2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
inşallah canım sende hemen görenlerden olursun benim oğluşum da bacaklar açık karşıladı bizi
inşallah canım o kadar merak ediyorum ki bekliyoruz bakalım :)

Doktordan geldim kızlar,net olmamakla birlikte erkek dedi bu defa da doktor.bacaklarini acmiyor bir an erkek gorur gibi gordum dedi,muhtemelen erkektir dedi,umutlar diğer aya kaldı ama ben de erkek gibi gördüm sanki
bende kız istiyorum canım ama hissettiğim erkek :) Allah hakkımızda hayırlı olanı verir insallah

Canım benimde plasenta aşağıda ama doktorum çok rahat konuştu ilerliyen hafta larda çıkar dedi..aşağı yukarı riskleri biliyorum ama kafama çok takmıyorum Rabbime sığındım araştırmıyorum okumuyorum sende öyle yap canım sakın nette birşey okuma

oglus geliyorrrr
Süper  canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Ayy çok sevindim canım Allah gönlüne göre verdi. Sağlıkla gelsin inşallah
Aminnn canim insallahh daha ne isterimd

Gözünaydın canım. Sen de benim gibi erkek istiyordun gönlümüze göre oldu yaşasınnn

Cok sukur insan ayri bir mutlu oluyor.

Maşallah ya bizimkide bacağını açmış beklese keşke o gün:)) daha 15 gün var gecmez şimdi zaman

Insallah canim hemen gorursunuz sizde ma soyle bisey oluyor. Cinsiyeti hemen ogrenince diger ayrintilara adapte olamiuorsun. Kilosunu soyledi boyunu soyledi sonra ama gel gor ki hangi kaldi aklimda

inşallah canım sende hemen görenlerden olursun benim oğluşum da bacaklar açık karşıladı bizi
Edepsiz kiz bunlar
Ay canim gözün aydin caok sevindim

Sagol canim

Yaa süper süper çok sevindim tatlım, Allah gönlüne göre verdiNe şanslısın hem kız hem erkek annesi olcaksın tebrikler canım

Tesekkur ederim balim. Cok sukur rabbim gonlune gore versin herkesin. Ayy nasil mutluyum ben

Hadi bir oğluş haberi de benden :))
Hakkaten oglan senesi galiba
Rabbim hayirla saglikla gelmelerini nasip etsin.

Kizdan sonra oglan degisik bir tecrube olacak en korktugumda kiskanclik durumlari

Oyy masallah canim hadi seninde gozun aydin

Amin canim insallah

Benim salı günü kontrolüm var 14 hafta 4 günlük olacak cinsiyeti gösterir mi çok merak ediyorum bi kızım var bakalım bu sefer prens mi yoksa bi kez daha prenses annesimi olacam

kesin gösterirse ne ala ama göstermezse tahmin isteme doktorundan yoksa daha kötü oluyor 1 ay kız diyip 1 ay sonra erkeğe dönebiliyor tahmin burda bu durumu yaşayan çok oldu. bence yan dönmezse ve bacaklarını kapamazsa gösterir hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kızımda 20.haftada ögrendim eğer salı günü cinsiyetini göstermezse bayramdan 2 gün önce 17.haftada özel hastaneye gidecem ozaman gösterme ihtimali biraz daha yüksek herhalde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…