2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Evet banada aynısını dedi ben yukarı çıkmazsa ne olur dedim tehlikeli dedi 24. Haftaya kadar bekleyeceğiz dedi eşinle ilişkiye girme dedi kanama olabilir dedi ağır kaldırmak falan kanama yapabilirmis cevaplandirdigin için teşekkür ederim inşalalh Allah yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin arkadaş

ay instagramda gördüm çoook sevindim hayırlı uğurlu olsun canımmm

Anammm maşallah maşallah çok sevindim canim gönlünden geçen olduğu için

Ayy canım tebrik ederim

Hayırlı, uğurlu, sağlıklı gelsin canım çok sevindim gönlünden geçirdiğin başına geldi

Çok sevindim canım sağlıkla gelsin

hayırlı olsun canım maşallah pipili geliyor desene

Bacaklarini acmis bekliyordu sipa cok net her ayrintisini gorduk yani Cok sukur kizlar cok şükür nasil mutluyum ben anlatamam. Allahim herkese once saglikli sonra gonlunden geceni nasip etsin. ❤❤

Ben kapı süsü olarak bundan yaptım. Cooook zor geldi, öldüm resmen. Cinsiyeti belli olmadığı için sac örgü kısmı beyaz yaptım, üstüne de cinsiyete göre çiçekler alırım diye düşündüm. Şimdi mavi çiçek arama zamani klasik tullu keçeli kapi suslerinden daha farkli ve orjinal geldi bana

Eklentiler

• Screenshot_20170601-162355.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 77

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık gerçekten farklı olmuş kumaşlardan harfler keserek ismini aşağıya sallandırabilirsinbende karar verdim sayılır az çok ahşap boyama yapacağım eşimde attığım modelleri beğendi eşim balık hastası oğlunu da balıkçı yapacak marin detaylı olacak her şeyi

Bacaklarini acmis bekliyordu sipa cok net her ayrintisini gorduk yani Cok sukur kizlar cok şükür nasil mutluyum ben anlatamam. Allahim herkese once saglikli sonra gonlunden geceni nasip etsin. ❤❤
Maşallah ya bizimkide bacağını açmış beklese keşke o gün:)) daha 15 gün var gecmez şimdi zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…