2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Prima alıcam bebek bezini canım, ıslak mendilde Uni baby alıcam. Ama ilk zamanlar ıslak mendil yerine ılık su pamuk ve zeytinyağı ile temizlemeyi düşünüyorum.
Bende ikisini kullandım ilk başta molfix ve ıslak mendilini kullanmıştım ıslak mendilinin alkolü çok yoğun oğlum her defasında ağlıyordu bizde soğuk geliyor sanırım ondan diye düşünmüştük aynı gün hastanede ben vücuduma sürmüştüm inanılmaz yakmıştı meğer yavrumu da yakıyormuş
Prima bez ve uni bayb ıslak mendil çok çok iyi gerçekten alkolsüz ıslak mendil makyajımı temizleyecek mi diye denedim hiç birşekilde temizlemişti içinde gerçekten alkol olmadığına emin olmuştum o zaman

yaş kaç olursa olsun alkolsüz alınmalı bence ablamda unibaby bulamamış herhangi bir ıslak mendil almış oğlunun elini yüzünü silmek için geçen hafta ablamda kaldığımda yüzümü temizleyeyim diye bende kullandım aman Allahım ertesi gün gözümün altı tahriş olmuş nasıl yaktıysa anlamadım da Allahtan kullanmamış oğlunda daha yeniydi paket hemen attırdım. cilde temas edenlerde çok dikkat etmek lazım

canım ben mail adresimle üye oldum hem beğendiğim modelleri save diyerek kaydediyorum hemde arama çubuğuna ister ingilizce ister türkçe yazarak istediğim her şeyi araya biliyorsun
Yok pinterest kullanmayı biliyorum üyeliğimde var. O decor işleri falan için neler yazsam çıkar bende beğenip kaydetmek istiyorum. Bide fotoğraf çekimi için örnek pozlar arıyorum ama ne diyip aratacağımı bilemedim.

Amin canım, önceliğimiz hep sağlıklı olmaları. Rabbim bir de gönlümüzden geçeni nasip ettiğinde bizden daha mutlusu olmuyor

MinikKelebegimm şekeriiiiiimm nerdesiin? Hadi gel de güzel haberler ver

Kuzumm saat 3'te randevum, zaman geçmiyorİnşallah hepiniz gibi sağlıklı ve güzel haberlerle dönerim bende

Ne aramak istiyorsan yazdiginda cikiyor canim. Bebek battaniyesi, kapi susu, hamile cekimi,bebek foto cekimi yaz cikar bunlar ya detaylandir ya da sadelestir aramalarini

Evet canım kesinlikle ilk acemilik bilemedim
Çok geçmeden anladım tabi ne kadar zararlı olduğunu
Kızlar bezden ziyade bolca uni baby stoklayın
Bez stoklamak zarara sokabilir sizi çünkü çok hızlı büyüyorlar bazı bebekler daha hızlı kilo aldığı için Yen'i doğan bezleri çok kullanılmıyor

ablamda hep çeşme altında yıkayıp kurulayıp bezledi hiç pişik sorunu yaşamadı. sanırım en iyi yöntem bu
Kesinlikle en iyi yontem o ama ben usenirdim valla ne yalan soyleyeyim. Yeni Doganlar birde sık kaka yapiyorlar. Su ve pamuk bazli islak mendil kullanirdim. Ama ardindan mutlaka kuru pamukla bir daha siler kurulardim. Ben bu yontemle hic pisik sorunu yasamadim ustelik yaz bebegi olmasina ragmen.

Beze gelince asla stok isine girmedim. Molfiksle basladim ama sonrasinda her cesit bezi denedim. Hatta bimin bezini bile kullandim. Hic sıkıntı yasamadim. Insallah buda oyle olur.

Yok canım uni baby dışında hepsi alkollü makyaj temizleyerek test ettim tek temizlemeyen ve kirpiklerime yapışan uni oldu diğerleri tertemiz yaptı

bende hep uni babye bakıyordum ablam memnundu sizlerdende memnuniyet duymak daha iyi oldu ilk alırken kaç paket alalım 3 paket fazla mı gelir

valla bende her çeşit beze alıştırma taraftarıyım her bez her markette bulunuyor ama para olur olmaz buluruz bulamayız nazlı olmasın poposu çocuğumuno nedenle ucuzdan başlamayı düşünüyorum aman en iyisi olsun vs iddam yok zarar vermesin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…