2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Haklisin inşallah rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip eder ezelde ne takdir edildiyse o olur lakin tedbiri bırakmamak lazım uzulmemek lazım ama gelde anlat bunu kendime inşalalh sen de yavrunu sagsalim kucağına alırsın duadan başka yapabilcek birşey yok

Canim bi arkadaşımın öyleydi. Sezeryan oldu bu sebeple.ama normal doğum baslasaydi kontrol edip ona göre karar vereceklerdi.yani normal doğumu tümden kapatmiyorlar.
İnşalalh hayırlısı ne ise o olsun 1. Doğumum normaldi bu da normal olsun isterdim ama olmayacaksa da yapacak yok inşalalh o aylara gelmeyi nasip etsin

Ben yine hızla kilo almaya başladım şu saatlerde tok karnıma neredeyse 70 kiloyum hani dikkat edecektim niye başaramıyorum

Kızlar ben bugun cok tedirginim belim iki gündür cok agrıyor bugun sanki cok belli belirsiz peçete de kremsi bi çizgi gördüm korkuyorum ya

Doktordan geldim kızlar,net olmamakla birlikte erkek dedi bu defa da doktor.bacaklarini acmiyor bir an erkek gorur gibi gordum dedi,muhtemelen erkektir dedi,umutlar diğer aya kaldı ama ben de erkek gibi gördüm sanki
Hayırlı olsun canım. Hakkında hayırlısı böyleymiş demek. Şimdi sen 3 prens annesi olunca sırtın yere de gelmez : )

bir garip oblomov
İnstagramın vardı değil mi oblomov? bakeandmore diye bir sayfa var. Bugün yelken temalı banner, tabak, bardak vs görünce aklıma sen geldin :) bakmanı tavsiye ederim, klasik alışılagelenin dışında ama çok şirin bir tekne var temada :) beğenirsin belki temayı fikir olur :)

sagol canim bugun arayamadim yarin arayip sorarim

Kızlar ateş ölçer işini ne yapacaksınız, deneyimli annelerden fikir alalım? Şuan e bebekte Braunun arkadaşlarımın önerdiği modelleri baya indirimde 6520-6020 vs, almadan önce bi sizlere danışayım

Kızlar ateş ölçer işini ne yapacaksınız, deneyimli annelerden fikir alalım? Şuan e bebekte Braunun arkadaşlarımın önerdiği modelleri baya indirimde 6520-6020 vs, almadan önce bi sizlere danışayım
Ben de bugun baktım ama hangisi diye karar veremedim tecrubeli annelerden fikir alalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…