGözün aydın içime kız doğmuştu, pek nazlı mı olacak senin minnoş acaba?
Ama ben dedim sana kaderini cekmisin diyecok sevindim canim gozun aydin hadi insallah yarin ogrenmek banada kismet olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?