2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bizde de erkek kıtlığı var. Benimkine herkes şaşırdı ve sevindi. Hatta dayım pipisine altın asacakmış

kızlar sabah sabah aliexprese daldım yaa çok güzel şeyler var ben ne zaman cesaret edip bişiler alabileceğim
Ben cinsiyeti öğrensem çoktan başlamıştım.inan az az bir şeyler alsan bile ancak tamamlanıyor doğuma kadar. Bebek ihtiyacı çeyiz gibidir aldıkça eksik çıkar:)

Ben cinsiyeti öğrensem çoktan başlamıştım.inan az az bir şeyler alsan bile ancak tamamlanıyor doğuma kadar. Bebek ihtiyacı çeyiz gibidir aldıkça eksik çıkar:)
ablamda başımın etini yiyordu cinsiyet diye şimdi hadi isim bulamadınız mıya geçti durum bir sürü yapılcak var alıncak var ne zaman çarşıya incez diyip duruyor çalışınca çok zormuş bu işler geçen hafta yağmurdan çıkamadık bu haftasonu ay başı bakalım maaşlar yatarsa ineceğim

kızlar sabah sabah aliexprese daldım yaa çok güzel şeyler var ben ne zaman cesaret edip bişiler alabileceğim
Hepsini özellikle büyük şehirlerde ya da internette bulman mümkün canım. Elektronik ya da dekoratif ürünler alınabilir ama cilde temas edenleri tavsiye etmiyorum. Çok kötü şartlarda, denetimsiz ve kansorejen riski ile komik paralara merdiven altında mal edilip bizim ülkeye kontrolsüz sokuluyor.

Eki Görüntüle 2002857
Buda benim gobusumelbiseyi ne zamandir deneyeyim diyordum hamile cekimi yaparsam guyerim diyordum ama birkac ay sonra olmayacak galiba

Oyy göbüşlü seni çok tatlı olmuş maşallah size

bi kaç saat sonra tekrar içebilirsin cnm eczane teknisyeniyim başına buz koy biraz bana geçen pazar iyi gelmişti

Canım ben diş hekimiyim. 4-6 aylar arasında güvenli şekilde mecburi tedavileri gerçekleştiriyoruz ama doktorunun onayı şart. Çoğu dr izin veriyor zaten

benimde kırıldı dişim ağrı yok ama rahatsız ediyor

Günaydın kızlar

günaydın canım

Sonrasında sorun yaşamaman için dişini göster istersen cnm. Bir işlem gerekirse dediğim zaman aralığında yaptırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…