- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #14.621
hepimizde göbekler büyümüş ya maşallah =)Bu benim göbüşüm kızlar dün gece çekmiştim.
Sonrasında sorun yaşamaman için dişini göster istersen cnm. Bir işlem gerekirse dediğim zaman aralığında yaptırırsın
Almaya başla tabi. Ben şimdiden kızımdan kalanları yıkadim ütüledim.sabırsız anne :) erkek olursa masrafın dibi bütün esyalarimiz cicekli böcekli :)ablamda başımın etini yiyordu cinsiyet diye şimdi hadi isim bulamadınız mıya geçti durum bir sürü yapılcak var alıncak var ne zaman çarşıya incez diyip duruyor çalışınca çok zormuş bu işler geçen hafta yağmurdan çıkamadık bu haftasonu ay başı bakalım maaşlar yatarsa ineceğim
Bende 2 prenses annesiyim sizin adınıza çok sevindim bugün bende 3 te Dr a gideceğim inşallah sizinle aynı kaderi yaşarım bana da dua edin lütfenTebrik ederim senide Cnm çok heyecanlı günler yaşıyorum
bir garip oblomov ben ramazandan sonra bütün alışverişi bitirmeyi hedefliyorum. Eylül son ayım ne olur ne olmaz bişey kalmasın eylüle. En fazla bebek şekeri vs işi kalırsa kalır. Bu ara kapı süsü bakıyorum çok güzel modeller buldum belki sipariş verebilirim yakın zmnda. 1 ay teslimat süresi var çünkü
ya para ve zaman olduktan sonra hemen hallolacak şeyler anca büyük parçalar sona kalır ablamda verecek kıyafet. bende ramazana bırakmama taraftarıyım sıcaklar iyice artacak bir an önce yatak odamda yer açmam lazım bu hafta sonu halledebilirim inşallah ev işlerinikapı süsünü kime yaptıracaksın instagramdan mı? ben kendim yapmayı düşünüytorum ama modele karar veremedim
Dün tüm gün çektim canımKızlar bir haftadır falan çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum. Daha öncede olmuştu ama dayanamayıp doktorun verdiği aprol ağrı kesicisini içmiştim geçmişti. Böyler ara ara sürekli yaşıcak mıyım bunu? Özellikle bugün kafamı duvarlara vurup saçlarımı yolmama az kaldı. Böyle bir şey yaşayanınız var mı ya? Çok canım acıyor.
Benimde iki dolgum kırıldı canım doktorum yaptirabilirsin dedi ama ağrı olmayınca yaptırmdım ama aklım orda ya sonra ağırırsa ama senin kanal tedavili dişse uyuşturucu bile kullanmadan yapılabilir bence doktoruna danışagrim yok ama dis iyice kirilip daha cok sorun cikartacak diye korkuyorum bide ici oyuk koku yapiyor rahatsz oluylrum kanal tedavili disti dolgu falan dustu hep
Bende cesaret edemiyorum ama çok hevesleniyorumkızlar sabah sabah aliexprese daldım yaa çok güzel şeyler var ben ne zaman cesaret edip bişiler alabileceğim
Günaydın Anneler :)
Canım oblomov pintereste bakabilirsiniz fikir konusunda korkunç güzel şeyler var ben ordan yapmayı planlıyorum kapı süsünü öyle mavi tül falan yapmayacağım yani (bknz:cinsiyetçi düşüncelerim) ama oradan fikir edinebilirsiniz harika şeyler var :)
Stoklama yapma canım sıkıntı olabilir ben büyük kızımda prima kullanmıştım ona güvenerek küçük kızımda da prima aldım fakat aşırı pişik oldu ki uzun süre primaya konduramadim maalesef bayağı uzun bir uğraş sonrası bezden olduğunu anlayıp molfixe geçerek rahatlamistik ıslak mendil işine gelince en iyisi unı baby ama ben çok mecbur kalmadıkça sıcak suda yıkayıp hazırladığım pamuklari kullaniyordumKızlar hangi marka bebek bezi ve ıslak mendil düşünüyorsunuz?
Şimdiden alıp stoklamalı mıyım? Bide her bebeğin cildi maalesef bir olmuyormuş. Şimdi bir marka alırım stoklarım vücudu kabul etmezde alerji olursa diyede korkuyorum. Ama stoklamasamda sonrasında çok sıkışırım diyede düşünüyorum. Şaştım kaldım.
Kızlar hangi marka bebek bezi ve ıslak mendil düşünüyorsunuz?
Şimdiden alıp stoklamalı mıyım? Bide her bebeğin cildi maalesef bir olmuyormuş. Şimdi bir marka alırım stoklarım vücudu kabul etmezde alerji olursa diyede korkuyorum. Ama stoklamasamda sonrasında çok sıkışırım diyede düşünüyorum. Şaştım kaldım.
Stoklama yapma canım sıkıntı olabilir ben büyük kızımda prima kullanmıştım ona güvenerek küçük kızımda da prima aldım fakat aşırı pişik oldu ki uzun süre primaya konduramadim maalesef bayağı uzun bir uğraş sonrası bezden olduğunu anlayıp molfixe geçerek rahatlamistik ıslak mendil işine gelince en iyisi unı baby ama ben çok mecbur kalmadıkça sıcak suda yıkayıp hazırladığım pamuklari kullaniyordum
Prima alıcam bebek bezini canım, ıslak mendilde Uni baby alıcam. Ama ilk zamanlar ıslak mendil yerine ılık su pamuk ve zeytinyağı ile temizlemeyi düşünüyorum.Kızlar hangi marka bebek bezi ve ıslak mendil düşünüyorsunuz?
pinterest benim mekanımher gün 2-3 saat oradayım sayfalar arasında gezinirken kayboluyorum alışveriş sayfamızda sepet içi modelleri koydum ya ordan almıştım onları
Kızlar hangi marka bebek bezi ve ıslak mendil düşünüyorsunuz?
Canm ne guzel cekmissin oyle. nasl yaptin boyle ilerde hatira kalirBu benim göbüşüm kızlar dün gece çekmiştim.
Unibaby yenidoğan ıslak mendil sadece pamuklu bez ve sudan oluşuyor, epey stoklayacağım çünkü zalımın kızı pahalı ve bebeklerin günde 10 kez kaka yaptıkları düşünülürse epey tüketiliyor. Gece yarısı, sabaha karşı vs vs her dakika su altına sokulamıyor ya da pamuk tas ılık su yapılamıyor hele bizimkiler kış bebeği , kızım da kasım doğumlu epey kullanmıştım. Sadece pamuk ve sudan oluştuğu için alerjik bir riski yok, 12lileri kampanyalı buldukça alabilirim , ek gıda zamanı da çok lazım olacak.Kızlar hangi marka bebek bezi ve ıslak mendil düşünüyorsunuz?
Yeni doğan bebek bezini prima aldım bende ama ıslak mendil ile ilgili soru işaretleri var kafamda maalesef. Bide bir süre yanımda kv olur ablam olur bir şekilde yıkama temizleme olayını halledebilirim de tek başıma zorlanırım diye düşünüyorum. Çünkü bu konularda oldukça bilgisizim.Prima alıcam bebek bezini canım, ıslak mendilde Uni baby alıcam. Ama ilk zamanlar ıslak mendil yerine ılık su pamuk ve zeytinyağı ile temizlemeyi düşünüyorum.
Benim ablamın şuan 4 aylık oğlu var. Onda bu konuda baya sorun yaşamıştı. Bezden dolayı değil ama ıslak mendili dalin yeni doğan dışında en iyi marka bile alerji yapmıştı.Seninde dediğin gibi arkadaşım her bebek her bezi kullanmıyor...mesela benim yeğenim ilk ay prima yenidoğan kullandı sonra bir alerji çıktı başka marka başka marka derken şuan komili kullanıyor çok iyi imiş..
Birde ben evde olduğum müddetçe pamuk ve ılık su kullanmayı düşünüyorum artık misafirlikte yenidoğan ıslak mendil ile silerim popuşumuzu diye düşünüyorum...
Çok sağ ol canım. Telefonla çekip yine telefona indirdiğim bir uygulama ile yaptım. Böyle anılar biriktirmeyi düşünüyorum zaten. Hamilelikte de doğduktan sonradaCanm ne guzel cekmissin oyle. nasl yaptin boyle ilerde hatira kalir
Yeni doğan ıslak mendillerin geneli sanırım sadece pamuklu bez ve saf su ama işte ablam canlı örnek olunca baya çekincelerim başladı. Dediğin gibi kış bebeklerimiz de olacak. Sürekli yıkamakta ne kadar doğru olur. Yada stoklamayınca ha diyip çıkıp alamayadabiliriz. Baya zor işlerUnibaby yenidoğan ıslak mendil sadece pamuklu bez ve sudan oluşuyor, epey stoklayacağım çünkü zalımın kızı pahalı ve bebeklerin günde 10 kez kaka yaptıkları düşünülürse epey tüketiliyor. Gece yarısı, sabaha karşı vs vs her dakika su altına sokulamıyor ya da pamuk tas ılık su yapılamıyor hele bizimkiler kış bebeği , kızım da kasım doğumlu epey kullanmıştım. Sadece pamuk ve sudan oluştuğu için alerjik bir riski yok, 12lileri kampanyalı buldukça alabilirim , ek gıda zamanı da çok lazım olacak.
Kızımda prima pre care kullanıyorum 18 aydır çok memnunun ama oğlum için stoklamayacağım her zaman indirimi kampanyası var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?