2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar orucluyum kolumu kaldiracak halim yok size soylemistim hic bebegimi hissetmedigim allahim bin sukur uzandim bi baktim gobegin altinda titresim doluluk hissi bu gun ilk defa hissettim ama ust uste hissediyorum galiba oda cok acikti :)
Canım doktoruna sordun mu oruç tutmayı. Ben de tutuyorum ama bi yandan da vicdan azabı çekiyorum bebeği susuz mu bırakıyorum ye

Cinsiyet daha öğrenemedik ama eşim şimdiden kızım diye seviyor. 2 numaralı kızım diye :) isim bile düşünmüş bana seçenek sunuyor. Acaba cinsiyeti benden habersiz öğrenmiş olabilir mi diye kafayı sıyırmaya başladım :))) allahım su iki haftada bir geçseydi.

Kızlar bu göbiş nedir ya bu hafta max düzeyde , milette soruyo sürekli benim gibi olan var mı, bana cok fazla geliyoda,6 aylık kızla aynı düzeydeyim
Ben göbeğimi hiç bir şekilde saklayamıyorum artık. Çok büyük görünüyor.bu kadar büyük görünmesi miyomdan kaynaklanıyor benim...

Çok sağol Canm bende seni tebrik ederim

Ya MAşallah tebrik ederim benimde iki kızım var ve oğlumu bekliyorum insan gerçekten çok mutlu oluyo rabbim iki meyvesini de tattırsın isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…