2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Eki Görüntüle 2003190 Kızlar şimdi yükleyebildim bunu ben yapabilirmiyim zormudur acaba

süslemekten bahsediyorsan iş malzemeye ve silikon tabancasına bakar canım çok kolay çiçeklerin altından silikonla yapıştırdın mı tamamdır. tabi aralara inciyle fiyonkta koyacaksın. incileri çiçeğin silikonuyla bile tutturursun

Kızlar bebişlerinizin hareketlerini her günmü hissediyorsunuz yoksa aradamı yani ne sıklıkla hissediyorsunuz

Doktordan geldim kızlar,net olmamakla birlikte erkek dedi bu defa da doktor.bacaklarini acmiyor bir an erkek gorur gibi gordum dedi,muhtemelen erkektir dedi,umutlar diğer aya kaldı ama ben de erkek gibi gördüm sanki
Hayırlı olsun cnm kız istiyodun ama sağlıķ olsun.erkek dediyse cok nadir değişiyor sağlıkla doğsunda boşver sonraki kız olur inşallah

Aslında haklisin okumamak lazım ama benim karnimda rahmime doğru sancılarım oluyor sende de varmı karnım daha 18 haftalık olmasına rağmen son aylar gibi aşağıya doğru baskı yapıyor sıkışık oluyor genelde bu yüzden korkuyorum huzursuz oluyorum

Yok canım süslemek değilde o isim nasıl yazılır

Ben prima kullanmıştım kızımda..sonra bi ton para veriyorum millet herseyi kullanıyor. Ben de değiştirelim dedim sanırım molfix aldım. Kalite farkı cidden var. Bi paketi bitiremedim.çünkü cocul cid yaptığında bütün pamuk biyere toplaniyo bez diye bişey kalmiyordu. Bütçemi sarsmazsa prima inş. Stok da hiç bi zaman yapmadim.ihtiyaç oldukça aldım. Popo yıkama yapmadim. .bi dönem pamuk ve su ile yapayım dedim ama zor oldu. Uzum surmedi..ıslak mendil kullandım hep diyebilirim. Hatta en memnun kaldığım marka Huggies koyü yesil di..hala kullandığımda kızımın bebekligi gelir aklıma. .çok hoş bi kokusu vardı. .

utkumuz canım sağlıklı olsunda varsın erkek olsun
Net bişey söylememiş hem doktorun ayrıntılıda net öğrenirsin
Aynen canım sağlıklı olsun yeter.erkek olduğuna inandırmaya başladım kendimi ama kafam karıştı 15 gün önce kız büyük ihtimal denildi şimdi erkek.cok zor arada kalmak.

Hayırlı olsun cnm kız istiyodun ama sağlıķ olsun.erkek dediyse cok nadir değişiyor sağlıkla doğsunda boşver sonraki kız olur inşallah
Kendimi inandırmaya başladım erkek olduğuna.4.cocugu düşünmüyorum canım iki oğlum var zaten,3.olcak bu inşallah.kismet böyleymiş,hakkımızda hayırlısı

Canim bi arkadaşımın öyleydi. Sezeryan oldu bu sebeple.ama normal doğum baslasaydi kontrol edip ona göre karar vereceklerdi.yani normal doğumu tümden kapatmiyorlar.

Kiz aklinla bin yasa cam boyasiyla olur. Buzlu cam efekti veren boyayla olur harf kalibida alirsin stencil biraz zorlar ama yapilir imkansiz degil

Aa çok iyi canım ben bilmiyordum buzlu cam efekti veren boya olduğunu. Onunla çok güzel olur. Harf kalıbını da halledebilirim :) evde kırık geniş bi ayna var. Onu kestirebilirim :)

Bayanlar benim bugün randevum vardi ben cikinti göremiyorum dedi kiz gibi dedi 18 haftamdayim. Basta erkek gibi diyorlardi simdi kiz :) Bu degismez herhalde degilmi oylamaya katilayimnmi?

Doktor çok ayakta kalma ama yorulursan kasık ağrın olur dedi dikkat ediyorum ayakta kalmamaya ağır kaldırmamaya . Baskı hissetmedim cnm seni anlıyorum ama kıyas yapma herkes farklı elinden geldiğince unut bunu inşaallah birdahaki kontrol de yukarı çıkmış görürüz ben hamileliğimin başından beri çok taktım herşeyi iki kaybım var çünkü bu plesentayı duyunca Rabbim den diyorum daha sakin karşıladım ama tedbiri de elden bırakmadım inşaallah bu günler geçicek bebeğimize sağlıkla kavuşucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…