2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Fırsat buldukça bol bol al canım fazla Yok içerisinde çünkü diğer ıslak mendilleri gibi inçe değil daha kalın olduğu için birde ilk bir hafta kutu kutu bitirmiştim ilk kakayı temizlemek çok zor zift gibi oluyor

bir garip oblomov , sebnemcan pinterestte nasıl aratmalar yapıyorsunuz.

Arkadaşım aratacağım kelimeyi yada şeyi ingilizce yazarsan daha rahat bulursun. Birde benden sana şöyle bir tavsiye pinterestte bir şey beğendiğin zaman o resmi tıkla onunla ilgili daha fazla şey çıkıyor :) ben böyle yeni sekmede resim aça aça dünyayı buldum :)

Şu modeli beğendim arkadaşım bulmuş

Oblomov canım özeldden yazaylım pinterest adlarımızı merak ettim takip etmek isterim seni :)

Eki Görüntüle 2003112
Şu modeli beğendim arkadaşım bulmuş

çok güzelmiş canım. evde bir sürü keçem var bir ara bu işi yapmıştım keçeye hiç bulaşmayayım diyorum baya vakit alıyor çünkü ama sanırım keçeden başkada güzel kapı süsleri yok bakalım baya beklicem sanırım alternatif üretmeye çalışıyorum

Ben ahşap kapı süslerinden çok beğendim

Az önce resmi ekleyememişim bunun gibi. Belkide bu

Eklentiler

• uçan-balonlu-isim-kapi-süsü.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 60
Keçe kapı süsleri ve buzdolabı magnetleri çok çabuk kirleniyor tavsiye etmiyorum. Bi arkadaşım yaptırmıştı bütün tozu çekmiş kapkara olmuş kötü görünüyodu. Ahşap olanları beğeniyorum ben de.

Kızlar bu güzel sohbetlerin arasına girip olumsuz şeyler yazmak istemezdim ama başına gelen varsa diye yazmak istedim dün doktora gittim bebegin eşi aşağıda oluşmuş dedi 24. Haftaya kadar yukarı çıkması gerekli dedi çıkmazsa çok tehlikeli ve riskli bir durum dedi 2. gebeligim ilkinde hiç böyle bir sıkıntı olmamıştı başıma da gelmedi Allah cc kimseye yasatmasin ama böyle durumla karsilasan ya da çevresinde karşılaşmış olan varmı

Kızlar bebeğime 14.hafta kız gibi demişti doktor bugün başka doktor erkek dedi ne tuhaf oluyomus insan sağlıkla gelsin bebeğim inşallah ayrıntılı ultrasonda kesin cevabı alcaz sanırım
Aynı durumu yaşamaktan çok korkuyorum :) bana da iki defa kız dedi ama ben hala şüpheliyim nedense. Yarın gidince de kız derse anca öyle emin olabilcem erkek derse bu saatten sonra şok olurum ama alışırım herhalde yine de :)

bende ahşap modeller araştırıyorum ya da kokulu taş. dediğini hiç düşünmemiştim piyasada bir ara peynir ekmek gibi satıldı keçe süsler bende baya para kazanmıştım ek iş olarak yapıyordum evlendiğimdeama hem vakit alıyor hemde dediğin gibi tozlanıp kirlenir

banada plasenta previa açısından takip edilsin dedi.
yani bebeğin eşi aşağıda demek oluyormuş ama tek sıkıntısı aşağıda kalmaya devam ederse en kötü sezeryan olursun dedi.bir riskten bahsetmedi doktorum

Aynen çok satıldı. ilk yapıldığında çok güzel görünüyor ama zamanla baya kararıyor. Kokulu taş yaptıracaksan gidip alabileceğin yerde yaptır internet siparişlerinde gelirken kargoda kırılabiliyor. benim kuzenim yapıyor kokulu taş işini yalnızca çevresine yapıyor ben de ona yaptırıcam mecburen normalde ahşapları beğeniyorum ama şimdi ona yaptırmazsam ayıp olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…