2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar bu arada yatış pozisyonunu sordum doktoruma; özellikle sırt üstü yatmayı önermiyoruz ama sağa ya da sola yatabilirsin dedi.. ben hep soluma yatmaya çalışıyorum ve sırt üstü ya da sağa döndüğümde vicdan azabı çekiyorum dedim, öyle şey olur mu, o zaman bütün hamileleri sola yatacak şekilde düzenekle bağlayalım dedi.. Bence çok mantıklı bi açıklama

rüyasında görmüş olabilir benim eşim de ilk kızımı rüyasında gördü ve bana doğumdan sonra anlattı rüyasını cinsiyeti için hep kız olacak derdi Bana ve herkese

Ben ilk hamileligimde bilincsiz bir şekilde cok fazla sırt üstü yattım. Sebebine gelince o şekilde yatınca hemen harekete başlıyorlar hele ki son aylarda başını ayağını bile anlıyorsun dışarıdan bakınca. Bende zevkle tekmelerini izliyordum hiç endişe etmeden. Şimdi daha bilincliyim tabi tek sorun sağa yatmaya alışkın olmam sola yatmak bana çok zor geliyor. Her şey onlar için ne yapalım artık.

anladım canım, malesef evet bazı alışkanlıklarımız var ve vazgeçmek çok zor ama dediğin gibi bebeklerimizin sağlığı için katlancaz, mesela ben de yüzüstü yatardım hep.. neyse ki doktor sağa da yatabileceğimi söyledi de en azından döne döne yatarım artık..

Büyük gün yarın canım,çok heyecanlıyım
Saat 2 de randevum var

Canım önce kıza benziyor mu dedi doktor. Bi de varsa ultrason fotosu atar mısın biz de daha öğrenemedik
Evet 2 seferdir hiç göstermeyince kız dedi sonra başka bi Dr a gitmiştik o erkek dedi b hafta yine hiç göstermiyordu çok zorladı Dr gördü ama yandan olan fotosunda pipi görünmüyor alttan baktı bir şekilde gördük Onun da fotosu yok canm

Benim bebeğim de göstermiyor yan duruyor doktor göremedi ama kıza benziyor dedi. Göstermediği için sanırım kıza benziyor dedi. Ben rüyalarımda hep oğlum olduğunu görüyorum hayırlısı olsun inşallah

Hayırlısı olsun canım, ben de biçok kez rüyamda oğlum olduğunu gördüm ama benim kızım olcak.. Bence bu bilincaltiyla ilgili çünkü esimin sülalesinde hiç kız torun ve kuzen yok dolayısıyla ben de oğlum olur diye düşünüyodum.. Ama sülalenin ilk kız torunu geliyoorr..

Bayanlar yaa delircemmmm benim ayaklarim sisiyor balon gibi su topluyo bacaklarimda aynen! Sizdede varmi bu sorun? Neler yapabilirim bunu önlemek icin? Sürekli siser oldu Ya aglicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…