2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hayırlı olsun canım gözün aydın çok sevindim :) oh oh grubumuzun prensesleri çoğalıyor maaşallah :) darısı utkumuz un başına inşallah :)

ay gercektenmi aneztesi mi uygulayamiyorlar. agrim yok ama. o tarafla cigneme yapamiyorum cunku bi parcasi sallaniyor arka azi disten biri
Canım 12.haftadan sonra doktor izniyle diş tedavisi yapılıyor diye biliyorum boş yere ağrı çekme doktoruna danışıp tedavi ol bence. Ben de diş taşı temizleme işlemi yaptırıcam cuma doktoruma danışıp.

rüyasında görmüş olabilir benim eşim de ilk kızımı rüyasında gördü ve bana doğumdan sonra anlattı rüyasını cinsiyeti için hep kız olacak derdi Bana ve herkese
benim esimde oğlumu rüyasında görmüştü ve çıktı bu bebistede kız görmüş kız olcak diyor hep bense erkek hissediyorum bakalım daha çok var bizim öğrenmemizede hayırlısı olsun :)

Merhaba arkadaşlar,
Bayadır yazmıyorum bugun doktor randevum vardı hala cinsiyet belli olmadı ayakları kapatmış dr ne yaptıysa keyfini bozmadı :)) kızımda 13 haftalıkken belli olmuştu cinsiyeti.
Bu kadar geç beklemiyordum bugun kesin belli olur demiştim olmadı maalesef.

Bizim sülalede de kız çok yani nerdeyse bütün kuzenlerimin ilk çocukları kız bebek :) hatta kiminin 2.cileri de kız erkek az bizde :) eşimin tatafında da kız daha çok :) ben de ondan mı kız hissetmiştim bilmiyorum neyse ki bu kuralı bozmadım :)

agrim yok ama dis iyice kirilip daha cok sorun cikartacak diye korkuyorum bide ici oyuk koku yapiyor rahatsz oluylrum kanal tedavili disti dolgu falan dustu hep

Evet Canm göstermeyince kız diyorlar hayırlısı sende en kısa zamanda öğrenirsin inşallah sağlıklı olsunlar kucağımıza alalım da önemli olan o

Bu arada sağa sola yatma meselesinin çok abartıldığını düşünüyorum yani hayati bir mesele olsa doktorlar ilk başta onu uyarırdı. Yüzüstü yatmak baskıdan dolayı tehlikeli diye biliyorum sırtüstü de kordon dolanması yapıyormuş bi de sağ taraftan damar mı ne geçiyormuş :) ben sağa yatıyorum genelde illa soluma yatayım diye de uğraşmadım hiç ama uyandığımda genelde sırt üstü buluyorum kendimi korkup hemen yan tarafa dönüyorum artık nasıl işlediyse bana :)

Cinsiyet öğrenen anneler hepinizin gözü aydın maşallah bebislere
Darısı biz hala ogrenemeyenlerin başına inşallah :)

MinikKelebegimm utkumuz yarın inşallah gönlünüzden geçen cinsiyeti ogrenirsiniz canlar merakla bekliyoruz güzel haberlerinizi tabi başta sağlıklı olsunlar bebisler hayırlısıni versin Allahim :)

Sevgili anneler
Bebek arabası, mama sandalyesi, oto koltuğu gibi şeylere karar vermişseniz bence bi jokerin sitesin göz atın bu gece. Gece 10dan sabah 10a kampanyasında belki işinize yarayacak şeyler görürsünüz. Bebek arabaları falan var kampanyada :) mail gelmiş şimdi gördüm :)

selamm kızlar iyi geceler cinsiyet öğrenen anneler hepiniz kucağınıza sağlıkla alın inşallah, öğrenemeyen bizler ise sizin kervana katılalım bir an evvel :) belirtmek isterim ki, morhipo da baby corner kampanyası var, çok tatlış hastane çıkışları vs gördüm, göz atmanızı tavsiye ederim

2 gündür baş ağrım geçmiyor, dayanamadim parol aldim ama 15 dakika sonra çok siddetli istifra ettim. Icimdeki her şey çıktı. 15 dakikada ilaç çözülmüş müdür, çıkmış mıdır? Dayanamıyorum baş ağrısına tekrar içsem çok olacak, içmesem duramiyorum. Ne yapayım bilemiyorum

ödem gibi benden baska kimsede yokmu bu sorun? Neyi yanlis yapiyoom acaba??
Ödem aslında ileri aylarda hemen hemen herkeste olur. Ama su an erken geldi. Yemeklerdeki tuzu azaltın, turşudan, salamura zeytinlerden, kavanozlardaki kapari gibi, patlican vs ezmesi gibi hazır gidalardan uzak durmaya çalışın. Uzanirken ayaklarinizin altına yastık koyun

Bizim ailede de anne tarafi baba tarafi hep kiz erkek saylidir ve kiymetlidirlerbiz 3 kiz kardesiz dayimin 2 kizi teyzemin 2 kiz 1 erkek kucuk halamin 1 kiz ortancanin 2 kiz 1 erkek buyuk halamin sadece 3 oglu var kuzenlerimden teyze cocuklarimin ikisininde kizi var hala cocuklarindan hepsinin ilk cocuk kizablamla ben de ilkinde erkek olunca baya sasirdilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…